Zesilovac sluchatek + redukce iPod Line Out Dock
Zesilovac sluchatek + redukce iPod Line Out Dock
ahoj chci si poridit zesik na sluchatka a vcelku se me libi ibasso. ktery se prodava v US. DAm sem odkaz doufam ze to neni proti pravidlum fora http://www.ibasso.com Prosim mate s temito zesiky nejake zkusenosti?
Dale jsem tam nasel redukci iPod Line Out Dock. Je to redukce ktera ten spodni vystup z iphone predela na jack. Bude tento vystup kvalitnejsi?
diky
Dale jsem tam nasel redukci iPod Line Out Dock. Je to redukce ktera ten spodni vystup z iphone predela na jack. Bude tento vystup kvalitnejsi?
diky
Naposledy upravil(a) socka dne pon zář 29, 2008 9:15 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Re: Zesilovac sluchatek + redukce iPod Line Out Dock
a smiem sa spytat ake mas sluchatka??
na cesty mam denon c551
a na doma si jdu ted kupovat bud denony D2000 nebo AKG 701. Podle toho co mi sedne k uchu.
Procpak?
a na doma si jdu ted kupovat bud denony D2000 nebo AKG 701. Podle toho co mi sedne k uchu.
Procpak?
-
- Mírně pokročilý
no pretoze mam pocit ze u sluchatok s jednym menicom ti stejne bude zosilovac naprd a rozdiel nepocujes.. no.. ledazeby si mal vlci usi...
))
ale ako sa vyjadril jeden spickovy vyrobca hifi komponentov c oteraz pracuje pre lg: vsetko urcene pre snobov je len oblb na vytiahnutie penazi zo zakaznika
chcel som tym povedat ze v hluku elektricky ci mesta ti to bude naprd.. a doma hudbu z iphonu rozhodne nepocuvam

ale ako sa vyjadril jeden spickovy vyrobca hifi komponentov c oteraz pracuje pre lg: vsetko urcene pre snobov je len oblb na vytiahnutie penazi zo zakaznika
chcel som tym povedat ze v hluku elektricky ci mesta ti to bude naprd.. a doma hudbu z iphonu rozhodne nepocuvam
kazdy ma jine predstavy o kvalitni hudbe.
kdyz uz chci ulitnout na hudbe nemusim budit pulku ulice. tehdy nastupuji sluchatka. Sluchatka ktera mi vyhovuji. Rakosniky nepodporuji, a znacky jako sencor atd me neoslovuji. radeji priplatim a rozdil pozna i male decko. Ja jsem socka
Nejsem tak bohaty abych si kupoval levne veci
kdyz uz chci ulitnout na hudbe nemusim budit pulku ulice. tehdy nastupuji sluchatka. Sluchatka ktera mi vyhovuji. Rakosniky nepodporuji, a znacky jako sencor atd me neoslovuji. radeji priplatim a rozdil pozna i male decko. Ja jsem socka

-
- Mírně pokročilý
no to jo... akoze kup si co chces ked ti to urobi radost... ja len ze... keby si si kupil trebars sluchatka ultimate ears fi 3 .. urobilo by to vecsi rozdiel ako zosilovac..
btv.. zosilovace sa pouzivaju na pocuvanie hudby zo spickoveho zdroja - SACD v tomto pripade je to spravne.. nejaka mp3 osekana v iphone proste uz z fyzikalnych zakonov nemoze na 16 ohmovych sluchatkach zniet dobre...
no a pokial by si to chcel fakt na doma a mas spickovy zdroj hudby.. to by so m sa pozeral po sluchatkach a zosilovaci grado ( usa ) alebo edgar (canor -slovensko)
btv.. zosilovace sa pouzivaju na pocuvanie hudby zo spickoveho zdroja - SACD v tomto pripade je to spravne.. nejaka mp3 osekana v iphone proste uz z fyzikalnych zakonov nemoze na 16 ohmovych sluchatkach zniet dobre...
no a pokial by si to chcel fakt na doma a mas spickovy zdroj hudby.. to by so m sa pozeral po sluchatkach a zosilovaci grado ( usa ) alebo edgar (canor -slovensko)
ano grado je spice ve sluchatkach. Cenove zase uplne nekde jinde.
Mp3 v 320kbit je taktez dobre poslouchatelne.
Chtel jsem pomoci s nakupem a ne rozvijet tady debatu. Ale diky za tvuj nazor
Mp3 v 320kbit je taktez dobre poslouchatelne.
Chtel jsem pomoci s nakupem a ne rozvijet tady debatu. Ale diky za tvuj nazor
-
- Starý pes fóra :)
rekl bych ze i u sluchatek s jednim menicem muze zesilovac znamenat rozdil, co treba etymotic ER-4?
ty denony a ue se docela vyrovnaji, zalezi na preferencich, mozna take na tom jak je chce uzivatel nosit, popripade jestli chce aby mu neco trcelo z usi(ue)
ja vim ze sluchatkove zesilovace by mely byt k tem lepsim komponentam, vetsinou co lezi na miste a skoro s nimi nejde pohnout, ale proc tedy jsou vyrobci kteri vyrabi prenosne sluchatkove zesilovace? ackoliv treba iPody svoji zvukovou kvalitou zrovna na spicce nejsou, tak v kombinaci s nekterymi sluchatkaci se mohou dit takrka kouzla.
ty denony a ue se docela vyrovnaji, zalezi na preferencich, mozna take na tom jak je chce uzivatel nosit, popripade jestli chce aby mu neco trcelo z usi(ue)
ja vim ze sluchatkove zesilovace by mely byt k tem lepsim komponentam, vetsinou co lezi na miste a skoro s nimi nejde pohnout, ale proc tedy jsou vyrobci kteri vyrabi prenosne sluchatkove zesilovace? ackoliv treba iPody svoji zvukovou kvalitou zrovna na spicce nejsou, tak v kombinaci s nekterymi sluchatkaci se mohou dit takrka kouzla.

MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Me jde predevsim o zesik ktery budu mit na domaci poslech. To ze bude mensich rozmeru tedy i prenosny tim lepe. Zesik prida na dynamicnosti.
Rozodl jsem se nakonec pro AKG K701 misto tech denonu.
Rozodl jsem se nakonec pro AKG K701 misto tech denonu.