iPhone a prehrivani

Arcane
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: iPhone a prehrivani

Příspěvek od Arcane »

strávil jsem s mým 3gskem v chorvatsku dva týdny. Běžné používání: 2h hraní her denně na pláži na přímým slunci. Teploměr ukazoval teplotu v rozmezí 45-50°C a tuhle hlášku jsem nedostal

krankenwagen

iPhone a prehrivani

Příspěvek od krankenwagen »

Ja som minule nechal iPhone na stojane na priamom slnku kvoli navigaciu a uz po piatich minutach sa mi ukazala tato hlaska. Je to normalne? Nemate nejake vychytavky aby sa na okne tak neprehrieval?

Viking

Příspěvek od Viking »

Ano - umístit před průduchy větráku.

Lukyisek
Host
Host

Příspěvek od Lukyisek »

Vy fakt vsichni blaznite, v iP je proste vykonny procak a kdyz na to desne pere slunce, tak se samozrejme zahreje. A kdyz jde jeste napr. GPS, tak je jasny ze to za oknem dlouho nevydrzi a vyskoci ta hlaska, to je proste normalni jev. Vase PC doma by se taky prehrivalo kdyby jste v nem nemeli zadny chladice, ventilatory, apod.
- iPhone 5 64GB black, iOS 7.0.4@JB by Evasi0n 1.0.2
- iPad mini 2 64GB WiFi Space Grey, iOS 8.4@JB by TaiG

Pejp

Příspěvek od Pejp »

Bez problémů ho v autě přehřeju, proto když ho dám za sklo, pustim klimatizaci s výdechem na přední sklo :-) a teplota je v autě i na mobilu ideální :-)

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Uz se mi to taky zadarilo:
Obrázek
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB

TDa
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od TDa »

OT: a uvědomuješ si, že píšeš do 2 roky starého topicu? Tady se to řešilo jako novinka, jestli to někdo viděl, to ještě nebylo iOS 3.1. Teď si myslím, že to zná každý, nebo aspoň většina

M29
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od M29 »

Tak já se přiznám, že se mi to stalo, teda ne na iPhone, ale na iPADu 1. Vloni v létě jsem ho nechal na pracovním stole, venku skoro 40 stupňů a tak jsem otevřel okno, abych mohl trochu žít a asi po půl hodině jsem chtěl s ipadem něco dělat a ejhle tahle hláška, byl i trochu rozpálená z přímého sluníčka. Dost mne to vyděsilo, ale stačilo asi 15min ve stínu a vše bylo jako dříve.

Odpovědět