Chansey píše:nejhorší je, co potom, když u iphonu baterka tak po 2 letech uplně spadne? koupit novej iPhone?
Nepocitam ze budu mit iphone tak dlouho, jakmile vyleze novej typ tak ho budu muset mit
Chansey píše:nejhorší je, co potom, když u iphonu baterka tak po 2 letech uplně spadne? koupit novej iPhone?
fajnman píše: treba koupit novou asi za pet kilo!
Pantani píše: Wifi žere doslova nechutně, nečekal jsem, že to bude tak hroznej žrout, původně jsem doufal, že by vydržel na wifi tak 2x tolik.
hmm píše:ja bych za zrouta povazoval nesoudneho uzivatelewifi jsem zacal vypinat teprve nedavno a myslim, ze to prodlouzi vydrz tak max. o 20%...
Diablo píše:Drsny .. Dekuji moc za Informace![]()
Jinak nevidim problem v tom nabijet kazdy den , vecer nez usenete hodte Iphone do Docku a rano bude plne nabitej a druhy vecer znova .. me tedy od tech 6 rano kdy vstavam do noci vydrzi bez probelmu a vetsinou me zbyde ke konci dne min tak 30% baterie a to Iphone nenecham behem dne ani chcilku spat WiFi ve skole , MP3 a Videa pri jizde Autobusem / na Kole , par SMS a par minut Hovoru a i tak drzi . Proto mi neleze do hlavy jak nekdo muze tu baterku "odjebat" za 6 hodin , leda ze bych tech 6 hodin stahoval data z WiFi a jeste pri tom poslouchal hudbu.
WerakuluS píše:Diablo píše:Drsny .. Dekuji moc za Informace![]()
Jinak nevidim problem v tom nabijet kazdy den , vecer nez usenete hodte Iphone do Docku a rano bude plne nabitej a druhy vecer znova .. me tedy od tech 6 rano kdy vstavam do noci vydrzi bez probelmu a vetsinou me zbyde ke konci dne min tak 30% baterie a to Iphone nenecham behem dne ani chcilku spat WiFi ve skole , MP3 a Videa pri jizde Autobusem / na Kole , par SMS a par minut Hovoru a i tak drzi . Proto mi neleze do hlavy jak nekdo muze tu baterku "odjebat" za 6 hodin , leda ze bych tech 6 hodin stahoval data z WiFi a jeste pri tom poslouchal hudbu.
Pres noc IP na nabijecce. O ctvrt na 8 vytahuji. Hned sms. Po pul 8 v prAci telefon na stole cca 2 sms za hodinu. 9 hodin baterka na 82%. Stale stejna zatez 10 hodin 64%. Pul 12 2 hovory cca 2 minuty baterka 42%. 1 hodina IP hlasa slabou baterii 20%. Je tohle normalni? Ja bych rekl ze ne.uz si nevim rady. Zkusim dat reklamovat vymenenou baterii. Nebo poradi mi nekdo jakou baterii koupit a hodit do IP?
myslis to, ze nez dopises prispevek, nekdo odpovi drive nez ty, tak toho se bat nemusis, drive nez bude tvuj prispevek ulozen, bude ti zobrazena informaci o tom, ze nekdo neco napsal, nez jsi to odelsla ty a mas moznost svuj prispevek jeste upravit.hmm píše:zamezi zmatku kdyz mezitim nez odpovim odpovi dalsi tri lidi
fajnman píše:ot: dalsi vec nelibi se mi slovicko natoz SE, jsem absolutne proti tomu, ze SE maji mensi vydrz nez nokie!!! a klidne bych se hadal..