Jaadu (Problem)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
TommyS

Jaadu (Problem)

Příspěvek od TommyS »

Mam problem s aplikaci Jaadu,nainstaloval jsem Jaadu VNC connect vse ok,Ultra VNC vse ok,nicmene v iP Jaadu mi to nenajde zadne servery..Skusil jsem manualne vytvoril server s iP heslem atd... Jaadu se pripoji ale nemam tam plochu ale tohle

Obrázek

Ve Windows nemam nic takovyho jako je heslo k uctu :( nevite nekdo co s tim please? (Thx Grim3rr ktery se to se mnou pokousel resit :) )

Ceky
Host
Host

Re: Jaadu (Problem)

Příspěvek od Ceky »

Zkus tam napsat jen tvoje uzivatelsky meno jko na pc a bez helsa melo by to jit:D

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Bohuzel tohle uz jsem skousel bez vysledku.. :(

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

vsak si vytvor vo winxp dalsieho uzivatela.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

andrejkovo

Příspěvek od andrejkovo »

a všimol si si že iPhone dáva na začiatku velké pismeno..takźe si skontroluj heslo..či náhodou nemáš prvým velkým písmenom

guzmen
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od guzmen »

Myslim ze musiš mat nastavene neake heslo inak ti to nepojde, teda aspon ja som to bez hesla nerozbehal.
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote

matty10

Příspěvek od matty10 »

dobry den nejde mi to kdyz zapnu jaadu VNC Connection tak mi to napise router not configured a chybu UPnP / PMP not found.pls pomoc

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Dobry den :) Odinstalujte klient Jaadu v PC a nainstalujte tuto betu. Prihlaste se pres svuj google ucet. Neprenastavuje nic v routeru, jen ve firewallu povolte obe dve Jaadu sluzby. Pak by to melo bezet bez problemu.

Mike_99
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mike_99 »

Connection Closed
The server closed the connection.
Preco mi nic nemoze ist normalne :( so vsetkym sa musim jeb.ť
Neviete preco mi hlasi tuto blbinu?
Sparoval som cez gmail.
Do server inf. som dal Name: nazov nasej Wifiny
Do identity som dal Username: Uzivatela v PC a pass pre tohto uzivatela do domain som nedal nic a v advanced som nemenil nic.
Heslo k wifi som nezadaval nikde... na wifi uz pripojeny som takze asi neni treba.
Pre povolenie firewall som dal Jaadu RDP connect a Jaadu RDP Service, musel som najst cestu a vlozit ich tam rucne neponuklo mi ich same, trochu divne ale su tam... Co este treba?
iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro
iPad Air
iPhone 15 Pro Max

gbr8
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gbr8 »

ja mam radu univerzalnu pre vas vsetkych. Jaadu som nastavoval behom pol roka neustale, a vacsinou nikdy neslo ako to malo a popritom je to soft za 20 ojri!!!

pouzite teamviewer a mate po probleme, aj free verzia staci zadarmo a je uplne super a bez problemovy. rychly ako jaadu
iPhone 4, FW 7.0.4, O2 SK; no JB

Macbook pro 2011

Odpovědět