Uchovanie JB aplikacii po JB na FW 2.2
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Uchovanie JB aplikacii po JB na FW 2.2
Blíži sa FW 2.2 a raz snáď aj JB na FW 2.2 Chcem si ho potom ištalovať ale odhovára ma ,že mám v mojom iP veľa veci s cydie ,s ktorími by sa mi ťažko lúčilo. Nedá sa spraviť niečo aby som si ich tam mohol dať na verziu 2.2 (keď už bude JB)
ďakujem
ďakujem
-
- Senior uživatel
Re: Uchovanie JB aplikacii po JB na FW 2.2
Ja mám iPhone 3Gfw 2.1 a na ňom jailbraik.Tiež sidám asi fw 2.2,ale nechce sa mi robiť zase JB sťahovať všetky aplikácie.
Nešlo by to nejako,aby mi tam ostal jailbraik?
Nešlo by to nejako,aby mi tam ostal jailbraik?

-
- Starý pes fóra :)
Jailbreake je na kazdu fw verziu iny. Cize ak vijde 2.2 tak musime pockat na jailbreak tohto fw. To znamena, ze ti, ktori maju iPhone kupeni ofiko a pouzivaju aj ofiko SIM a urobili si JB len koli tomu, ze chceli nejake app 3.tich stran tak ti kludne mozu urobit update, ale na JB budu musiet pockat (nebudu mat Cydiu, ani app z Cydie nepojdu).
My co mam iPhone JB koli tomu aby nam fungoval tak update urobime az ked vijde jailbreaknuta verzia 2.2
K tej zalohe, skus dat hladat na fore ci nieco nenajdes. Za pokus to stoji.
My co mam iPhone JB koli tomu aby nam fungoval tak update urobime az ked vijde jailbreaknuta verzia 2.2
K tej zalohe, skus dat hladat na fore ci nieco nenajdes. Za pokus to stoji.

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Teda to by se mi taky šiklo. Ale myslim že se s tim nedá nic dělat. Já už sem se s tim smířil a pomáham si aspoň tak, že si vedu poznámkovej blok s názvy aplikací so sem tam měl. Abych apoň věděl co tam mam dát.
Myslim si, ze psat si seznam aplikaci kvuli upgrade firmware je zbytecna prace. Staci APTbackup... popr. pokud trvas na manualnich poznamkach tak screenshoty springboardu.
-
- Mírně pokročilý
Chlapi neblbnete,
kdybych mel po kaydzm ugradu (incl. JB samozrejme) instalovat vsechny aplikace z Cydie znova, tak bych se zblaznil
Naprosto souhlasim s taco132, ze v tomto je genialni aplikace (opet Cydie) Aptbackup. Vsechny aplikace to nahodí znova. Mimochodem- jak po updatu FW nenestavovat IP jako "nový" ale pouzit zalohu v itunsech jsem zkusil popsat tady:
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=11177
kdybych mel po kaydzm ugradu (incl. JB samozrejme) instalovat vsechny aplikace z Cydie znova, tak bych se zblaznil

Naprosto souhlasim s taco132, ze v tomto je genialni aplikace (opet Cydie) Aptbackup. Vsechny aplikace to nahodí znova. Mimochodem- jak po updatu FW nenestavovat IP jako "nový" ale pouzit zalohu v itunsech jsem zkusil popsat tady:
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=11177
a nevies nahodou ci zostanu aj utriedene softy v categories ?
-
- Mírně pokročilý
tím postupem viz. výše link jsem je jen "odkryl". Rozhodit do jednotlivých kategorií jsem je musel znova. Ale to už je minuta... Na rozdíl od opruzu instalovat z Cydie všechno znova...
No podla toho kolko mas aplikacii 
Ale aj tak lepsie ako nic. Inak dik moc

Ale aj tak lepsie ako nic. Inak dik moc
upgrade prebehol v poho, JB tak isto 
mam 2.2 ale vsetko zo Cyndie je v prdeli
AptBackup nefakci neurobi absolutne nic
musim vsetko instalovat od znova to bol moj posledny upgrade nema to cenu ked musim vzdy vsetko instalovat odznova ;(

mam 2.2 ale vsetko zo Cyndie je v prdeli

AptBackup nefakci neurobi absolutne nic

-
- Mírně pokročilý
ja som dostal iphone štvrtok updatoval som akurat na 2.1 spravil JB nemam wifi takže zbytočne a v piatok bol už fw 2.2 a mohol som počkať. čo mi poradíte 

Pro krásu těla naletí člověk na ošklivost duše.
Étienne Bonnot de Condillac
Étienne Bonnot de Condillac
Ani mne APTbackup nijako neficalo. Ako kontretne to ma fungovat ?
-
- Mírně pokročilý
APT backup funguje v pohode!
Ale musí mít z čeho tu zálohu obnovit.
Me zatim uz 2 x fungovalo:
1) před restotorem apt backup (instalovano v cydii)
2) backup v itunsech
3) restore na nový fw (2.2 jsem zatím nezkousel)
4) restore z backupu v itunsech (ten totiz obsahuje i onu zálohu se kterou pracuje utilitka apt backup). Tzn. je nutno po prechodu na novy fw nenastavovat ip jako "novy" ale pouzit zalohu.
5) no a pak uz jen z cydie nainstalovat apt backup (v tu chvili jeidnej program, kterej potrebuju z Cydie nainstalovat znova...)
6) v aplikaci apt backup udelat restore "Cydia programu"
That´s it..
Ale musí mít z čeho tu zálohu obnovit.
Me zatim uz 2 x fungovalo:
1) před restotorem apt backup (instalovano v cydii)
2) backup v itunsech
3) restore na nový fw (2.2 jsem zatím nezkousel)
4) restore z backupu v itunsech (ten totiz obsahuje i onu zálohu se kterou pracuje utilitka apt backup). Tzn. je nutno po prechodu na novy fw nenastavovat ip jako "novy" ale pouzit zalohu.
5) no a pak uz jen z cydie nainstalovat apt backup (v tu chvili jeidnej program, kterej potrebuju z Cydie nainstalovat znova...)
6) v aplikaci apt backup udelat restore "Cydia programu"
That´s it..
Bartsin...
Ja som spravil uplne to iste...a nic..
Akoze uplne NIC ... ani listocek na strome sa nepohol:) ..takze vsetko pekne rucne zo Cydie nahadzat...aj ked mi to az tak nevadi bo aspon som sa zbavil cca 15 uplne zbytocnych aplikacii zo Cydie ktore som mal v iPhone...
peace...
Ja som spravil uplne to iste...a nic..

peace...
-
- Mírně pokročilý
potvrdzujem.. ani mne aptbackup vooooobec nefungoval...
bol som hodne nas.... ked apt nefungoval a musel som vsetko nahadzat rucne.
ale uz to mam a som spoko
kazdopadne dalsi upgrade budem robit len ak budu naozaj podstatne novinky v systeme 
neviete ci ide slovencina/cestina 2.1 na 2.2 systeme?
ale uz to mam a som spoko

neviete ci ide slovencina/cestina 2.1 na 2.2 systeme?
-
- Pokročilý uživatel
už je slovenčina/čeština aj pre 2.2

Tak dnes jsem udelal v podstate asi 3x restore nahral originál FW nekolikrát obnovil ze zálohy pak JB a FW od Whisky96.Pak jsem nainstaloval Aptbackup dal restore a za chvilku jsem mel vše z cydie