Na e-knihy Stanza

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Akrastan

Na e-knihy Stanza

Příspěvek od Akrastan »

Zajímavě vypadá na e-knihy Stanza. Má verzi pro Mac OSX a nahrávání knih do iPhonu probíhá přes wifi. iPhone klient je zdarma, ale na Maca je to beta a po ukončení testování (tak za dva měsíce), píšou, za ní budou nějaký bobky chtít...

ert

Re: Na e-knihy Stanza

Příspěvek od ert »

jo asi 15$. Něco podobný a neplacený dál?

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

no tak ja mam stary znamy textreader a je zdarma a rychlej ;-)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

ert

Příspěvek od ert »

to musíš JB

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

mno to jo....ale tak on by mel jit podle me vytvorit i instalacni balicek pro itunes....vzdyt kdyz uz i cracknute app z appstore se daji pridavat pres itunes tak proc by neslo nejak sestavit takovy balicek

ps.: asi to je blbost ale nekamenujte me;-)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

ert

Příspěvek od ert »

to by asi šlo,ale sehnat nástroj. Myslím,že to bude jako s českou kláveskou bez ruské podpory

M29
Starý pes fóra :)

Příspěvek od M29 »

Nevím, zda jsem udělal něco špatně, ale mám v IP Stanzu, pře TC jsem nahrál do IP 4 knížky v.pdb a když Stanzu spustím, tak jen letmo zahlédnu, že tam nějaké knihy má, ale hned mi spustí nějaký úvod, ze kterého nevím, jak vyskočit :-( Stanzu jsem si stáhl z AppStoru.

ygy

Příspěvek od ygy »

ak sa mozem opytat y kade stahujete tie e-books ,myslim v sôovencine alebo v cestine ..a chcem poprosit aby ten link nezmazali

ps: dakujem

pacholek

Příspěvek od pacholek »

je vazne tak tezke napsat ebooks do googlu ?:/

http://www.google.cz/search?q=ebooks&ie ... =firefox-a

Max

Příspěvek od Max »

Dr. House: Bohuzial, neslo by to, aplikacie z appstoru su sigchecked od applu, tie ktore niesu sigchecknute mozu bezat iba na upravenom fimveri (pwnage tool). Cracknute aplikacie su stale tie iste aplikacie, ten isty kod, preto idu.

protonk

Příspěvek od protonk »

prosím můžete mi poradit ,kde dělám chybu ? Nainstaloval jsem Stanzu - přes WIFI jsem stáhnul nějaké knihy / před týdnem/ a teď né a né se spojit Iphone s PC. Není na to nějaký fígl ? - Dík

Odpovědět