Už někdo něco podobného řešil? Je to chyba na straně operátora, nebo bude muset iP na reklamaci?
Výpadky signálu
-
M29
- Starý pes fóra :)

Výpadky signálu
Mám O2 a dneska jsem z iP na mrtvici
protože mi zničehonic vypadává signál. O2 zapírá, že by měla nějaké problémy v síti (i když iremní notebooky s 3G modemy také nemají signál). Druhý mobil O2 kartou mi jede, ale iP převážně hlásí "Není signál", občas se umoudří a nahodí tučný signál na 5 čárek, ale sotva jsem to položil, signál opět nikde.
Už někdo něco podobného řešil? Je to chyba na straně operátora, nebo bude muset iP na reklamaci?
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
-
ls8

Re: Výpadky signálu
Kdyz mas stejny problem i na noteboocich s 3G modemem tak to asi nebude iPhonem 
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
M29

Jenže mě na iP nejde ani volání, přestože na jiném mobilu s jinou O2 kartou signál mám. Dokonce jsem se operátorkou O2 nechal vyhecovat, že jsem SIMku z iP vyndal a dal jinam a... šlapala hned.
-
Gekko gecko
- iPhoneHolik

No problém je v 3G síti...O2 to ještě vyaďuje,pokud jej nevyužiješ doporučuji vypnout.Já třeba v praze a okolí problém nemám,ale někdy prý zlobí výpadky při hovoru a kolísání signálu jako takového...je to celkem známá věc a není chyba u tebe tedy v iPhone.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
M29

Jj, nakonec přiznali, že museli restartovat síť a ejhle už to jede jak má.
-
Martes30
Mám taky stejný problém, pořád mi to píše ,,No Service'' a navíc mi vůbec nejde připojit se na wi-fi.Nevíte někdo co s tím, opravdu si nevím rady.
V O2 mi řekli, ať zkusím přehrát firmware a nepomohlo to.
V O2 mi řekli, ať zkusím přehrát firmware a nepomohlo to.
-
Fox
Mám odblokovaný 16GB - u Vodafone - stejný problém - signál vypadává, v jiném mobilu karta funguje dnes to dostoupilo vrcholu - už se ani nikam nedovolám - po vytočení se objeví hláška Call Ended a hned na to Call Failed. Jsem hotový
protože do teďka fungoval uplně super. Poraďte jestli umíte - pozn. "reset" v " Settings" - "General" nefunguje.
-
michalvitek
Zkus vypnout 3G. Po JB taky není signál kvůli 3G. NO, za pokus to stojí.