fakt vyborna praca!!! no presne na tom videu bolo vidiet veci co chip v 3G nezvlada avsak drzal sa velmi dobre na to, ze bol na prieduchoch, mojou cestou po Macedonsku 3G stracal signal v horach a dolinach kedze je tam dost horskych prechodov a cesticiek a toto mu fakt robilo dost problemy, na dialnici nebol problem, dalej na videu vidno, ze 3G dokonca bol o nejake tie 3-4 metre vpredu, co by som priradil nejakemu, natvrdo predprogramovanemu posunutiu sipky "vpred", pretoze externy GPS chip musi davat omnoho presnejsiu polohu pre aplikaciu ako chip interny, bolo tiez pekne vidiet na tom videu ked si zastal na semaforoch ako 3G dalej pokracoval v jazde no 2G v momente stal, taktiez uz ked si sa blizil k cielu hoci si vybocil z trasy, tak 3G pokracoval v povodnej trase a kym sa spamatal, ze je dakde inde 2G uz bol na dalsej odbocke, fakt pekne video a uz sa vsetci isto tesime na zrovnanie iGO

uz som to pisal, ale skusal som Navigon na "peso" s Nokia LD-4W a ta presnost ma zarazala co pri 3G bol fakt velmi velky rozdiel ( telefon ani nebadal, ze sa s nim hybem ), co naopak s externym GPS modulom som kracal po ulici, potom som sa otocil o 180° a navigon zareagoval cca po 3 metroch a otocil mapu, co s 3G bolo fakt aj 20-30 m kym si to GPS chip vsimol, toto som skusal aj so Sygic aj TomTom a pravdou je, ze Navigon asi najlepsie "usil" aplikaciu na iPhone, ostatnym app trva, kym zareaguju na pohyb alebo na zmenu smeru alebo pohyb na mape meska a to problem RoqyGPS nebude, kedze napr. s aplikaciou Geocaching je odpocitavanie metrov plynule. Asi tolko mozme sa tesit na novu verziu ROQY podla najnovsieho infa by mal byt opraveny spominany problem s iGO a takisto podpora GoogleEarth.
to parmin: diky za super tip

, mne to tiez robilo problemy a nevedel som preco