iPhone-"fix" Wifi problém mrazákem
-
- Host
iPhone-"fix" Wifi problém mrazákem
Věřte nebo nevěřte.
Dnes jsem se rozhodl obětovat svůj iP MRAZÍCÍ lázni, po delší době nefunkční wifi.
!!!Upozorňuji, že jsem tomu nevěřil a byl smířen s tím, že už ho nerozběhnu a pojedu pro novej !!!
iP vložen do vakuového sáčku na cca 40min. do mrazáku při zaplém stavu, letový režim on, wifi off.
Po vyndání zapnu wifi a okamžitě nalezen wifi router, wifi add hoc v notebooku, po zadaní hesel obojí připojeno, rychlost stahování, prostě vše OK ! Bohužel funkční pouze cca 30 minut.
Závěr si z toho udělejte každý sám, problém to samozřejmě neřeší.
Upozornění: iP nechte v sáčku dokud se neohřene na okolní teplotu, kvůli čidlům vlhkosti.
Mám iP v záruce, ale prasklinu na zadním krytu, nevím zda to má cenu zkoušet u Vodafone- Britex.
Dnes jsem se rozhodl obětovat svůj iP MRAZÍCÍ lázni, po delší době nefunkční wifi.
!!!Upozorňuji, že jsem tomu nevěřil a byl smířen s tím, že už ho nerozběhnu a pojedu pro novej !!!
iP vložen do vakuového sáčku na cca 40min. do mrazáku při zaplém stavu, letový režim on, wifi off.
Po vyndání zapnu wifi a okamžitě nalezen wifi router, wifi add hoc v notebooku, po zadaní hesel obojí připojeno, rychlost stahování, prostě vše OK ! Bohužel funkční pouze cca 30 minut.
Závěr si z toho udělejte každý sám, problém to samozřejmě neřeší.
Upozornění: iP nechte v sáčku dokud se neohřene na okolní teplotu, kvůli čidlům vlhkosti.
Mám iP v záruce, ale prasklinu na zadním krytu, nevím zda to má cenu zkoušet u Vodafone- Britex.
iPhone 5S 32GB
-
- Host
Re: iPhone-"fix" Wifi problém mrazákem
O diskusi na apple.com taky delší dobu vim.
Jen jsem to zkusil na vlastní iPhone, a potvdil zde na fóru funkčnost.
Jde o to jesli někdo tenhle HW problém řešil, buď servisem nebo "domácí léčbou", a to úspěšně. Dík
Jen jsem to zkusil na vlastní iPhone, a potvdil zde na fóru funkčnost.
Jde o to jesli někdo tenhle HW problém řešil, buď servisem nebo "domácí léčbou", a to úspěšně. Dík
iPhone 5S 32GB
Pokud jde o tu reklamaci, měl jsem stejnej problém, wifi se našla ale nepřipojila. Jak jsi psal, také jsem měl prasknutý zadní kryt. Dal jsem to tedy na reklamaci (britex) a asi po dvou týdnech mě dorazil zpět, s tím že jsou na něm vrypy a prasknutý zadní kryt takže reklamace nebyla uznána. Řekli mě že by pomohla výměna celé desky za cca 5000 bez dph, takže tak. Zkoušel jsem i mrazák (sice s vypnutým iphonem v sáčku a po dobu asi 15 minut a nezabralo to, zkusím to tedy déle)
-
- Starý pes fóra :)
Tohle je obehraná písnička. To, že máš prasklý zadní kryt, nemůže být důvodem pro odmítnutí reklamace úplně něčeho jiného. To by musel servis prokázat, že příčinou reklamované vady (nefunkční wifi) jsou právě ty vrypy nebo praskliny na krytu. Pokud se s nimi nedohodneš, zbývá ti bohužel pouze soud.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Link na mou zkušenost s tímhle problémem:
viewtopic.php?p=251436#p251436
viewtopic.php?p=251436#p251436
skuste free aplikaciu z cydie "extreme wifi" mne pomohla na 100%
To už je tvůj třetí příspěvek na toto téma. Jednou stačí. Beavers.
To už je tvůj třetí příspěvek na toto téma. Jednou stačí. Beavers.
Zdravim! no... tiez mam problem s wifi, najde siet, ale nepripoji... tak som to skusal dnes este rozobrat ci nieje len nejaky sprosty kontakt, ale podarilo sa mi odtrhnut pravy horny roh z tej nalepky "do not remove"... tym padom myslim, ze uz nema cenu ho posielat na zarucnu reklamaciu, ze? tym padom, ako by sa to dalo opravit? resp, co by bolo treba vymenit? alebo nejaky dobry(lacny) servis v BB, ZV, ZH alebo BA nepoznate? kde by zo mna nechceli vytrieskat tolko ze kupim novy iphone za to? diky 

-
- Moderator fóra
Já to opravil právě tím zmražením. Wi-Fi opět chodí.
aj ja som to tym "opravil"... lenze len na necele dva dni
mal som ho tam 15 minut.. tebe to kolko drzi? a kolko si ho mal v mraziaku?

-
- Moderator fóra
45 minut. A po týdnu jsem mu dal ještě jednu lázeň.
takze po tyzdni prestal fungovat, takze si ho tam dal znovu?
-
- Moderator fóra
Nepřestal fungovat, jen to dlouho trvalo než naskočil, načítalo mi to wi-fi v okolí a mou ne. Pak zase najednou na plné pecky. Tak jsem ho dal vzpamatovat ještě jednou. Je fakt, že na tom něco je. Na zahraničních fórech je toho na toto téma mraky, za týden bys to všechno nepřečetl. Je to zřejmě velmi frekventovaná závada a nejen u starých iPhones, ale i u 3G.
Promiň, omylem jsem ti smazal příspěvek, už jsem z toho tady na nervy. Beavers.
-
- Moderator fóra
Hlavně to pořádně zabal do PE pytlíku, aby tam nešla vlhkost a po vytažení z mrazáku to nerozbaluj, dokud se nevyrovnají teploty, jinak se ti tam zkondenzuje vlhkost. Myslím, že wi-fi budeš potřebovat pořád. Mně, jak to nešlo, tak jsem měl 100 MB limit od operátora za dva týdny pryč, před tím jsem nevyplácal ani 30%. I doma to neustále stahovalo něco přes EDGE. Nyní EDGE vypínám a zapínám pouze tehdy, když chci zkontrolovat poštu a nechat aktualizovat např. počasí a nejsem v dosahu wi-fi.
hmm... ak to stahuje stale, tak to je blbe... no... tak este uvidim, ale nakolko som tam poskodil tu blombu, tak servis je uz asi mimo, ze? hoci som tam nalepil naspat ten utrzok, a pokial si to clovek zblizka neobzrie tak to nezbada, ale predsa len...
-
- Mírně pokročilý
Nenašiel som podobnejšie vlákno: ak mi nájde WiFi a vyberiem si hocijakú, naskočí mi okno Heslo: a to po sekunde zmizne-skočí mi to na springboard. Už mi to robí tretí deň, nič som medzitým ani predtým neinštaloval. Skratka nepustí ma to zadať heslo...nejaká rada? /už som to niekoľko krát respring, reboot/
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom
-
- Host
Manželka má v settings u položky WiFi napsáno - není WiFi, může ten mrazák pomoci i s tím? Zkoušel jsem restore, Wifi se na chvíli objeví, ale pak to zase zešedne s tím že WiFi není.
-
- Moderator fóra
Myslím si, že tím mrazákem nic nepokazíš. Hlavně dodrž pokyny, jak to udělat. Hleď, aby nebyl PE sáček děravý a vypnutý telefon zabal sice neprodyšně, ale tak, abys pak mohl ovládat Sleep tlačítko kvůli zapnutí a mohl prstem jezdit přes vrstvu po displeji. Po vyndání z mrazáku ho hlavně hned nevybaluj z pytlíku, aby se neorosil. Zkus nejprve třeba 15 minut této ledové lázně. Dále viz zde viewtopic.php?f=91&t=29507&p=276013&hilit=wifi#p276013
-
OT: Na tohle by byly nejlepší ty pytlíy od Horsta, co se z nich dá vysát vzduch...
Asi to taky zkusím, šoupnu iPhone hnedka vedle kuřecích řízků a hranolků
Asi to taky zkusím, šoupnu iPhone hnedka vedle kuřecích řízků a hranolků
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Moderator fóra
OT: Hlavně si, probůh, nepopleť mrazák s troubou - to když píšeš o tom kuřeti a hranolcích. 

-
OT:
Dám pozor...

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Sons of Jailbreak
Tak ten mrazak funguje perfektne ted jsem to akorat dodelal 

Macbook Air 13 Late 2011
IPad 2 3G 32GB
Toshiba Satellite HDD 500GB 4GB DD3 Dual 2 core
IPad 2 3G 32GB
Toshiba Satellite HDD 500GB 4GB DD3 Dual 2 core