Jak to vypadá s rychlostí (pomalostí) iP4s po update na iOS 8? Je tam nějaký propastný rozdíl jako byl loni mezi iOS 6 a 7 pro iP4?
makatch píše:Cuting
Možno to neznervózňuje,len ten stiahnutý update zaberá miesto.
cuting píše:Diktování jde všude, kde se píše na klávesnici, i zde, právě jej používám. Šikovná věcička.
Jinak se mi dnes 2x stalo, že mi zatuhnulo Safari, to už dlouho nepamatuji. Ale pomůže vypnutí a zapnutí Safari a každý nový systém má mušky. A v tomto konkrétním fóru nefungují emotikony z klávesnice...
Clon píše:makatch píše:Cuting
Možno to neznervózňuje,len ten stiahnutý update zaberá miesto.
Kluci, a to se do telefonu stahne absolutně samo - bez jakéhokoliv přičinění?
Mě se to buď ještě nestalo, nebo jsem si toho nevšiml - jo, kdysi mi svítila "jednička" na ikoně nastavení, ale jestli to bylo stažené v telefonu, netuším.
Manek49 píše:iCloud Drive jsem zapnul, dneska vyšla i aktualizace iCloud pro windows...
Ale pozor! Musíš mít nainstalovanou a aktivovanou českou klávesnici!cuting píše:Musíš mít zapnuté SIRI, bez ohledu na to, že není česká. Pak se ti na klávesnici při psaní kdekoliv objeví vedle mezerníku vlevo klávesa s mikrofonem, tapneš na ni a diktuješ. Občas to napíše chybu, ale tak z 90% to píše správně. Jen tečky a čárky mezi slovy musíš říci "čárka", "tečka" apod. A bacha na puštěné rádio a nebo hlučné sousedy u stolu . Mikrofon je poměrně citlivý a pak to píše nesmysly.
Jinak, ten mikrofon vpravo NAD klavesnicí ve zprávách je jen na hlasové zprávy , na psaní s diktováním je ten mikrofon v klávesnici vedle mezerníku.
Saddako píše:Pokud mas fotografie v Cloudu, tak je nyní vidíš (a můžeš nějak upravovat) na více zařízeních? Dá se k nim dostat z desktopové verze iPhoto?
jivanko píše:nezaregistrovali ste po upadte na IOS8 aj slabsiu intenzitu signalu ? (IP5S)
Já teda nemyslím, že bych měl něco se signálem, zdá se mi to stejný jako bylo.jackherrer píše:ja anojivanko píše:nezaregistrovali ste po upadte na IOS8 aj slabsiu intenzitu signalu ? (IP5S)
cuting píše:Ale stejně jsou v Apple zmetci s tím iCloud Drive. 5 GB zdarma, ale když si vezmete, že jen záloha průměrného iPhonu má kolem 20-30 GB , tak když iCloud zapnete, tak vás to donutí si koupit prostor .Já ho zapnutý nemám, zálohy iPhonu dělám do počítače, ale mají to kluci vymyšlené.Naštěstí ty fotky a videa nechali mimo prostor, jak to bylo doposud, z toho jediného jsem měl obavu.