RDP problém

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
jonas.hajek

RDP problém

Příspěvek od jonas.hajek »

Nainstaloval jsem si do iPhonu novou app. Jmenuje se Remote Desktop(RDP).

Připojim se přes WiFi normálně na PC, mam tam přihlášení. Zadam jméno uživatele, heslo a dam OK. Napíše to:"Nemůžete se přihlásit z důvodu omezení účtu.

Co mam dělat?

Díky

Prox

Re: RDP problém

Příspěvek od Prox »

povolit onomu uzivateli rdp.. tento pocitac - vlastnosti - tusim vzdalene pripojeni a tam je seznam uzivatelu

Miky214

Příspěvek od Miky214 »

ahoj,me to nefunguje checknu tento pocitac-vlastnosti-vzdaleny prostup ale mam tam jen vzdalena pomoc ,poradte nekdo

mam win xp home edition sp3

cely mi to nejak nejede,porad to pise connection time out

diky

cernakus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cernakus »

Ano, na windows xp home neni vzdalena plocha povolena vubec. Musis pouzit alternativu ve forme VNC ( sam pouzivam tight vnc) serveru a VNC client v iphone.

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od spachal »

neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..

cernakus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cernakus »

spachal:

funguje to i na Windows XP Home, nebo jen na Vistách? Tazatel má Windows XP Home.

Miky214

Příspěvek od Miky214 »

Ahoj,uz to funguje,nasel jsem problem

Po vice jak 4-hodinovem patrani jsem zjistil,ze kdyz mate jiny os nez je napsany na http://www.jaadurdp.com potrebujete v ip jaadu VNC (neslo mi to na jaadu rdp)
Takze vyreseno.Diky

Odpovědět