iPhone 3G nejde zapnout

Zamčeno
VojtaV

iPhone 3G nejde zapnout

Příspěvek od VojtaV »

Zdravím, dostal se mi do rukou iPhone s nefunkčním podsvětlením. Někde jsem četl, že to může být povolený flex kablík od LCD. Opravdu tomu tak bylo. Hned po oddělání toho rámu s LCD a digitizérem kablík sám odpadl. Není však nijak poškozený. Tak jsem vše odpojil znova zapojil a iPhone složil zpátky jenže teď nejde zapnout a nereaguje ani na připojení k PC (ikdyž by LCD nesvítilo tak by měl přece vydat takový ten zvuk jako při strčeni do nabíječky) :( Nevíte někdo co by s tím mohlo být? Předem díky

ELEMENT

Re: iPhone 3G nejde zapnout

Příspěvek od ELEMENT »

Abych nezakládal nové téma s totožným názvem, měl bych otázečku...mů iphone 3G asi vypověděl službu... Najednou z ničeho nic se mi vypnul a nejde už vůbec zapnout... Pokud ho dám na nabíječku, zapnu, objeví se jablíčko svítí asi 20 sekund a pak zhasne.. To je jediné co s ním jde udělat. Ještě poznatek že během toho co svítí jablko, píská trochu něco ze sluchátka. Pokud během svícení jablíčka nabíječku odpojím, okamžitě umře. Pokud ho připojím k počítači, detekce skoro žádná, pouze se malinko změní odstín displeje na víc černou. Co myslíte, bude to baterkou? Děkuji za odpovědi. Jaký byste kdyžtak doporučili servis a orientační cena?:) Děkuji

ELEMENT

Příspěvek od ELEMENT »

Doublepost smazán. Beavers.

Krtko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Krtko »

myslím si že ti odišla baterka.

honza ips

Příspěvek od honza ips »

VojtaV: zkus chvilku (cca 30sec.) pridrzet home +power. Nekdy to iphone po rozebrani děla..a pak to pomuze... :wink:

L.Jechova

Příspěvek od L.Jechova »

přesně to samé se mi stalo....každý den jsem ho zkoušela a nic..až po týdnu jen tak sám naskočil....nechápala jsem...a pak fungoval....bez problémů

avere
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avere »

podobne problemy, u mě je to asi HW poškozeni...čas od času se vypne a nejde zapnout dokud ho nedam do nabijecky, tim se zapne a ma plnou baterku...
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz

DAWE96

Příspěvek od DAWE96 »

ahoj potřeboval byych pomoci! iphone sice reaguje ale ukaze se vzdy pouze jablicko a po ruzne dlouhe dobe od 1min do 5 se znovu sam restartuje :( nevite cim by to mohlo byt? jestli nekdo vita tak prosim i priblizne naklady na opravu.

jo a jeste na pripojeni k pc take nereaguje

dekuji

Honza.88

Příspěvek od Honza.88 »

ELEMENT píše:Abych nezakládal nové téma s totožným názvem, měl bych otázečku...mů iphone 3G asi vypověděl službu... Najednou z ničeho nic se mi vypnul a nejde už vůbec zapnout... Pokud ho dám na nabíječku, zapnu, objeví se jablíčko svítí asi 20 sekund a pak zhasne.. To je jediné co s ním jde udělat. Ještě poznatek že během toho co svítí jablko, píská trochu něco ze sluchátka. Pokud během svícení jablíčka nabíječku odpojím, okamžitě umře. Pokud ho připojím k počítači, detekce skoro žádná, pouze se malinko změní odstín displeje na víc černou. Co myslíte, bude to baterkou? Děkuji za odpovědi. Jaký byste kdyžtak doporučili servis a orientační cena?:) Děkuji

Ahoj,po vymene krytu mi dela to same,prisel jsi na to co s tim?diky

Honza.88

Příspěvek od Honza.88 »

nikdo nic?

Neonik

Příspěvek od Neonik »

Mě se tohle taky už párkrát stalo (Vždy po manipulaci s LCD kabelem), pomohlo až odpojení MB od baterky, pak hned naskočil...:-)

Michal483

Příspěvek od Michal483 »

Zdravím, mám skoro stejný problém. Zkoušel jsem si dát baterku v % jak je tady návod bez JB vše jsem udělal a telefon po zapnutí cca 2 minuty ukazuje jabko a potom se tam obejví ještě kolečko s načítáním čekal jsem 1 hodinu a pořád to ukazovalo to samí. Když to připojím k pc tak to pořád dělá ten zvuk že se to piřipojilo a pc to v pohodě najde a v itunes je všechno ok kromě čísla telefonu. Ještě bych měl dodat že mám iPhone 3G bez JB. Nevíte někdo co stím mám udělat? Předem díky.

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

Viz. FAQ bod č. 1
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB