dotaz pro programátory

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
daiterr
Host
Host

dotaz pro programátory

Příspěvek od daiterr »

Zdravím,

mám v plánu vydat knihu a rád bych ji také dal jako aplikaci pro iPhone a iPad.
Mělo by to být formou jednoduché čtečky s pár funkcemi, jako - nastavení si písma, pozadí, barvy textu a při uzavření aplikace, aby si pamatovala stranu.
Vím, že se texty dají někam poslat, kde se nabídnou pro čtečky, ale tohle nechci. Rád bych měl zkrátka aplikaci na svoje jméno a podobně. Máte s tím někdo zkušenosti? Nabídne někdo podmínky, za které by toto naprogramoval?

Předem dík za odpovědi a rady.

(tenhle dotaz sem možná do sekce ani nepatří, ale bohužel jsem nevěděl, kam jej dát. Možná by se hodil nový oddíl pro "programování aplikací", nebo tak něco.)

ls8
Starý pes fóra :)

Re: dotaz pro programátory

Příspěvek od ls8 »

Mám lepší radu: knihu vydej jako EPUB a prodávej jí přímo na App Store.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

daiterr
Host
Host

Příspěvek od daiterr »

[edit=milan2022]Necituj predchadzajuci prispevok, citacia zmazana.[/edit]

Právě jsem myslel, že tam se člověk ztratí v tom množství publikací, ale dát to jako aplikaci - mi přišlo rozumnější. Tak uvidím, co kdo poradí a snad něco s tím pak udělám. Jako e-knihu to mám přislíbeno už na "palmknihách". Pak tedy to domluvit jedině přes ně?

ls8

Příspěvek od ls8 »

Proč? Můžeš to prodávat přímo v App Store v sekci Books: http://itunes.apple.com/us/genre/ios-books/id6018?mt=8
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Samozrejme promo pre publikaciu mozes robit svojimi silami s odkazom priamo do obchodu s knihou. Takto sa promuju aj aplikacie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět