Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Priebeh: Zápas začal ako obyčajne v týchto dueloch a nejak okolo 38 minuty sa Češi ujali vedenia 1:0, a tak to ostalo až do polčasu. No po polčase, trénerom vyhecovaný Slováci sa ukázali v novom šate. (som bol hladný a vedel som že čas na další zápas uz nebude) Hned po vstupe do druhého dejstva nádhernou akciou a ešte krajším zakončením po pravom krídle Slováci vyrovnali na 1:1 v 52 druhej minúte. Zápas to bol vyrovnaný a hralo sa na oboch stranách. Napätie bolo cítit a tak padlo aj niekoľko žltých kariet. No Slováci sa zomkli a sťa by ich jedna mater mala zabojovali čo v 80 minúte prinieslo dlho očakávaný gól na 2:1. Toto vedenie si už potom slovenský team udržal a tak sa zápas skončil po 90 minútach výsledkom 2:1 v prospech Slovenska.
Foto dokumentácia zápasu Slovensko - Česko
Naposledy upravil(a) Apache23 dne stř zář 10, 2008 9:06 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
akoze hra nieje bohvie co dnes som ju skusal zle sa mi ovlada a su popletene mena hracov od nejakej dobrej hry to ma daleko je to len taka nedokoncena vec ale (zdobrim umislom)
Jména jsou poletená záměrně kvůli licenci , jinak by hra stála 3x a možná i víc tolik. Ovládání je IMHO dobré, zvykal jsem si na něj krátkou dobu. Pro mne jedna z nejhranějších her na iPhonu!
Nejlepší hra zatím . Hraju ligu a dobre jak cip . paradičky lobování a skluzy to je moje :D už at je ten multiplayer at mužu rozsekat každého kdo mi příjde pod ruku
no, je toho trochu viac, tu je par tipov: Obrana (tj ak nemas loptu) - drzat B, aktivny hrac zacne napadat supera s loptou (pressing) -A- klzacka - 2xA v superovej 16tke- pressing so zakoncenim (ak nechces aby sa hraci vracali do obrany)
Utok- B a potiahnut hore- nahravka lobom lob (napriklad pri centroch do 16ky) 2xB- narazacka so spoluhracom A a potiahnut hore- strela lobom (z vacsej dialky)
atd.
odporucam aj prejst si trening zakladnych ovladani, co je sucastou hry
Skvělá hra!!! Ze začátku chvilka zvyku na ovládání, ale pak se daj dělat skvělý věci! Klika golmanovi, střely z dálky, paráda... Hlavně se taky dá sejmout golman za redku jako kdysi ve Fifě...