Soukromi zde na foru, soukrome maily, ICQ ap.
-
- patron iPhone.cz
Soukromi zde na foru, soukrome maily, ICQ ap.
Pratele, kamaradi .. :)
Nevim jak zde ostatni, ale ja opravdu NEBUDU odpovidat na dotazy tykajici se iPhone a problemu, ktere patri zde do fora, pred icq nebo maily. Sve icq cislo zde uvadim ne jako podporu, ale jako moznost kontaktu v pripade, ze mate duvod mne kontaktovat _z osobnich duvodu_.
Otazky typu "jak nastavim..", "jak odblokuji ..", "jak nainstaluji .." ap. budu i nadale resit relativne strohou odpovedi.
Jen behem dnesniho dne mi psalo se svymi problemy s iPhone nejmene sest lidi. Prave pro (a nejen) reseni problemu je zde toto forum.
Respektujte soukromi clenu, doufam ze to nebudu muset resit smazanim veskerych informaci z profilu ..
Nevim jak zde ostatni, ale ja opravdu NEBUDU odpovidat na dotazy tykajici se iPhone a problemu, ktere patri zde do fora, pred icq nebo maily. Sve icq cislo zde uvadim ne jako podporu, ale jako moznost kontaktu v pripade, ze mate duvod mne kontaktovat _z osobnich duvodu_.
Otazky typu "jak nastavim..", "jak odblokuji ..", "jak nainstaluji .." ap. budu i nadale resit relativne strohou odpovedi.
Jen behem dnesniho dne mi psalo se svymi problemy s iPhone nejmene sest lidi. Prave pro (a nejen) reseni problemu je zde toto forum.
Respektujte soukromi clenu, doufam ze to nebudu muset resit smazanim veskerych informaci z profilu ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
-
- Administrator
iPhone
Já naopak si najdu čas a poradím, nevím kolik mi dotazů přišlo, ale v rámci mích znalostí jsem se vždy pokusil pomoci. Pokud se na mě někdo obrátil ( obrací ) vím že to nedělá pro legraci, ale potřebuje pomoct hned,protože i když je fórum on line tak se třeba odpovědi na dotaz dočkáš později, kdežto po ICQ nebo emailu je to daleko rychlejší.
Internet je anonymní proč si myslíte že vás někdo bude kontaktovat z osobních důvodů
, třeba nějaká uživatelka iPhone 90-60-90 vás pozve na rande
? Tohle není seznamka ne
, já údaje o sobě napsal právě proto abych pomohl těm kteří se na mě obrátili..
Internet je anonymní proč si myslíte že vás někdo bude kontaktovat z osobních důvodů

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- Starý pes fóra :)
-
- patron iPhone.cz
OK, myslim si ze jsem k tomu uz napsal asi vse :) .. Nejsem 'namyslenej' :P, berte to tak ze uz nejsem "studak", ale fotr vod rodiny ;), se spoustou jinych zajmu ktere se iPhone vubec netykaji a navic firemni prace mam az nad hlavu.
Co se probere zde na foru, muze slouzit i ostatnim. Neverim, ze pokud nekdo potrebuje napriklad odblokovat iPhone (zpusobeno navic vetsinou vlastni ... nesikovnosti), nemuze to vydrzet jeden den a je to otazka zivota a smrti.
A co uz me uplne nejvice vytaci je to, ze nekdo neni ochotny obetovat trochu sveho casu (a napriklad hledat nez se zepta) a presto to same prakticky _vyzaduje_ po nekom druhem. A jeste je nevrlej, kdyz ho ve vsi slusnosti poslu .. sem na forum ;).
Pokud to ostatnim nevadi, tim lepe, ja jen slusne i zde napsal svuj nazor a pro priste budu odkazovat prave na toto vlakno diskuze. Howg ;).
Co se probere zde na foru, muze slouzit i ostatnim. Neverim, ze pokud nekdo potrebuje napriklad odblokovat iPhone (zpusobeno navic vetsinou vlastni ... nesikovnosti), nemuze to vydrzet jeden den a je to otazka zivota a smrti.
A co uz me uplne nejvice vytaci je to, ze nekdo neni ochotny obetovat trochu sveho casu (a napriklad hledat nez se zepta) a presto to same prakticky _vyzaduje_ po nekom druhem. A jeste je nevrlej, kdyz ho ve vsi slusnosti poslu .. sem na forum ;).
Pokud to ostatnim nevadi, tim lepe, ja jen slusne i zde napsal svuj nazor a pro priste budu odkazovat prave na toto vlakno diskuze. Howg ;).
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
-
- Administrator
Poradna
j.v. píše:spachal: ...a právě proto mám zakázaný email a jediná možnost jak se mnou mluvit soukromě je skrze PM...
Julek: jenomže ne každý chce/může být poradnou. A dostávat denně kopec blbých dotazů dokáže otrávit i flegmatika...
Měl jsem zřejmě štěstí a hloupé dotazy se mi vyhnuli, nebo jsem lidi odkázal na fórum. Být poradnou mi nevadí

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
Takze uz me uz trpelivost dosla, vsechny kontakty (bohuzel i vcetne mailu, viz. dale) jsem z fora smazal a moznost kontaktu je uz jen a pouze pres PM. Na jakoukoliv jinou formu budu VELMI haklivy a muj styl projevu tomu bude odpovidat.
Doslo k tomu tak, ze jakysi sikula si nasel pres dalsi odkazy na me i mobil a volal, to byla posledni kapka. Bohuzel pri mazani kontaktu z profilu jsem zmenil i mail, coz ma za nasledek kuriozni situaci a to ze se k memu puvodnimu uctu uz nedostanu, pac je vyzadovana nova aktivace. A ta se zaslala na neexistujici ucet ;). Takze ani pres Markovu snahu jsme ucet znova nezprovoznili, pomalu si uz zvykam na sve alter ego ..
.. a s trochou skodolibosti si vsimam zmen podpisu u jinych useru, lidska neohleduplnost je mocna, coz .. :|
Doslo k tomu tak, ze jakysi sikula si nasel pres dalsi odkazy na me i mobil a volal, to byla posledni kapka. Bohuzel pri mazani kontaktu z profilu jsem zmenil i mail, coz ma za nasledek kuriozni situaci a to ze se k memu puvodnimu uctu uz nedostanu, pac je vyzadovana nova aktivace. A ta se zaslala na neexistujici ucet ;). Takze ani pres Markovu snahu jsme ucet znova nezprovoznili, pomalu si uz zvykam na sve alter ego ..
.. a s trochou skodolibosti si vsimam zmen podpisu u jinych useru, lidska neohleduplnost je mocna, coz .. :|
-
-
at ten, kdo ma pristup k databazi do ni hodi tento prikaz
a budes mit opet svuj ucet aktivni
Kód: Vybrat vše
update phpbb_users set user_active = "1" where username = "spachal"
a budes mit opet svuj ucet aktivni
-
-
- Mírně pokročilý
spachal_tmp píše:.. a s trochou skodolibosti si vsimam zmen podpisu u jinych useru, lidska neohleduplnost je mocna, coz ..

1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...