Ahoj, mám problém s domácí wifi, vyměnil jsem router a momentálně je připojení podivně kolísavé, některé stránky jako např. seznam nabíhají velmi rychle a bez problémů, u některých vyprší limit pro načtení. Poradíte? Doufám že to bude routerem, ale nechápu že něco šlape a něco ne.
Jak vis že je problem v IP? Shodou okolnosti jsem mel uplne ten samy router a iphone 3G a bez proglemů wifi. Zkus v IP vyčistit cache, cookies a uvidime.
Ahoj, poslední době začínám mít problémy s wifi. Jde o to, že doma nebo v práci jsem se lognul na wifi a funguji, nicmene, pokazde, kdyz dorazim domu nebo do prace, hlasi mi wifi spatne zadane heslo. Musim vypnout iphone, nalogovat se zase funguje. Nevite, v cem by mohl byt zakopany pes?
Prijdu z domu do prace, hlasi spatne heslo na wifi, vypnu iphone, zaloguju se znova do wifi, je oukej. Pak jdu mimo dosah wifi v praci, vratim se a zase mi hlasi spatne zadany heslo.
Reset siti = resetnout wifi router? Zkousel jsem i vypnout/zapnout autom.vyhledavani, stejne tak rucni zadavani site a porad me to vystreluje dopryc, ze jsem zadal spatny heslo nebo nelze pripojit, pritom zadavam spravny. diky
Mám problém s připojením přes wifi,wifi mi normálně šla ale jednoho dne nevím co jsem instaloval asi operu mobile a poté mi wifi klesla úroveň a wifi vypadla úplně,když se znovu připojím tak připojení vydrží asi 20s a hned to spadne,jeste se mi to nestalo zkousel jsem dat restore a znovu jailbreak ale nepomohlo to,nepomohl ani restart routeru,připojeni macbooku pro je stabilní takže musí být něco v iphonu.
Ja jsem zatim na nic neprisel. Wifi mi jede treba 10 minut, plny signal, najednou vypadne a ani rucne sit nenajde. Musim dojit az primo k routeru, sit se chytne, odejdu do vedlejsi mistnosti, zase to nejakou dobu jede, treba pul hodiny s plnym signalem, pak to zase vypadne atd.
jelikož Iphone k internetu zas tak často nepřipojuji, nevadilo mi to, ale momentálně to nutně potřebuji. Už tak dobrého čtvrt roku mi absolutně nefunguje WIFI funkce, začalo to tím, že si to sice našlo sítě, ale po zadánís právného hesla se nepřipojil, nyní už to ani ty sítě nenajde, ale jednou se mi stalo, že sem přijel ze školy domů na Moravu a nechal telefon položený a sám se připojil k mojí WIFI síti doma, ale tak, že po pěti minutách opět spadnul. Mám 3G, koupený v Kanadě, tudíž reklamace asi nepřichází v úvahu Poradí někdo?
Naposledy upravil(a) MartinNovotny dne pát dub 16, 2010 9:39 pm, celkem upraveno 2 x.
to, když sem dělal restore si už nepamatuji, na WIFI mám klasicky WEP ale zkoušel sem i free wifi bez klíče a nic...bojím se udělat restore a jailbreak a unlock protože bez jistoty že se připojím k wifi by byla asi sebevražda
Pánové a zvažovali jste i možnost že se odpojil nebo je jen mírně připojen koax kablík v iPhonu. V 2G jsou dva konce kablíku zakápnuté lepidlem a třetí to je signálový mobilní ten je bez lepidla. Třeba nezačala Vám WiFi blbnout třeba po pádu??
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
ja uz menil 3 touchscreeny na 3g a hrabal jsem se i v nefunkcnim vibratoru a jeho prepinaci, ale zadny koax jsem nevidel nikde. Nekde jsem tu videl krasny popis gps - svabu i konektoru flexu, tusim ze cislo 6. Bohuzel netusim zda i wifi ma podobny konektor a jakou vyuziva antenu.
Me totiz ta wifi u jednoho iphone v rodine prakticky taky nefunguje. Pokud se obcas nachvilku pripoji - je jedno jestli jsem 50m od anteny routeru nebo se ji iphonem skoro dotykam - ma jen jednu carku signalu na displeji a pochvili uz jen hleda sit. Ani nestacim zadat heslo site (ma hodne znaku) a je po signalu....Problem trva od upgradu na 3.1.2 (5.11.07) a pretrvava i s fw 3.1 (5.11.07). Samozrejme zadne resety siti a nastaveni v mem pripade nezabraly a fix balicky uz nikde sehnat nejdou.
Pokud se telefon chova tak, ze site vidi, ale nepripoji se do nich, popripade se pripoji, ale za chvili nebo casto odpojuje, nebo se wifi zapne, ale nenajde zadne site, nebo se ani nezapne (prepinac se vrati do 0), jedna se temer urcite o HW chybu. 100% jistotu Vam da zchlazeni iPhonu: V dobre tesnicim sacku dejte zcela vypnuty iPhone do mrazaku cca na 5-15 minut. Po vyndani telefon ze sacku nevyndavejte, zapnete a zkuste vyhledat, pripojit se a pouzivat WiFi. Pokud jde o HW zavadu, WiFi bude normalne fungovat do doby, nez se WiFi cip zahreje. Telefon potom hned nevyndavejte ze sacku(!), ale nechte ho ohrat na pokojovou teplotu. Zabranite tim aktivaci senzoru vlhkosti, ktere by se jinak z kondenzovani vzdusne vlhkosti mohly zbarvit. WiFi cip samotny je v poradku, poskozene jsou spoje se zakladni deskou. Oprava se nazyva reflow a spociva v zahrani cipu na teplotu tani pajky a schlazeni. Provadi se to idealne infra nebo horkovzdusnou pajeckou, kriticka je teplota a doba ohrevu. Nekolika lidem na forech se to povedlo, ale rozhodne se tak da pokazit vice nez spravit. (Jako prvni je ale samozrejme na rade reklamace pristroje, pokud je to mozne.) Pro zajemce: WiFi chip je pod podelnym plechovy krytem za boku zadni strany zaklady desky iPhonu (popis LBEEIWRLFC-225...). Tento kryt nesundavejte, pod nim neni nic nez epoxy, ktery ma cipy drzet u desky, protoze se cipy dost zahrivaji a vyrobce s touto zavadou (odtrzeni chipu od desky vlivem teplotni roztaznosti) pocital, ale marne.. Tani pajky je kolem 210°C, doba ohrevu zavisi na mnozstvi vzduchu atp. radove 5 minut. Radeji po malych kouskach a vzdy nechat vychladnout a ozkouset funkcnost, pokud nechcete pokazit neco jineho. Ja pajel asi 3x, vzdy malo (1-3 min), napoctvrte jsem se do toho "oprel" (cca 6 min) a to bylo moc. Ackoliv wifi nyni opravdu stale funguje, odnesl to audio chip z druhe strany desky. Nyni mi iPhone hraje jen kdyz je studeny :] Jde o stejnou zavadu a mela by jit stejne vyresit, jen je potreba se neunahlit a mit trpelivost, pokud mate nacini a chcete tomu venovat cas. Tot me zkusenosti.
alrah píše:Zdravim, Chtěl bych se podělit o praktikách servisu apple. Takže zaruku mi zamitly z důvodu cituji: "zjištěná koroze na systemovem konektoře/oxidace v přístroji/" na což jsem se stekl a telefon rozrebral v přiloze je foto servisních štítků které jsou bílé, při vlhkosti mají být červené. Takže jsem telefon dál maníkovy co dělá soudní posudky podobných věcí, ten telefon vrátil a jeho odpověď žádná oxidace z duvodu vytopení a vystavení nadměrné vlhkosti. Telfon jsem rozebral a opět složil a voala wifi opět jede. Vzhledem tomu jak se servis zachoval spiše Technik: PLAV, tak rozhodně odemně, firma apple nedostane již ani korunu. ROzhodně bych chtěl někde podat stížnost k společnosti apple máte někdo kontakt zakaznicke linky nebo něco podobneho???
Ahoj, nestěžuj si na Apple ten za nic nemůže. Problémem je firma, která opravy iPhonu u nás dělá! - a to je BRITEX se sídlem v Kladně. Podívej se do sekce iPhone HW a tam o tom najdeš stovky postů
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat. iPhone44ever (NOW Available)