Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Mam problem s aplikaci Jaadu,nainstaloval jsem Jaadu VNC connect vse ok,Ultra VNC vse ok,nicmene v iP Jaadu mi to nenajde zadne servery..Skusil jsem manualne vytvoril server s iP heslem atd... Jaadu se pripoji ale nemam tam plochu ale tohle
Ve Windows nemam nic takovyho jako je heslo k uctu nevite nekdo co s tim please? (Thx Grim3rr ktery se to se mnou pokousel resit )
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Dobry den Odinstalujte klient Jaadu v PC a nainstalujte tuto betu. Prihlaste se pres svuj google ucet. Neprenastavuje nic v routeru, jen ve firewallu povolte obe dve Jaadu sluzby. Pak by to melo bezet bez problemu.
Connection Closed The server closed the connection. Preco mi nic nemoze ist normalne so vsetkym sa musim jeb.ť Neviete preco mi hlasi tuto blbinu? Sparoval som cez gmail. Do server inf. som dal Name: nazov nasej Wifiny Do identity som dal Username: Uzivatela v PC a pass pre tohto uzivatela do domain som nedal nic a v advanced som nemenil nic. Heslo k wifi som nezadaval nikde... na wifi uz pripojeny som takze asi neni treba. Pre povolenie firewall som dal Jaadu RDP connect a Jaadu RDP Service, musel som najst cestu a vlozit ich tam rucne neponuklo mi ich same, trochu divne ale su tam... Co este treba?
• iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro • iPad Air
• iPhone 15 Pro Max
ja mam radu univerzalnu pre vas vsetkych. Jaadu som nastavoval behom pol roka neustale, a vacsinou nikdy neslo ako to malo a popritom je to soft za 20 ojri!!!
pouzite teamviewer a mate po probleme, aj free verzia staci zadarmo a je uplne super a bez problemovy. rychly ako jaadu