Předně bych rád upřesnil to, že tyhle "vlastnosti" jsou od verze 1.0 a jsou přes 1.1 až po 1.2 (která stále oficiálně není pro EE), srovnání s WM tu už xkrát bylo, ale u něčeho se zastavím
- normální cestou není možné přidat vlastní POI: Co to je normální cestou? Nahraji do adresáře s mapou soubor POI plus ikonu, a je to tam, jinak se to jinde přeci ani neděalo...
- u vlastních POI nelze přidat upozornění (např. radary): Radary jsou extra (a pokud máš legální verzi, tak tam jsou

i s upozorněním!) a na rozdíl např. od Navigonu nebo CoPilota není problém s jejich aktualizací (pravda, jsou ale jen fixní, ale pro jiné státy existuje varianta "premium" a tam je jich více)
- neumí automaticky přepínat noční a denní schéma: A komu ta automatika vyhovuje? Mě osobně tedy ne, automatiky u iGO, Navigonu a spol. to zrovna logicky a podle mých potřeb nepřepínají, navíc TT to má naprosto jednoduše (oproti ostatním) vyřešené, otázka dvou dotyků na display. A pokud se mýlím, tak mě opravte, copak na WM byla automatika?
- překreslování mapy při prohlížení nepříjemně problikává: Co to je? Něčeho takového jsem si nevšimnul ani za pár měsíců používání... A "zoomování" mapy při prohlížení oproti Navigonu je asi 10x rychlejší...
+ slušná hlasová navigace: Tady bych se celkem i hádal, protože Terezu TT naprosto pos..al, plno hlášek je neúplných. Já osobně jsem to vyřešil tak, že jsem si hned vedle místo Dánských hlasů dal svoje (Eliška bez "ocásku" je místo Terezy podstatně dokonalejší).