Zadost o smazani uzivatele a dalsi osobni OT
-
- Starý pes fóra :)
Zadost o smazani uzivatele a dalsi osobni OT
//spachal: rozdelena diskuze
A dost .. delam to poprve, ale tuhle diskuzi jsem promazal. Berte to jako prvni varovani, OSOBNI UTOKY zde nebudou tolerovany.
Reste si sve mindraky pres PM ci jinak. Anebo to vyresime my za vas.
A dost .. delam to poprve, ale tuhle diskuzi jsem promazal. Berte to jako prvni varovani, OSOBNI UTOKY zde nebudou tolerovany.
Reste si sve mindraky pres PM ci jinak. Anebo to vyresime my za vas.
Naposledy upravil(a) spachal_tmp dne pát led 11, 2008 6:12 pm, celkem upraveno 1 x.
----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------DELETED BY USER------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
//spachal: jak se toto vztahuje k tematu? Nechavam (docasne) jako dalsi exemplerni priklad prispevku a duvodu, kvuli cemu jsem diskuzi promazal.
-------------------------------DELETED BY USER------------------------------
//spachal: jak se toto vztahuje k tematu? Nechavam (docasne) jako dalsi exemplerni priklad prispevku a duvodu, kvuli cemu jsem diskuzi promazal.
Naposledy upravil(a) Martas06 dne pát led 04, 2008 12:42 am, celkem upraveno 1 x.
No jasne,vase vec a nebudu vam nic vnucovat...koneckoncu vy mate moznost rozhodovat co ano a co ne.Vzhledem k okolnostem,jsem chtel ode dneska na toto forum vstupovat pouze jako pasivni uzivatel,rozhodnuti jsem ale zmenil...takze viz. text nize
TÍMTO VÁS ŽÁDÁM O VYMAZÁNÍ MÝCH UDAJU Z VAŠÍ DATABÁZE,KTERÉ JSEM PŘI REGISTRACI ZADÁVAL A ZRUŠENÍ/ODSTRANĚNÍ MÉHO UŽIVATELSKÉHO UČTU Z TOHOTO FÓRA.
------------------------------------------------------------------------------------
Martas06
From 7.12.2007 to 4.1.2008 0:48

------------------------------------------------------------------------------------
Martas06
Martas06 píše:No jasne,vase vec a nebudu vam nic vnucovat...koneckoncu vy mate moznost rozhodovat co ano a co ne.Vzhledem k okolnostem,jsem chtel ode dneska na toto forum vstupovat pouze jako pasivni uzivatel,rozhodnuti jsem ale zmenil...takze viz. text nize![]()
![]()
TÍMTO VÁS ŽÁDÁM O VYMAZÁNÍ MÝCH UDAJU Z VAŠÍ DATABÁZE,KTERÉ JSEM PŘI REGISTRACI ZADÁVAL A ZRUŠENÍ/ODSTRANĚNÍ MÉHO UŽIVATELSKÉHO UČTU Z TOHOTO FÓRA.
Martas06
Cituji vlastni prispevek: ZADAM ADMINY ABY SE K TOMUTO VYJADRILI!!!
-
-
- Host
Martas06 píše:Martas06 píše:No jasne,vase vec a nebudu vam nic vnucovat...koneckoncu vy mate moznost rozhodovat co ano a co ne.Vzhledem k okolnostem,jsem chtel ode dneska na toto forum vstupovat pouze jako pasivni uzivatel,rozhodnuti jsem ale zmenil...takze viz. text nize![]()
![]()
Martas06
Cituji vlastni prispevek: ZADAM ADMINY ABY SE K TOMUTO VYJADRILI!!!
ot: mozna se pletu, ale kazdemu tady je tvuj ucet celkem ukradenej, tak nechapu proc tu porad brecis. snad si nemyslis, ze se apple dobrovolne vzda byznysu z itunes a music storu kvuli tomu, ze ti to nevyhovuje? nikdo te prece nenutil si ipod nebo iphone kupovat. me to po pravde treba taky trochu s**e, ale nikomu to nenutim. je to kazdyho volba.
-