PWN player, cydia

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
tyshan

PWN player, cydia

Příspěvek od tyshan »

nainstaloval som player vsetko funguje ok az na to ze pri zamknutom telefone neviem ovladat player ako to bolo predvedene prednedavnom na ukazkovych videach, je na to nejaka finta?

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: PWN player, cydia

Příspěvek od Beavers »

Asi jsem nepochopil název tvého tématu a tím ani tvou otázku. Trochu to specifikuj, případně název změň.

tyshan

Příspěvek od tyshan »

no ze pri zamknutom telefone nevidim ktora pesnicka sa prehrava a nie je tam ovladanie na posun a zastavenie pesniciek, na strankach pwn playeru to je ukazane ze to funguje ale mne to nejak nejde. otazka znie ci to ide vam a ak ano akym sposobom to aktivujem

Sp4rh4wk

Příspěvek od Sp4rh4wk »

tyshan píše:no ze pri zamknutom telefone nevidim ktora pesnicka sa prehrava a nie je tam ovladanie na posun a zastavenie pesniciek, na strankach pwn playeru to je ukazane ze to funguje ale mne to nejak nejde. otazka znie ci to ide vam a ak ano akym sposobom to aktivujem

Pokud jsi za program platil, tak jako vsichni ostatni, tak jsi dostal presne instrukce, jak program nainstalovat, pokud ne, tvoje minus...

tyshan

Příspěvek od tyshan »

vsak program je zadarmo nie je plateny

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Odpovědět