iPhone a prehrivani
-
- Pokročilý uživatel
Re: iPhone a prehrivani
strávil jsem s mým 3gskem v chorvatsku dva týdny. Běžné používání: 2h hraní her denně na pláži na přímým slunci. Teploměr ukazoval teplotu v rozmezí 45-50°C a tuhle hlášku jsem nedostal
iPhone a prehrivani
Ja som minule nechal iPhone na stojane na priamom slnku kvoli navigaciu a uz po piatich minutach sa mi ukazala tato hlaska. Je to normalne? Nemate nejake vychytavky aby sa na okne tak neprehrieval?
-
- Host
Vy fakt vsichni blaznite, v iP je proste vykonny procak a kdyz na to desne pere slunce, tak se samozrejme zahreje. A kdyz jde jeste napr. GPS, tak je jasny ze to za oknem dlouho nevydrzi a vyskoci ta hlaska, to je proste normalni jev. Vase PC doma by se taky prehrivalo kdyby jste v nem nemeli zadny chladice, ventilatory, apod.
- iPhone 5 64GB black, iOS 7.0.4@JB by Evasi0n 1.0.2
- iPad mini 2 64GB WiFi Space Grey, iOS 8.4@JB by TaiG
- iPad mini 2 64GB WiFi Space Grey, iOS 8.4@JB by TaiG
Bez problémů ho v autě přehřeju, proto když ho dám za sklo, pustim klimatizaci s výdechem na přední sklo
a teplota je v autě i na mobilu ideální 

-
- Sons of Jailbreak
-
- iPhone expert
OT: a uvědomuješ si, že píšeš do 2 roky starého topicu? Tady se to řešilo jako novinka, jestli to někdo viděl, to ještě nebylo iOS 3.1. Teď si myslím, že to zná každý, nebo aspoň většina
-
- Starý pes fóra :)
Tak já se přiznám, že se mi to stalo, teda ne na iPhone, ale na iPADu 1. Vloni v létě jsem ho nechal na pracovním stole, venku skoro 40 stupňů a tak jsem otevřel okno, abych mohl trochu žít a asi po půl hodině jsem chtěl s ipadem něco dělat a ejhle tahle hláška, byl i trochu rozpálená z přímého sluníčka. Dost mne to vyděsilo, ale stačilo asi 15min ve stínu a vše bylo jako dříve.
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <