SMS z iPhone zdarma [internetová brána]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
-
- iPhone guru
Re: [!] Je to tu - SMS z iPhone zdarma - Safari webapp
Do zítřka předpokládám zveřejnění nefunkční ukázky, jak to bude vypadat. Formulář atd. bude hotov, ale nemám hotový skript pro posílání...
Jenom potom od vás všech budu chtít slyšet názory a připomínky k tomu rozvržení a grafice a přehlednosti..
Jenom potom od vás všech budu chtít slyšet názory a připomínky k tomu rozvržení a grafice a přehlednosti..

-
- Host
Kdybyste nekdo nevedel tak z t-mobilu se daj normalne posilat smsky zdarma na http://www.t-zones.cz
iPlacka 3G 3.0 FW redsnow
-
- iPhone guru
Co jsem slíbil, to jsem také splnil. Právě jsem dokončil novou bránu po designové stránce. Tak se na to podívejte.
http://iphonesms.wz.cz/betatest/
Očekávám komentáře, nápady, se vším šup sem!
Jen upozorňuji: posílání NEFUNGUJE. Pracoval jsem až doteď pouze na rozvržení a funkčnosti toho nejpodstatnějšího - formuláře, který je podle mě jednoduchý, přehledný, jasný a 'blbovzdorný', pochopý snad každý a hned. Mě osobně vyhovuje, podle mě je to geniální (nechci se moc chválit ale takovýto výsledek mi udělal obrovskou radost
)
http://iphonesms.wz.cz/betatest/
Očekávám komentáře, nápady, se vším šup sem!

tak vypada to hodne luxusne, ale nebylo by spatny tam pridat i pocitani znaku
Nebo budu moct psat jak chci ja a ono se to samo rozdeli na sms podle max povolenych znaku? 
Potvrzovaci kod bude osetren automaticky nebo se nekde objevi?
Kam pak hodis moznost volby ze seznamu? Nebylo by taky fajn to tam pridat ted, byt neaktivni?

Potvrzovaci kod bude osetren automaticky nebo se nekde objevi?

Kam pak hodis moznost volby ze seznamu? Nebylo by taky fajn to tam pridat ted, byt neaktivni?
-
- iPhone guru
Pocet napsanych znaku neres, to se rozdeli automaticky do nekplika sms. Potvrzovaci kod bude nutne opsat v pripade ze to bude potreba (predpokladam jen T-Mobile)... Na adresar tam bude odkaz prihlasit se a po pruhlaseni se objevi odkaz adresar, tam bude pridat, a u kazdeho existujiciho moznost smazat ci upravit kontakt, po kliknuti se vyplni cislo a nastavi navolena prenositelnost. A pokud te jeste zajima kde bude kod na opsani - zkus kliknout na odeslat 

Tak to je parada
Kdyz se vsechno podari, bude to megahusty 

-
- Host
Mega husty uz to je!
Ale az to bude, tak to bude turbo mega husty!
Jsem rad, ze taky nekdo neco dela pro ostatni, ne jen pro sebe!
Ale az to bude, tak to bude turbo mega husty!
Jsem rad, ze taky nekdo neco dela pro ostatni, ne jen pro sebe!

Pouze uživatel
-
- iPhone guru
Opraveny bugy při různých kombinacích klikání, přidána informace o načítání, zdokonaleno rozvržení, vytvořena SpringBoard ikonka.
-
- patron iPhone.cz
Klobouk dolů výborná práce. Děkuju.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
-
- iPhone guru
Je mi líto, ale práce na projektu je dočasně pozastavena z osobních důvodů. Jakmile to bude možné, v práci budu pokračovat.
To je skoda, ja jsem si rikal, ze by jsi mohl jeste to mini pismo zvetsit.
Ale drzim palce at se to vse v klidu vyresi!

-
- iPhone guru
Ok, pisu ai do poznamek zvetsit pismo... Prosim dalsi napady a komentare, prestoze se ted nic dit nebude.
-
- Host
Hodilo by se neco aby kdyz nekomu prijde sms tak tam bylo odkoho, vim ze u Vodafonu je to ze tam vyplnis cislo a dotycnemu to prijde jako od tebe. Je mozne nejak to zrealizovat tady? Nebo aspon nejakou kolonku kam vlozit jmeno (pro ty registrovane)? Treba ze by prislo: Text od "Grim3rr" : Bla bla bla.
Pouze uživatel
-
- iPhone guru
Premyslel jsem o automatickem podpisu... Mohl by sis navolit, zda se zobrazi na zacatku nebo na konci SMS. Tu vetu by sis sam napsal. Vyhovvovalo by to?
-
- Mírně pokročilý
a šlo by to udělat tak jako to maj na smsvodafone.cz že tam zadáš svoje číslo a ono to dotyčnýmu přijde jako kdyby si to psal normálně ze svojeho telefonu ? to by bylo dokonalý
ale i tka klobouk dolu super práce ! 

-
- iPhone guru
Ano půjde to.. V nové verzi je po nastavení přenositelnosti na Vodafone možnost napsat číslo odesílatele..
Práce na projektu pokračuje!!
nová verze 2.0.3b
Práce na projektu pokračuje!!
nová verze 2.0.3b
Zajímavé vlákno 
Myslím, že není správná cesta využívat, napojovat se, tvořit nadstavbu některé z funkčních sms bran agregující bezplatné odesílání do sítí českých operátorů. Pracné je to z podledu tvůrce nadstavby, pracné je to z pohledu provozovatele, protože mu roste zátěž a strojové připojování tomu nepomáhá - naopak.
Škoda, že jste se nepokusil s námi spojit a na vývoji iphone sms brány nespolupracoval.
Nicméně, v tento moment je již funkční naše mobilní verze na adrese http://m.poslatsms.cz (případně automaticky přesměrováváme mobilní uživatele z poslatsms.cz), která detekuji iphone a zobrazení přizpůsobuje.
Pokud máte někdo zájem podílet se na tvorbě nebo máte nápady, ozvěte se.
Hezký den

Myslím, že není správná cesta využívat, napojovat se, tvořit nadstavbu některé z funkčních sms bran agregující bezplatné odesílání do sítí českých operátorů. Pracné je to z podledu tvůrce nadstavby, pracné je to z pohledu provozovatele, protože mu roste zátěž a strojové připojování tomu nepomáhá - naopak.
Škoda, že jste se nepokusil s námi spojit a na vývoji iphone sms brány nespolupracoval.
Nicméně, v tento moment je již funkční naše mobilní verze na adrese http://m.poslatsms.cz (případně automaticky přesměrováváme mobilní uživatele z poslatsms.cz), která detekuji iphone a zobrazení přizpůsobuje.
Pokud máte někdo zájem podílet se na tvorbě nebo máte nápady, ozvěte se.
Hezký den

-
- Senior uživatel
Je pravdou, ze mam ted velke dilema, kterou z techto dvou sluzeb budu vyuzivat. Jevi se mi uplne stejne. Asi by nebylo spatne zkusit tyto dve veci spojit. Pouze muj nazor
poslatsms maji adresar, coz je plus. i kdyz u iphonesms se planuje, ja vim 
ale urcite by bylo lepsi udelat jednu poradnou a kvalitni, nez pracovat na dvou
btw u poslatsms me to pri odesilani na TMob haze "Obecna chyba odesilani"...
a taky se mi zda, ze poslatsms je docela pomale pri odesilani :X

ale urcite by bylo lepsi udelat jednu poradnou a kvalitni, nez pracovat na dvou

btw u poslatsms me to pri odesilani na TMob haze "Obecna chyba odesilani"...
a taky se mi zda, ze poslatsms je docela pomale pri odesilani :X
Ano, odesílání na T-Mobile je problematické
určitě se tomu budeme ještě věnovat.
Mimochodem, spojení iphonesms se mi zalíbilo a koupil jsem doménu iphonesms.cz ... pokud bude tvůrce aplikace z iphonesms.wz.cz chtít na tomto projektu spolupracovat, nebráníme se tomu ... v opačném případě bude tato doména přesměrována na m.poslatsms.cz

Mimochodem, spojení iphonesms se mi zalíbilo a koupil jsem doménu iphonesms.cz ... pokud bude tvůrce aplikace z iphonesms.wz.cz chtít na tomto projektu spolupracovat, nebráníme se tomu ... v opačném případě bude tato doména přesměrována na m.poslatsms.cz
-
- iPhone guru
Projekt zastaven. Do projektu jsem vložil mnoho hodin volného času, a pevně jsem doufal, že to někdo ocení. Namísto toho, jak jsem netrpělivě očekával, příjde někdo, kdo mou snahu ocení z té špatné stránky, okomentuje co je nesprávné a jak by to mělo být. A k tomu moje spojení iphonesms se někomu zalíbí, tak si drze (ale přesto legálně, však mám autorská práva? ne..) koupí doménu, jejíž jméno jsem ve velké podstatě vymyslel já. Ale tak to na světě chodí. Za každou chybu se v dnešním světě platí.
Nicméně nechci zahodit tak nadějný projekt jako je právě iPhoneSMS.wz.cz. Proto kontaktuji lookasska, se kterým se domluvím, jak vše bude dál. Pevně věřím v to, že se rozumně domluvíme, a společně se serverem poslatsms.cz vytvoříme dynamickou aplikaci pro iPhone na posílání SMS.
Doufám že ještě během dnešního dne budu chytřejší nejen já, ale i vy ostatní, protože vám sem potom podám zprávu... Tak držte palce.
Nicméně nechci zahodit tak nadějný projekt jako je právě iPhoneSMS.wz.cz. Proto kontaktuji lookasska, se kterým se domluvím, jak vše bude dál. Pevně věřím v to, že se rozumně domluvíme, a společně se serverem poslatsms.cz vytvoříme dynamickou aplikaci pro iPhone na posílání SMS.
Doufám že ještě během dnešního dne budu chytřejší nejen já, ale i vy ostatní, protože vám sem potom podám zprávu... Tak držte palce.
No tak, nesmis to brat osobne. Nikdo nechtel zautocit na tvou praci, ba naopak. Vsichni te obdivujeme a drzime palce, aby se vse povedlo. Aby jsi (nebo jste) vytvorili neco maximalne super! A nezapominej, ze Ve dvou se to lepe tahne 

-
- Senior uživatel
To je hezký... Škoda, doufám, že si to rozmyslíš:-(
-
- Senior uživatel
Smazáno
Naposledy upravil(a) Alex-alex dne sob říj 18, 2008 8:22 pm, celkem upraveno 3 x.
-
- iPhone guru
Nemám slov. Zdrojový kód je naprosto identická sloučenina mojí app a poslatsms.cz. Výborně, děkujeme, skvělá práce!!! Já osobně gratuluji...
Mimochodem - proč by moje webapp nefungovala lidem bez jailu?
O tom, že tvá webapp funguje na stejném principu jako ta má 1.X = načítání do skrytého iframe, raději nemluvě.
Mimochodem - proč by moje webapp nefungovala lidem bez jailu?
O tom, že tvá webapp funguje na stejném principu jako ta má 1.X = načítání do skrytého iframe, raději nemluvě.
-
- Senior uživatel
Nechápu co je na ní sloučeného z vaší app, to že nejspíše používáme stejný template snad hned nemusí být identická app
-
- iPhone guru
Stačilo mi pouze krátké nahlédnutí, abych zjistil že source je totožný s poslatsms.cz a využívá VEŠKERÉ možné prvky z mojí webapp.
BTW - proč jsi přepsal svůj předchozí příspěvek na PHP chybu?
EDIT: Teď ho ztučňuješ aby to bylo vážně jako PHP chyba? Rada: používej phpBB značky, ne HTML..
BTW - proč jsi přepsal svůj předchozí příspěvek na PHP chybu?
EDIT: Teď ho ztučňuješ aby to bylo vážně jako PHP chyba? Rada: používej phpBB značky, ne HTML..
-
- Senior uživatel
Já tu PHP chybu nepsal
a kdybych už to ztučňoval, tak to napíšu jako [b]. A dobře, script odesílání z poslatsms.cz mám, ale i když koukám na zdrojové kódy http://iphonesms.wz.cz/, tak nevidím co je na to stejné, smazání textu z textarea po aktivaci? To snad hned nemusí být totožný prvek

-
- iPhone guru
Neinspiroval jsi se iphonesms.wz.cz, ale iphonesms.wz.cz/betatest... Nebudem to řešit.. Děkujeme za tvůj app výkřik.
BTW - Naposledy upravil Alex-alex dne Sob Říj 18, 2008 9:06 pm, celkově upraveno 2 si myslím hovoří za vše, nech toho.. Nejprve to tam bylo bez <B></B>, pak s nimi. (celkově upraveno 2x)
Přichází nová verze iPhoneSMS - 2.0.5b!!! A přináší to nejpodstatnější, nahlédněte do changelogu.
BTW - Naposledy upravil Alex-alex dne Sob Říj 18, 2008 9:06 pm, celkově upraveno 2 si myslím hovoří za vše, nech toho.. Nejprve to tam bylo bez <B></B>, pak s nimi. (celkově upraveno 2x)
Přichází nová verze iPhoneSMS - 2.0.5b!!! A přináší to nejpodstatnější, nahlédněte do changelogu.
-
- Senior uživatel
Tak dobře, ale nebylo by lepší všichni se spojit a udělat normální app, než 50 blbých webapps? Kdyby jsme se spojily, tak by se mohlo zaplatit těch 99$ a dát to na AppStore
-
- iPhone guru
Nemyslím si, že moje web-app je blbá. Navíc jich není 50, ale dvě, s tou tvou kopiíí 3. O AppStore můžeme mluvit a uvažovat, ale každopádně teď jednám s Lookasskem.
-
- Senior uživatel
Antabelus - vytvoril jsi dobry pocin, hlavne se nenech otravit. Myslim, ze dost lidi je na tve strane vcetne me. GL
-
- iPhone guru
Já svou web-app dodělám, ať se kolem děje co chce. Ať jich je třeba X lepších, já tu svou dodělám už jenom z tý radosti, že originál je jen jeden. 

-
- patron iPhone.cz
Jestli tomu dobře rozumím tak někdo využil část tvojí práce a jinej chytrák využil tvůj nápad a bleskově si koupil doménu. Tak to je síla a takoví jsou na našem fóru. To je hnus.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
-
- iPhone guru
Lehce bych upřesnil - ten 'jinej chytrák' co koupil doménu jejíž jméno jsem nevědomky vymyslel, tak ten měl ještě přede mnou m.poslatsms.cz - sic funkčnost pokulhávala / pokulhává, ale web již existoval. Na prvním listu si můžeš přečíst, že o m.poslatsms.cz já osobně nevěděl, až do té doby, než mi to sem někdo napsal. Takže vpodstatě jeli dva projekty nezávisle na sobě s tím, že moje nadstavba využívá plné verze poslatsms.cz.
Progress info: Skript pro posílání SMS hotov, odzkoušeno na O2 a Vodafone. Works well. Jediný problém je, že wz.cz blokuje funkci, kterou využívám ve skriptu. Problém se řeší. Na T-Mobile se pracuje.
Zbrusu nová verze 2.1b
EDIT: Takové nemile milé zjištění - i na PC funguje iPhone SMS mnohem rychleji. Nemyslím načítání, ale odesílání SMSky.
Progress info: Skript pro posílání SMS hotov, odzkoušeno na O2 a Vodafone. Works well. Jediný problém je, že wz.cz blokuje funkci, kterou využívám ve skriptu. Problém se řeší. Na T-Mobile se pracuje.
Zbrusu nová verze 2.1b
EDIT: Takové nemile milé zjištění - i na PC funguje iPhone SMS mnohem rychleji. Nemyslím načítání, ale odesílání SMSky.

nehadejte se tu :X zatim nikdo neudelal plne funkcni branu, co ja vim. jednomu nejde to, druhemu zas tohle... ja budu osobne pouzivat tu, ktera bude fungovat a nabidne to, co potrebuju 
btw ja bych jeste uvital zobrazeni napsanych znaku. vim, ze to je asi zbytecne, ale me osobne by se to hodilo

btw ja bych jeste uvital zobrazeni napsanych znaku. vim, ze to je asi zbytecne, ale me osobne by se to hodilo

-
- iPhone guru
Řekni mi realny zpusob vyuziti poctu napsanych znaku a udelam ti to..
nemam rad, kdyz se sms rozdelujou uprostred slova a nebo kdyz prijdou 2 sms a v te druhe je jen slovo nebo dve
To to raci nachmoustam do jedne z praktickeho duvodu
Ale delat to nemusis, jestli je to slozite.

-
- iPhone guru
Složité to není, ale rozhodne mi to prijde zbytecne. Jeste uvidim.