Ale koukam, ze cena uz trosku spadla.

jeste se kouknu kolik mam nastoupano 

"
jeste se kouknu kolik mam nastoupano 

na kole stejne budu nadale vozit bryle od Blizz s fotochromaticky skly a ty fake asi pujdou do auta 
"

, ale vyhybam se asfaltu jak to jde a docela se to dari

hlavne kopce se uplne samy vyjizdely 
"

Ešte by ma zaujímalo, že keby som si k tomu kúpil ten senzor aby som to mal i ako tachometer tak by ma zaujímala výdrž batérie na iP4S predsa to neustále zapnuté GPS dosť žerie.
, no do docku do iPhonu. Ten pak snímá bezdrátově ty senzory. Ale až tak daleko jsem s tím užíváním nedošla, takže fakt nepovím. http://my.shop.runtastic.com/runtastic-bike-accessoires

"

"

Tea Racer píše:Posloupnost je taková:
sis, altus, acera, alivio, deore, lx/slx, XT, XTR

Dnes jsem to testoval...
sem tam sníh ( ano u nás převčirem snežilo a na vrcholcích to jeste neroztálo ) moc se mi libí můj novy VDO MC1 který ukazuje nadmorskou vysku a teplotu, ale jak bylo na teplomeru 5°C a méně raději jsem tam nekoukal 

"
Tea Racer píše:Tak jsme z toho Mountain Bike PRO Cycling trochu rozčarovaný. On funguje jenom když jsem v aplikaci. Pokud udelam lock screen, tak nefunguje GPS

Předpokládám však, že obě appky budou pracovat stejně.
zatím budu pouzivat EveryTrail.

MaReCeQ píše:Deore, Deore LX, Deore XT
Porad co je lepsi, kvalitnejsi, jaka je posloupnost... Od deorecka je to vse pouzitelne, pokud si to clovek dokaze sestelovat, vse funguje. A mnohdy prave neni nad to zlate deorecko. Co se tyce razeni, sram vubec neresim. Na co taky, kdyz mi shimano funguje.

barberry.pha píše:Copak rikate na tuto silnici...

"