Výdrž baterie v iPhone

Odpovědět
jenicekk

Re: Výdrž baterie v iPhone

Příspěvek od jenicekk »

Chansey píše:nejhorší je, co potom, když u iphonu baterka tak po 2 letech uplně spadne? koupit novej iPhone? :D

Nepocitam ze budu mit iphone tak dlouho, jakmile vyleze novej typ tak ho budu muset mit

rajce007
Host
Host

Příspěvek od rajce007 »

fajnman píše: treba koupit novou asi za pet kilo!

Mají ji i s dalšími servisními díly na cables.cz
Rajce007 - iPhone4 32GB (iOS 5)
bylo iPhone8 US (bylo 1.1.4 - nyni FW3.1.3 (JB-redsn0w))
Vodafone CZ

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Tak bych taky rád připsal svoje poznatky.
Zjistil jsem, že vyloženě na přijmu vydrží můj iPhone tak 6 dní bez použití wifi a BT, 3-4 krátké hovory a 2 SMS.
Poté, co mi běžel několik týdnů v kuse (možná 3 týdny), stalo se, že na přijmu vydržel nanejvýš 3 dny a to jsem se musel snažit, abych ho v podstatě nepoužíval a nevolal s ním. Restartnul jsem ho a vše je v pořádku - zase je to držák! :)

Aktuálně v Usage mám Usage = 7 hodin 15 minut, Standby 3 dny 9 hodin a baterka je dle ukazatele na peknych 60% (používal jsem chvíli wifi řádově max 20 minut, dobré 4 hodiny mp3, zbytek nevím).
Do toho zmíněnýho restartu výdrž nestála za nic a nevím, co se dělo, je to duchařina :(

Nainstalováno mám jen Kb, jinak vůbec nic.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

ot: to je můj sen ... dnes jsem nabíjel už i přes den ..
zase je pravda že iPhone je v pracovních dnech v pořádném zápřahu .

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

No tak to vypadá, že seš žhavej kandidát na prvního, kdo tady bude vyměňovat baterku :wink:

Nejvíc ale asi žere wifi & displej = používání netu. Můj iPhone na první pokus dal takhle asi 3 hodiny a baterka byla vydyndaná.
Zkoušel jsem to takhle jednou, když mi ohlásil 20% kapacity - zkusil jsem pustit wifi a brouzdal jsem a to vydržel doslova pár minut. Wifi žere doslova nechutně, nečekal jsem, že to bude tak hroznej žrout, původně jsem doufal, že by vydržel na wifi tak 2x tolik.

edit: na noc přepínám do flight modu
Naposledy upravil(a) Pantani dne úte dub 29, 2008 6:51 am, celkem upraveno 1 x.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

Vrso

Příspěvek od Vrso »

Pantani píše: Wifi žere doslova nechutně, nečekal jsem, že to bude tak hroznej žrout, původně jsem doufal, že by vydržel na wifi tak 2x tolik.

Iba ticho pripomeniem, ze lubovolny telefon s wm6 a nizsie (HTC, Eten a pod..) pri zapnutom wifi vydrzi tak 1,5 - 2 hodiny. Preslo mi ich cez ruky asi 5-6 modelov, slabucka vydrz bola vsade dovod na plac.

Tak Iphone je KRAL a ziadny zrout ...

drsny
Starý pes fóra :)

Příspěvek od drsny »

nikdo netvrdil, ze je iphone zrout, zroutem bylo oznaceno wifi ;-)

hmm

Příspěvek od hmm »

ja bych za zrouta povazoval nesoudneho uzivatele :lol: wifi jsem zacal vypinat teprve nedavno a myslim, ze to prodlouzi vydrz tak max. o 20%...

drsny

Příspěvek od drsny »

je rohzdil mit zapnute wifi a tahat pres nej data

WerakuluS

Příspěvek od WerakuluS »

Zdarec lidičky. Julku tak co už si měnil baterku? Já mám podobnej problém. Za den nabiji telefon dvakrát. Jelikož jsem hodně aktivní člověkc o se týče sms a napíšu děnně tak cca 100-150sms tak se možná i nedivím, ale mám měněnou baterku cca měsíc. A mám pořád ten samej problém. Dokonce když nabiji telefon cca v 22:00 vyndám ho z nabíječky tak do rána je vybitej i když je vyplá wifi. Mám tam teĎ baterii od firmy Cameron Sino. A asi budu měnit znova jelikož je to hrůza. Pokud si ještě neměnil máš už na nějakou baterku spadeno? Nebo jestli si měnil jakou sis do telefonu dal? Je jich spousta na výběr a tak bych rád tentokrát vybral dobře.

Dave

Příspěvek od Dave »

taky nabíjím 2x denně, ale už to neřeším, musí se s tím počítat, pochybuju že z toho vyždímete eště něco víc..

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

to WerakuluS
čau, já vůbec... mám iphona už hodně dlouho a zatím drží 1 den v pohodě + -, ráno ho vrazím do notebooku v kanceláři tak na hodinu, mám ještě nabíječku do auta takže nabíjím když začne chcípat..jsem v pohodě..

Obrázek

WerakuluS

Příspěvek od WerakuluS »

Hm tak to jo :o) mě to štve v celku :D.. i tak je to mega mašina :D asi koupím přídavnou baterku dá tomu hodně šťávu, ale na druhou stranu z toho bude cihla :D

hmm

Příspěvek od hmm »

a nebylo by lepsi (nevim jestli se to na iP dela, ale prekvapilo by me kdyby ne) si koupit "externi akumulator"? (velka baterka, kterou clovek pripoji jen kdyz mu chcipa telefon - jinak je v batuzku - kde tolik nevadi...) mel jsem kdysi neco takoveho na nokii...

drsny

Příspěvek od drsny »

no kdyz uz se to otocilo timto smerem... kamos ma batuzek, ktery ma voltaicke clanky + akumulator vevnitr a redukce na vsechno mozne vcetne usb. nezkousel jsme jeste, zda to dokaze dodavat 500mA, aby to nabijelo iphone, ale az se s nim a jeho batohem uvidim, testnu.

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

link na web vyrobce http://www.voltaicsystems.com/

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Tak to je opravdu Luxusni Batuzek ...... kdyby ta firma jeste zapracovala trochu vic na Designu klidne bych si ho i koupil avsak ten soucasny Design nic moc , vim ze je ten batoh limitovan temi solarnimi panely , ale i tak si myslim ze urcite existuje lepsi zpusob jak nejak pekne zakomponovat ty solrani panely do celkoveho designu tak aby to vypadalo pekne a nerusive, je to genialni napad pro lidi kteri maji radi prirodu a jsou na Technice primo zavisli :) . Zajimalo by me take jak kvalitni je material z ktereho je batoh vyroben ( jestli se napr pri delsim uzivani nebudou nekde vytvaret diry apod ) a hlavne me nedokazujte na Ofic stranky chtel bych to slyset od nekoho kdo si ten Batoh uz koupil vyrobcum se neda verit.... Takze Drsny pokud bys byl tak hodny mohl by ses sveho kamose zeptat jak je s tim batohem spokojeny a na kvalitu materialu popr. co vsechno ten batoh snese.

drsny

Příspěvek od drsny »

zitra ho vytezim ;-)

hmm

Příspěvek od hmm »

ten batuzek je takova hracka :) ja bych preferoval solo akumulator... (vynechamli ruzne expedice) malo kdy je clovek od civilizace dyl nez tyden... nicmene az budou bezne dostupne polymerove clanky, tak i design bude k svetu (nebude vubec poznat, ze to vyrabi elektrinu :) ) - pak bych o necem takovem uvazoval...

ava
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ava »

Tak mě zezačátku vydržel iphone tak 1den, teď , když jsem se vyblbnul a používám jen jako prohlížeč internetu a pošta, ne telefon!!, tak přesně v pondělí ráno ho vyndám z nabíječky a do neděle vydrží.
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,

r3d

Příspěvek od r3d »

jj mám stejný zkušenosti. Já ho používám hlavně na SMS, sem tam WIFI, sem tam iPod a klidně vydrží i 5 dní. Naprosto nepřekonatelná výdrž, na to nemaj ani Nokie natož SE a ostatní.

fajnman

Příspěvek od fajnman »

no ja takove zkusenosti bohuzel nemam, take by me zajimalo, k cemu ten telefon mate, kdyz ho temer nepouzivate. :-)

ot: dalsi vec nelibi se mi slovicko natoz SE, jsem absolutne proti tomu, ze SE maji mensi vydrz nez nokie!!! a klidne bych se hadal..

drsny

Příspěvek od drsny »

2 Diablo: tady je odpoved: snese toho hodne *JOKINGLY* po roce a pul pouzivani je stale jako novy - kdyz pominu jeden skrabanec na plastovem krytu solarnich panelu.

ptal jsem se ho i na odber 500mA ohledne dobijeni iphone a rikal, ze je to v pohode, je tam totiz 4400 mAh akumulator, ktery se dobiji at uz ze site/auta nebo z fotovoltaickych clanku a z nej je pote dobijeno pripojene zarizeni.

WerakuluS

Příspěvek od WerakuluS »

Tak ten batoh je opravdu masakr :D..

Lidičky jak vy to děláte s tou výdrží baterie. Já sem rád když telefon vydrží 6 hodin a to na něm ani nemusím nic dělat. A baterka vyměněná, ale tak mám podezření na vadnou baterku.

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Drsny .. Dekuji moc za Informace :!:

Jinak nevidim problem v tom nabijet kazdy den , vecer nez usenete hodte Iphone do Docku a rano bude plne nabitej a druhy vecer znova .. me tedy od tech 6 rano kdy vstavam do noci vydrzi bez probelmu a vetsinou me zbyde ke konci dne min tak 30% baterie a to Iphone nenecham behem dne ani chcilku spat WiFi ve skole , MP3 a Videa pri jizde Autobusem / na Kole , par SMS a par minut Hovoru a i tak drzi . Proto mi neleze do hlavy jak nekdo muze tu baterku "odjebat" za 6 hodin , leda ze bych tech 6 hodin stahoval data z WiFi a jeste pri tom poslouchal hudbu :D .

hmm

Příspěvek od hmm »

jeste vic narocny na baterku nez wifi+safari je Transport Tycoon :)

dalco
Host
Host

Příspěvek od dalco »

...mal by som jednu otazocku: mam iPhone cca 2 tyzdne a od zaciatku ho dobijam minimalne raz za den a to nepustam muziku, mam zapnutu WiFi, EDGE, urobim do 10 hovorov, nejake emaily, sur na nete. Vcera mi kamo povedal,aby som ho este naformatoval. Nechat uplne vybit do mrtva, potom nechat iPhone cca 2 hodiny tak a nasledne ho dat na noc na nabijacku, Vraj by to malo pomoct. Nemate skusenosti s tymto sposobom zmeny vydrze baterie??? Vdaka za info.
iPhone 16GB 2G 2.0.2 black, iPhone 16GB 3G white 2.2., iPhone 32GB 3GS black, iPhone4 32GB black, PowerBook 2GB RAM. 1,67 GHz PowerPC G4, MacBook Pro 4GB RAM 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, MacOS X LEOš 10.7.1., iPod 3 gen. limited edition

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

hmm píše:ja bych za zrouta povazoval nesoudneho uzivatele :lol: wifi jsem zacal vypinat teprve nedavno a myslim, ze to prodlouzi vydrz tak max. o 20%...

to ma jediny dovod: ked sa telefon zamkne automaticky sa wifi vypina a po odomknuti sa wifi zasa zapne.

cize soudnost/nesoudnost nehra rolu - treba merat spotrebu pri zapnutom wifi :)))

dalco: podla najnovsich teorii sucasne baterky nie je vhodne vymlatit domrtva.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

cop2

Příspěvek od cop2 »

dalco: vybíjet baterii do mrtva není jenom nevhoné, ale můžeš ji i poškodit. Tento způsob co ty doporučuješ se praktikoval u starých NiMH baterií, kde vznikal tzv. paměťový efekt. U současných baterií je úplně jedno zda ji nabíjíš téměř vybitou nebo napůl nabitou. Ten rok či dva ti takovýmto způsobem baterie vydrží a pak si stejně pořídíš nový model :-)

hmm

Příspěvek od hmm »

a neohlida si iP sam aby se baterka nevybila do mrte?

drsny

Příspěvek od drsny »

to vis ze ohlida, stejne jako kazde normalni zarizeni

WerakuluS

Příspěvek od WerakuluS »

Diablo píše:Drsny .. Dekuji moc za Informace :!:

Jinak nevidim problem v tom nabijet kazdy den , vecer nez usenete hodte Iphone do Docku a rano bude plne nabitej a druhy vecer znova .. me tedy od tech 6 rano kdy vstavam do noci vydrzi bez probelmu a vetsinou me zbyde ke konci dne min tak 30% baterie a to Iphone nenecham behem dne ani chcilku spat WiFi ve skole , MP3 a Videa pri jizde Autobusem / na Kole , par SMS a par minut Hovoru a i tak drzi . Proto mi neleze do hlavy jak nekdo muze tu baterku "odjebat" za 6 hodin , leda ze bych tech 6 hodin stahoval data z WiFi a jeste pri tom poslouchal hudbu :D .

Pres noc IP na nabijecce. O ctvrt na 8 vytahuji. Hned sms. Po pul 8 v prAci telefon na stole cca 2 sms za hodinu. 9 hodin baterka na 82%. Stale stejna zatez 10 hodin 64%. Pul 12 2 hovory cca 2 minuty baterka 42%. 1 hodina IP hlasa slabou baterii 20%. Je tohle normalni? Ja bych rekl ze ne. :( uz si nevim rady. Zkusim dat reklamovat vymenenou baterii. Nebo poradi mi nekdo jakou baterii koupit a hodit do IP?

antton
Host
Host

Příspěvek od antton »

WerakuluS píše:
Diablo píše:Drsny .. Dekuji moc za Informace :!:

Pres noc IP na nabijecce. O ctvrt na 8 vytahuji. Hned sms. Po pul 8 v prAci telefon na stole cca 2 sms za hodinu. 9 hodin baterka na 82%. Stale stejna zatez 10 hodin 64%. Pul 12 2 hovory cca 2 minuty baterka 42%. 1 hodina IP hlasa slabou baterii 20%. Je tohle normalni? Ja bych rekl ze ne. :( uz si nevim rady. Zkusim dat reklamovat vymenenou baterii. Nebo poradi mi nekdo jakou baterii koupit a hodit do IP?

jsem na tom stejne... hlavne i kdyz dam vybitej telefon do nabijecky, tak za par minut je na 75% a tam vydrzi treba pul hodiny a az pak se to hejbe nahoru...

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

S tou tvojí citací je to vtip ? nesmazal jsem to jen proto aby lidi viděli co jste schopní zde vytvořit... přečti si FAQ !! Příště budu tvé příspěvky mazat bez upozornění !

Obrázek

hmm

Příspěvek od hmm »

OT:ja mam citace rad... zamezi zmatku kdyz mezitim nez odpovim odpovi dalsi tri lidi (casto treba i trochu mimo tema :) )

(ale hold mistni pravidla jsou mistni pravidla - a chapu je - iP je tak sirokozaberova zalezitost, ze kdyby si kazdy delal co chtel...)

jiz k tematu... tohle mi normalni neprijde... mam takove podezreni, ze kdyz clovek vytahne iP z nabijecky kratce po nabiti tak vydrzi mene, nez kdyz ho nabity necha v nabijecce jeste dlouho potom... (asi blbost) mohlo by to byt tim ze je baterka moc zahrata... :roll: (nevim ale - baterkam nerozumim)

drsny

Příspěvek od drsny »

ot: hmm, asi bys si mel take nastudovat Jste zde poprvé ? (FAQ), citace tady na foru nejsou zakazany globalne, ale pouze ty zbytecne. pokud reagujes na neci prispevek jako prvni, je absolutne zbytecne jej citovat, protoze je tvuj hned pod nim.

pokud timto
hmm píše:zamezi zmatku kdyz mezitim nez odpovim odpovi dalsi tri lidi
myslis to, ze nez dopises prispevek, nekdo odpovi drive nez ty, tak toho se bat nemusis, drive nez bude tvuj prispevek ulozen, bude ti zobrazena informaci o tom, ze nekdo neco napsal, nez jsi to odelsla ty a mas moznost svuj prispevek jeste upravit.

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

to hmm: také jsem se setkal s úvahou, že je lepší nechat telefon (neba obecně jakoukoliv baterku) na nabíječce ještě i poté, co se zařízení tváří jako nabité. Nevím, do jaké míry byl ten článek odborný, to už si nepamatuju, ale ten člověk tam také doporučoval nabíjet telefon na místě s co možná nejnižší teplotou - prý aby se při nabíjení chladila baterka a dosáhlo vyššího nabití. Třeba v zimě na parapet okna.
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

Diablo

Příspěvek od Diablo »

V Zime na parapet okna?? Sem sam komu tenhle napad prijde tak trochu ... divny .

_Boss_
Host
Host

Příspěvek od _Boss_ »

...zvlaste, kdyz je hned pod parapetem pres zimu na plno pustene topeni :)

Ale tak je jasne, ze baterka se pri nabijeni zahriva, tak proc ji trochu neochladit no. Elektronika horko moc rada nema. Ale ze by to byla nejaka nutnost, to si nemyslim.
Have you tried turning it off and on again?
[ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ]
[ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ]
[ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]

r3d

Příspěvek od r3d »

fajnman píše:ot: dalsi vec nelibi se mi slovicko natoz SE, jsem absolutne proti tomu, ze SE maji mensi vydrz nez nokie!!! a klidne bych se hadal..

čerpám ze zkušeností ... můj poslední SE P910i byl na tom s výdrží hodně špatně, měl jsem sice 2 baterie pořád u sebe, ale stejně se mi stávalo, že klekl uprostřed práce. Měl jsem i SE T610, na ten si stěžovat nemůžu, co se týče výdrže paráda, ale taky ten malý display. Takže když srovnávám P910i a iPhone, není se o čem bavit. Chytrý telefon od Nokie jsem nevlastnil, pouze N7270 = výdrž 8/10.

dalco
Host
Host

Příspěvek od dalco »

Riesme spravanie sa baterky zhora...mam ten isty problem ako WerakuluS. Podla mna to nemoze byt normalne!!! ... vie NAM (myslim si ze nas je viac) niekto poradit? Nemozem predsa mat stale phone pichnuty do nabky, ved tym sa straca prakticky pouzitelnost iPhonu, NIE? Vdaka za kazdu reakciu :cry:
iPhone 16GB 2G 2.0.2 black, iPhone 16GB 3G white 2.2., iPhone 32GB 3GS black, iPhone4 32GB black, PowerBook 2GB RAM. 1,67 GHz PowerPC G4, MacBook Pro 4GB RAM 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, MacOS X LEOš 10.7.1., iPod 3 gen. limited edition

Odpovědět