[H] Remote Desktop ?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
[H] Remote Desktop ?
Zdar
nevite nekdo o nejake iphone app ktera umoznuje napojit na Win Xp /Server? VNC to neumi [nechci tam cpat VNC na win server].. videl jsem v cydii rdesktop .. nainstaloval jsem ho, ale nevim jak ho spustit. je to zrejme soucasti xwindow a stim na iphone nemam zkusenosti.
zkousel jsem v terminalu rdp, startx, x11 ale nic..
dekuji za pomoc
edit: aha tak to jde pres rdesktop .. ale failed to open display.. x11 to tam ale instalovalo..
edit2: hm tak jsem tam dodal i xeyes a zbouralo to cydii nechce se spustit.. skvely ;]
edit3: tak sem ji zachranil.. nasel jsem pres scp logy a zjistil jsem, ze ta posledni instalace porusila jeden .list soubor.. ten sem smazat a je to [1 repo]
nevite nekdo o nejake iphone app ktera umoznuje napojit na Win Xp /Server? VNC to neumi [nechci tam cpat VNC na win server].. videl jsem v cydii rdesktop .. nainstaloval jsem ho, ale nevim jak ho spustit. je to zrejme soucasti xwindow a stim na iphone nemam zkusenosti.
zkousel jsem v terminalu rdp, startx, x11 ale nic..
dekuji za pomoc
edit: aha tak to jde pres rdesktop .. ale failed to open display.. x11 to tam ale instalovalo..
edit2: hm tak jsem tam dodal i xeyes a zbouralo to cydii nechce se spustit.. skvely ;]
edit3: tak sem ji zachranil.. nasel jsem pres scp logy a zjistil jsem, ze ta posledni instalace porusila jeden .list soubor.. ten sem smazat a je to [1 repo]
Naposledy upravil(a) rodier dne stř srp 13, 2008 2:27 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
Re: [H] Remote Desktop ?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
bohuzel mam k dispozici "polish store" a tam to neni ;-(
moje kreditka je cz ..slo to pres polsko udelat ucet jinak ne.. ty xeyes a xka chtej libraries ktere hlasi chybu pri instalaci.. rozbehal nekdo ty xka pod iphone?
asi holt zkusim to vnc
zkousim tam doinstalovavat ty libraries xemu a xext ale hlasi to unable to create ...
moje kreditka je cz ..slo to pres polsko udelat ucet jinak ne.. ty xeyes a xka chtej libraries ktere hlasi chybu pri instalaci.. rozbehal nekdo ty xka pod iphone?
asi holt zkusim to vnc

zkousim tam doinstalovavat ty libraries xemu a xext ale hlasi to unable to create ...
huh tak jsem nasel a dokonce zadarmo
PCmobilizr
http://phobos.apple.com/WebObjects/MZSt ... 30553&mt=8
edit: nojo..uz je to tu.. freee app.. ale 30 day trial ve skutecnosti a potom platit.. omg skameri

http://phobos.apple.com/WebObjects/MZSt ... 30553&mt=8
edit: nojo..uz je to tu.. freee app.. ale 30 day trial ve skutecnosti a potom platit.. omg skameri
Naposledy upravil(a) rodier dne stř srp 13, 2008 3:30 pm, celkem upraveno 1 x.
-
$9.50 za mesic, to je "skoro" zadarmo 

-
Teleport je VNC, rodier hleda RDP.
i kdyz nehledas "VNC" tak Teleport muzu jedine doporucit, sam ho pouzivam, je to sice drazsi app ale vyplati se to za to dat (imo) 

-
- iPhone expert
Ja taky pouzivam Teleport a je to skvela app
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- Host
Citace smazana. Precti si FAQ jak spravne psat prispevky! ilijusin
Funguje i na SBS2003 RC1 osobne jsem testoval.
Fox
Funguje i na SBS2003 RC1 osobne jsem testoval.
Fox
MacBook Pro 13", 2.40 GHz, OS Mac OS X 10.7.1, 8GB RAM, 750 GB HDD + 240 GB SSD
iPhone 4 16G, OS 4.3.3 JB
iPad 64GB, OS 4.3.3 JB
iPad 64GB, OS 4.3.3 JB
ahoj,
aj ja by som potreboval navod ako dat do provozuschopneho stavu rdesktop na fw 2.1
Prosim, pomoc
aj ja by som potreboval navod ako dat do provozuschopneho stavu rdesktop na fw 2.1
Prosim, pomoc
Naposledy upravil(a) Dfblbec dne úte zář 30, 2008 10:53 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
RDP Lite již není na App Store k dispozici.
Máte jiné řešení ?
Ja jsem to kdysy práve zkoušel na RDP Lite, ale na starém iphonu a teď již není tento software dostupný, pouze VNC a ten zase nechci instalovat na servery.
Máte jiné řešení ?
Ja jsem to kdysy práve zkoušel na RDP Lite, ale na starém iphonu a teď již není tento software dostupný, pouze VNC a ten zase nechci instalovat na servery.
MacBook Pro 13", 2.40 GHz, OS Mac OS X 10.7.1, 8GB RAM, 750 GB HDD + 240 GB SSD
iPad 64GB, OS 4.3.3 JB
iPad 64GB, OS 4.3.3 JB
-
- Mírně pokročilý
Niekde na nete som našiel aplikáciu Remote Desktop. Keďže existuje zrejme len na americkom apple store, nie je ju možné inak dostať do iPhone iba cez JB.
Otestoval som a môžem povedať: Skvelá aplikácia! Behá to cez wifi neskutočne rýchlo, portrait, landscape, dá sa cez multitouch približovať a vzďalovať, je tam klávesnica, pravé tlačidlo myši, menu pre viacero prednastavených serverov. Mám skúsenosti s RDP na WM, ale toto je oveľa lepšie. Odporúčam.
Ešte doplním: testované na Win Server 2003 R2.
Otestoval som a môžem povedať: Skvelá aplikácia! Behá to cez wifi neskutočne rýchlo, portrait, landscape, dá sa cez multitouch približovať a vzďalovať, je tam klávesnica, pravé tlačidlo myši, menu pre viacero prednastavených serverov. Mám skúsenosti s RDP na WM, ale toto je oveľa lepšie. Odporúčam.
Ešte doplním: testované na Win Server 2003 R2.
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
Macbook Air 2011, i5 1.7GHz, 4GB, 128GB, Mac OS X Mountain Lion
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
Macbook Air 2011, i5 1.7GHz, 4GB, 128GB, Mac OS X Mountain Lion
- rony
- Klub čistého iOS
rdesktop v Cydia. ide o port znamejsej linuxovej obdoby. Je to Terminal Services klient, treba odskusat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Zdravím všechny,
zeptám se poněkud jinak a je mi líto pro to zakládat zvláštní vklákno.
Na co konkrétně přes Vaše mobily remote desktop používáte a jak Vám to usnadňuje život?
zeptám se poněkud jinak a je mi líto pro to zakládat zvláštní vklákno.
Na co konkrétně přes Vaše mobily remote desktop používáte a jak Vám to usnadňuje život?
ja pouzivam winadmin a naprosta spokojenost, jede mi s XP i SP3 a ozkousene i na Windows Server 2003 R2.
pak jeste pouzivam u par zakazniku logmein, taky nadherne odlazene.
na linux pouzivam iSSH neb narozdil od terminalu resi i nejake klavesove zkratkz atd.
usnadnuje to praci na serverech a klienskych stanicich, kdyz ti treba spadne sluzna nebo nekdo jen neumi nastavit postu. na co poustet notebook a nahanet wifi, kdyz to s winadminem a EDGE udelam za par minut a pohodlne
pak jeste pouzivam u par zakazniku logmein, taky nadherne odlazene.
na linux pouzivam iSSH neb narozdil od terminalu resi i nejake klavesove zkratkz atd.
usnadnuje to praci na serverech a klienskych stanicich, kdyz ti treba spadne sluzna nebo nekdo jen neumi nastavit postu. na co poustet notebook a nahanet wifi, kdyz to s winadminem a EDGE udelam za par minut a pohodlne