iPhone 3G nejde zapnout
iPhone 3G nejde zapnout
Zdravím, dostal se mi do rukou iPhone s nefunkčním podsvětlením. Někde jsem četl, že to může být povolený flex kablík od LCD. Opravdu tomu tak bylo. Hned po oddělání toho rámu s LCD a digitizérem kablík sám odpadl. Není však nijak poškozený. Tak jsem vše odpojil znova zapojil a iPhone složil zpátky jenže teď nejde zapnout a nereaguje ani na připojení k PC (ikdyž by LCD nesvítilo tak by měl přece vydat takový ten zvuk jako při strčeni do nabíječky)
Nevíte někdo co by s tím mohlo být? Předem díky

Re: iPhone 3G nejde zapnout
Abych nezakládal nové téma s totožným názvem, měl bych otázečku...mů iphone 3G asi vypověděl službu... Najednou z ničeho nic se mi vypnul a nejde už vůbec zapnout... Pokud ho dám na nabíječku, zapnu, objeví se jablíčko svítí asi 20 sekund a pak zhasne.. To je jediné co s ním jde udělat. Ještě poznatek že během toho co svítí jablko, píská trochu něco ze sluchátka. Pokud během svícení jablíčka nabíječku odpojím, okamžitě umře. Pokud ho připojím k počítači, detekce skoro žádná, pouze se malinko změní odstín displeje na víc černou. Co myslíte, bude to baterkou? Děkuji za odpovědi. Jaký byste kdyžtak doporučili servis a orientační cena?:) Děkuji
-
- Mírně pokročilý
myslím si že ti odišla baterka.
VojtaV: zkus chvilku (cca 30sec.) pridrzet home +power. Nekdy to iphone po rozebrani děla..a pak to pomuze... 

přesně to samé se mi stalo....každý den jsem ho zkoušela a nic..až po týdnu jen tak sám naskočil....nechápala jsem...a pak fungoval....bez problémů
-
- Mírně pokročilý
podobne problemy, u mě je to asi HW poškozeni...čas od času se vypne a nejde zapnout dokud ho nedam do nabijecky, tim se zapne a ma plnou baterku...
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz
ahoj potřeboval byych pomoci! iphone sice reaguje ale ukaze se vzdy pouze jablicko a po ruzne dlouhe dobe od 1min do 5 se znovu sam restartuje
nevite cim by to mohlo byt? jestli nekdo vita tak prosim i priblizne naklady na opravu.
jo a jeste na pripojeni k pc take nereaguje
dekuji

jo a jeste na pripojeni k pc take nereaguje
dekuji
ELEMENT píše:Abych nezakládal nové téma s totožným názvem, měl bych otázečku...mů iphone 3G asi vypověděl službu... Najednou z ničeho nic se mi vypnul a nejde už vůbec zapnout... Pokud ho dám na nabíječku, zapnu, objeví se jablíčko svítí asi 20 sekund a pak zhasne.. To je jediné co s ním jde udělat. Ještě poznatek že během toho co svítí jablko, píská trochu něco ze sluchátka. Pokud během svícení jablíčka nabíječku odpojím, okamžitě umře. Pokud ho připojím k počítači, detekce skoro žádná, pouze se malinko změní odstín displeje na víc černou. Co myslíte, bude to baterkou? Děkuji za odpovědi. Jaký byste kdyžtak doporučili servis a orientační cena?:) Děkuji
Ahoj,po vymene krytu mi dela to same,prisel jsi na to co s tim?diky
Mě se tohle taky už párkrát stalo (Vždy po manipulaci s LCD kabelem), pomohlo až odpojení MB od baterky, pak hned naskočil...

Zdravím, mám skoro stejný problém. Zkoušel jsem si dát baterku v % jak je tady návod bez JB vše jsem udělal a telefon po zapnutí cca 2 minuty ukazuje jabko a potom se tam obejví ještě kolečko s načítáním čekal jsem 1 hodinu a pořád to ukazovalo to samí. Když to připojím k pc tak to pořád dělá ten zvuk že se to piřipojilo a pc to v pohodě najde a v itunes je všechno ok kromě čísla telefonu. Ještě bych měl dodat že mám iPhone 3G bez JB. Nevíte někdo co stím mám udělat? Předem díky.
-
- iPhone expert
Viz. FAQ bod č. 1
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8