SMS z iPhone zdarma [internetová brána]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone guru
SMS z iPhone zdarma [internetová brána]
Webovým aplikacím už odzvonilo
Teď je aplikace plnohodnotná, rovnou na AppStore!
Koukněte se na České SMS.
Teď je aplikace plnohodnotná, rovnou na AppStore!
Koukněte se na České SMS.
Naposledy upravil(a) Antabelus dne sob čer 12, 2010 9:22 am, celkem upraveno 395 x.
Re: iPhone SMS - webová app
Jen by bylo mozna dobre doplnit t-mobile kdyz uz taky zpristupnil svou sms branu
zdarma.
zdarma.
-
- iPhone guru
Uvidíme jak se zachová smsmania.cz, kterou moje web-app využívá. Až bude možné z toho portálu posílat SMS na T-Mobile, samozřejmě to bude možné i z mé web-app...
-
- Moderator fóra
jo myslim ze je to dobrej napad..
dobry by bylo kdyby to slo nejak udelat s tema vodafone free smskama pro studenty, aby ta app fungovala zadarmo
dobry by bylo kdyby to slo nejak udelat s tema vodafone free smskama pro studenty, aby ta app fungovala zadarmo
jsem jednoznacne pro, ale nejvic by se mi stejne hodil TMobile 

-
- Senior uživatel
Souhlasím... Je to velmi dobrý nápad.. Doufám, že jí uvedeš veřejně
-
- Host
co jsem cetl tak server poslatsms.cz pracuje taky na tehle aplikaci primo pro iphone
nwm jestli bude vyuzivat seznam v ip ale ma mit i vlastni seznam kontaktu
...tak si pohni at si prvni 

iPhone 3G Black, 16GB, FW 4.2.1 + JB ip kupovany v 
, 

-
- iPhone guru
ano, poslatsms.cz take pracuje na mobile verzi pro iPhone. Jenze ja se v zadnem pripade nesnazim tomuto velikanovi konkurovat, protoze delam vpodstate pouze nadstavbu na projekt ktery nepatri me... Kdezto oni delaji mobile verzi pro svuj vlastni projekt, a zatimco ja si tady potichu 'trapcim' se svou web-app (kterou uz mam pro vas skoro hotovou, behem tohoto tydne vam ji vydam verejne, rozhodl jsem se ze ji tedy pro vas napisu), tak je dosti mozne, ze nam v AppStore pribude rovnou executable app primo pro iphone od poslatsms.cz
ale to rozhodne nebrani v tom, ze ja spolu s par lidmi, kterym se bude ma web-app libit, si budu spokojene uzivat mou app, alespon do tech dob, nez prijde na svetlo sveta 'ta lepsi'
jinak to s tim adresarem neni vubec spatny napad.. Pokud by se ta webapp chytla a mela by dobroi navstevnost, zavedl bych regastraci a pro registrovane uzivatele vyhody (napr. ten adresar na kontakty atd...) takze tak
takze se tesme, behem tohoto tydne je to tu
(doufam ze nerozhnevam mody treba tim ze si delam reklamu (az sem dam link) nebo tim ze si 'zvysuji ego zde na foru' a podobnymy NESMYSLI. Poprosil bych o jednu vec - nemazte mi to prosiiiiim 

-
- Senior uživatel
No já osobně sei myslim, že poslatsms.cz, bude mít tu app placenou... Takže já asi budu používat tu Antabelusovu... Ale uvidíme:-D
http://m.poslatsms.cz/
vzhled je imo dostacujici, akorat funkconost nejak pokulhava. mam O2 s Vodafone cislem (nefunguje). na TMobile taky ne. spis jsem chtel ukazat ten vzhled, ktery by treba me vyhovoval
vzhled je imo dostacujici, akorat funkconost nejak pokulhava. mam O2 s Vodafone cislem (nefunguje). na TMobile taky ne. spis jsem chtel ukazat ten vzhled, ktery by treba me vyhovoval

-
- iPhone guru
tak pokud m.poslatsms.cz je slibovana verze pro iphone, tak to si od te sve slibuji vic.. A mozna udelam to, ze bude vyuzivat ne smsmania.cz ale poslatsms.cz, ale jakozto mobile verze bude lepsi nez ta jejich...
no uvidim, ted sem ve skole na iphone, az budu doma tak na tom budu zase pracovat.. Jinak ten muj vzhled kterej mam uz hotovej se mi libi vic nez ten jejich 

to je jedine dobre
vubec bych se nezlobil za nakej malej tejst 
jak to budes mit poresene ty, kdyz ma nekdo prenesene telefoni cislo?

jak to budes mit poresene ty, kdyz ma nekdo prenesene telefoni cislo?
-
- iPhone guru
manualni volba.. Nenapada me jak to automatizovat.. Leda az zavedu registraci tak si to bude pamatovat (na to bude ten adresar)
To se asi neda automatizovat, protoze tezko poznas, ktery cislo preslo. Imo je manualni vyber bez registrace optimalni. Resp automaticka nabidka s moznosti manualni zmeny
Adresar bude taky super, kdyz si nastavis Jmeno, cislo a operatora

Adresar bude taky super, kdyz si nastavis Jmeno, cislo a operatora

-
- Starý pes fóra :)
A o5 raz pripomínam aby sa nezabudlo aj na Slovákov!
(Teda ak to ide)

(Teda ak to ide)
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda

-
- Host
Uz se tesim, jinak to m.poslatsms.cz moc kvalitne nefunguje! Takze doufam ze tvoje app bude super! Predem diky, za to co pro nas uzivatele iPhonu delas! GREATE WORK. 

Pouze uživatel
-
- Mírně pokročilý
super prace.jestli to dobre chapu tak se pripojim napr.na wifi neboo treba na gprs a edge v safari nahodim nejakou stranku a muzu poslat sms zdarma?
jen doufam ze to bude do všech sítí
jen doufam ze to bude do všech sítí
-
- iPhone guru
Tak a je to tady, především pro nedočkavce, protože to ještě není ta nádhera, kterou od toho očekávám
Ale funkce které nabízí plní dokonale
takže:
iPhoneSMS.wz.cz
Tuhle adresu zadáte do prohlížeče v iPhonu (na ostatních prohlížečích funguje také, ale je to optimalizované hlavně pro iPhone
).
A na co se můžete těšit do budoucna? Odesílání SMS do sítě T-Mobile, podpora pro naše milé Slováky a také (zatím nepovinná) registrace, se kterou získáte adresář (s možností nastavit si přenositelnost).
Ještě jednou upozorňuji: toto není finální verze
enjoy

iPhoneSMS.wz.cz
Tuhle adresu zadáte do prohlížeče v iPhonu (na ostatních prohlížečích funguje také, ale je to optimalizované hlavně pro iPhone

A na co se můžete těšit do budoucna? Odesílání SMS do sítě T-Mobile, podpora pro naše milé Slováky a také (zatím nepovinná) registrace, se kterou získáte adresář (s možností nastavit si přenositelnost).
Ještě jednou upozorňuji: toto není finální verze

Hodne pekny 
Akorat pritelkyne ma TMob, tak bych byl upe nadsenej, kdybys ho tam fouknul co nejdriv
)

Akorat pritelkyne ma TMob, tak bych byl upe nadsenej, kdybys ho tam fouknul co nejdriv

-
- Senior uživatel
No nevim jestli něco dělám špatně, ale nejde mi Vodafone, řekl bych že tam chybí opis kontrolního obrázku
-
- iPhone guru
Tak jo omlouvám se všem uživatelům Vodafone. 
Neměl jsem možnost to na Vodafone otestovat, mrzí mě to. Jenom to dám veřejně, a už je problém. Takže teď je v provozu pouze o2. Ještě jednou se omlouvám, brzo to dám do pořádku.

Neměl jsem možnost to na Vodafone otestovat, mrzí mě to. Jenom to dám veřejně, a už je problém. Takže teď je v provozu pouze o2. Ještě jednou se omlouvám, brzo to dám do pořádku.
-
- Senior uživatel
Funkuje to bezva... Dobrá práce.. Doufám, že časem vymakáš Vodafone a i T - mobile
-
- iPhone guru
Re: [!] Je to tu - SMS z iPhone zdarma - Safari webapp
Během tohoto týdne předpokládám zveřejnění verze, která bude podporovat všechny 3 české operátory...
-
- Senior uživatel
To je super... Aspon když překročim volnej limit SMS, tak budu moct posílat zdarma a rychle
Tak me napada, jestli planujes i moznost volby zvolit odesilatele, jako je to napr u sms brany vodafone? zadam svoje cislo, cislo prijemce a jemu se ukaze, ze to pisu ja podle jeho tel. seznamu 

-
- Pokročilý uživatel
mullDie: jj pridavam se k tobe... Tohle by bylo uplne nejlepsi...
Naposledy upravil(a) couplu dne úte říj 14, 2008 8:34 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
-
- patron iPhone.cz
Dobrá práce!!! díky!!! bude fajn až to bude fungovat na všechny tuzemské operátory a k nezaplacení by bylo moci využít adresář kontaktů a ne vždy vypisovat to číslo, ale to bych chtěl asi moc...
Iphone 4 black, FW 4.3.3 JB, VF
MacBook white 2.4GHz, 4GB RAM, OS X Snow Leopard 10.6.7
MacBook white 2.4GHz, 4GB RAM, OS X Snow Leopard 10.6.7
-
- iPhone guru
Adresar z iPhone urcite nebude mozne pouzivat, uz treba jen z toho duvodu, ze Safari jako takove k nim nema pristup. Ale bude mozne vytvorit si novy vlastni adresar na mem serveru po registraci. Ale to az casem, priorita ted je aby sli vsichni 3 operatori... Pak se vrhnu na registrace a adresar.
Obavam se, ze psani vlastniho cisla u Vodafone nebude mozne, nicmene uvidim co se da delat.
Obavam se, ze psani vlastniho cisla u Vodafone nebude mozne, nicmene uvidim co se da delat.
-
- Starý pes fóra :)
Kdyby si počkal a vydal to až v jakési finální verzi 

iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
vzdy se vydavaji betaverze, aby se odladily bugy
jak se rika, vic hlav, vic vi... 

-
- iPhone guru
Asi tak nějak bych to řekl
Komu se to nelíbí, ať na ten web nechodí
Uveřejnil jsem to v této fázi pro nedočkavce, kteří si už teď užívají SMS alespoň na O2... 

jojo, souhlasím s beta verzí, pokud někdo nechce, používat to nemusí a může si počkat na finálni verzi. Takhle se může otestovat funkčnost, zátěž.....
Jinak díky, něco takovýho jsem dlouho očekával
Jinak díky, něco takovýho jsem dlouho očekával

-
- Pokročilý uživatel
autor pise, ze slovenske operatory doplni pozdeji 
priorita je dodelani vsech ceskych, spon doufam
)

priorita je dodelani vsech ceskych, spon doufam

-
- iPhone guru
Abych vás zanechal up-to-date: pracuji na PHP skriptu, který bude (pokud vše vyjde) nadstavbou nad www.poslatsms.cz!!! Již nebude směřovat do skrytého IFRAME, ale bude vyplňovat formulář na poslatsms.cz, což ušetří nejen přenesená data, ale bude to perfektně fungovat i s opsáním kódu na T-Mobile atd. atd...
Protože to celé přepisuji, bude teď delší dobu v provozu pouze beta verze, opravdu nevím jestli to stihnu do konce týdne, jak jsem avizoval, protože jsem neměl v plánu takové věci.
Protože to celé přepisuji, bude teď delší dobu v provozu pouze beta verze, opravdu nevím jestli to stihnu do konce týdne, jak jsem avizoval, protože jsem neměl v plánu takové věci.
-
- Mírně pokročilý
mam t-mobile ale ses fakt typek vypada to dobre a finalni verze bude urcite jeste lepsi.mozna to lidi ohromi natolik ze zacnou hromadne skupovat iphonky
-
- Host
Uzasna prace!
Nechci byt mezi temi, kteri budou chrlit napady, jak to vytunit a co udelat jinak, jsi opravdu dobrej.
Jen takova malickost mam iphone 3G a mohlo by byt uzitecne kdyby bylo jen:
Text zpravy:
(bunka)
( )
Odeslat SMS:
* automaticky
* O2
* Vodafone
* T-Mobil
Odeslat
A podcarou ty ostatni dovysvetlivky apodobne
Nechci byt mezi temi, kteri budou chrlit napady, jak to vytunit a co udelat jinak, jsi opravdu dobrej.
Jen takova malickost mam iphone 3G a mohlo by byt uzitecne kdyby bylo jen:
Text zpravy:
(bunka)
( )
Odeslat SMS:
* automaticky
* O2
* Vodafone
* T-Mobil
Odeslat
A podcarou ty ostatni dovysvetlivky apodobne
Pouze uživatel
-
- Senior uživatel
No to nevyoadá špatně, ale už jsem si zvyknul...Neměnil bych to
volba kompaktni nebo rozsireny mod?
(je pravda, ze pokrocilejsi uzivatele nepotrebuje vysvetlivky k jednotlivym polickam
- mozna asi zadny uzivatel)

(je pravda, ze pokrocilejsi uzivatele nepotrebuje vysvetlivky k jednotlivym polickam

-
- iPhone guru
bude to jednoduchy jasny a prehledny, nechte se prekvapit