Zdravím,
mám v plánu vydat knihu a rád bych ji také dal jako aplikaci pro iPhone a iPad.
Mělo by to být formou jednoduché čtečky s pár funkcemi, jako - nastavení si písma, pozadí, barvy textu a při uzavření aplikace, aby si pamatovala stranu.
Vím, že se texty dají někam poslat, kde se nabídnou pro čtečky, ale tohle nechci. Rád bych měl zkrátka aplikaci na svoje jméno a podobně. Máte s tím někdo zkušenosti? Nabídne někdo podmínky, za které by toto naprogramoval?
Předem dík za odpovědi a rady.
(tenhle dotaz sem možná do sekce ani nepatří, ale bohužel jsem nevěděl, kam jej dát. Možná by se hodil nový oddíl pro "programování aplikací", nebo tak něco.)
dotaz pro programátory
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: dotaz pro programátory
Mám lepší radu: knihu vydej jako EPUB a prodávej jí přímo na App Store.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
[edit=milan2022]Necituj predchadzajuci prispevok, citacia zmazana.[/edit]
Právě jsem myslel, že tam se člověk ztratí v tom množství publikací, ale dát to jako aplikaci - mi přišlo rozumnější. Tak uvidím, co kdo poradí a snad něco s tím pak udělám. Jako e-knihu to mám přislíbeno už na "palmknihách". Pak tedy to domluvit jedině přes ně?
Právě jsem myslel, že tam se člověk ztratí v tom množství publikací, ale dát to jako aplikaci - mi přišlo rozumnější. Tak uvidím, co kdo poradí a snad něco s tím pak udělám. Jako e-knihu to mám přislíbeno už na "palmknihách". Pak tedy to domluvit jedině přes ně?
-
- Starý pes fóra :)
Proč? Můžeš to prodávat přímo v App Store v sekci Books: http://itunes.apple.com/us/genre/ios-books/id6018?mt=8
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
- rony
- Klub čistého iOS
Samozrejme promo pre publikaciu mozes robit svojimi silami s odkazom priamo do obchodu s knihou. Takto sa promuju aj aplikacie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods