tak už je v cydii snapture, koupil jsem si plnou verzi a spokojenost adevše - doporučuju
http://snapturelabs.com/
Snapture
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Moderator fóra
Re: Snapture
Mně se ráno objevila u 1.1.4 v installeru jako update, tak jsem ji přeinstaloval a zjistil, že je v čínštině. Funguje tedy i na jedničce, ale obtěžuje tam okno s čínskými tlačítky (asi registrace) a nahoře je stále proužek s odkazy na net, které mě přepínaly na polohambaté stránky. Jinak se s tím dalo fotit, ale podle toho videa je tam víc možností obsluhy (i tak je jich tam dost). Stejně jsem ho odinstaloval a chtěl původní verzi, jenže ta už v installeru není. Tak jsem ji nainstaloval installerem, který je v PCSuite.
Edit two days later: postupně jsem zjistil, že verze 2.0, která se mi nainstalovala přes installer je free omezená o některé volby a navíc se tam motá ta reklama s odkazy na webové stránky, plná verze je placená. O tom ale nechci psát. Jak jsem uvedl, její prostředí je v čínštině. Ovládání je sice jednoduché, přesto bych rád věděl, jak tam dostat angličtinu. V souborovém systému jsou u této aplikace adresáře zřejmě s jazyky (angličtina, japonština, turečtina, polština atd), které v sobě mají vždy po jediném souboru s názvem localizable.strings. Když jsem si soubory prohlédl, jedná se skutečně o jazyky, které by měly jít někde nastavit.
Edit: právě jsem problém vyřešil. Opravdu se vyplatí hledat. Tentokrát jsem hledal přímo na stránkách Snapture v sekci FAQ a našel jsem odpověď na tento dotaz:
Why am I getting a random Asian language on my iPhone? I never choose that language!
Go to 'Settings' -> 'General' -> 'International' -> 'Asian Font'. Set Japanese to Chinese, click on Save, and it should fix your problem
Edit two days later: postupně jsem zjistil, že verze 2.0, která se mi nainstalovala přes installer je free omezená o některé volby a navíc se tam motá ta reklama s odkazy na webové stránky, plná verze je placená. O tom ale nechci psát. Jak jsem uvedl, její prostředí je v čínštině. Ovládání je sice jednoduché, přesto bych rád věděl, jak tam dostat angličtinu. V souborovém systému jsou u této aplikace adresáře zřejmě s jazyky (angličtina, japonština, turečtina, polština atd), které v sobě mají vždy po jediném souboru s názvem localizable.strings. Když jsem si soubory prohlédl, jedná se skutečně o jazyky, které by měly jít někde nastavit.
Edit: právě jsem problém vyřešil. Opravdu se vyplatí hledat. Tentokrát jsem hledal přímo na stránkách Snapture v sekci FAQ a našel jsem odpověď na tento dotaz:
Why am I getting a random Asian language on my iPhone? I never choose that language!
Go to 'Settings' -> 'General' -> 'International' -> 'Asian Font'. Set Japanese to Chinese, click on Save, and it should fix your problem
-
- Host
Taky jsem si naběhl a nainstaloval update... Změna asijského fontu na čínský sice pomohla, ale není to čistě jednoúčelový krok, který vyvolá stejný problém zase v jiné aplikaci?
Ale každopádně se vyplatí před každým updatem najít a přečíst si na dostupných zdrojích zkušenosti ostatních
Původní verze fungovala bez problémů a hlavně bez otravných hlášek.
Ale každopádně se vyplatí před každým updatem najít a přečíst si na dostupných zdrojích zkušenosti ostatních

iPhone 16 GB TMO
1.1.4/HardCE iMat II
1.1.4/HardCE iMat II
-
- Moderator fóra
Otravná hláška je jen po spuštění aplikace. Pak Snapture běží v pohodě. Faktem je, že to je ořezaná verze oproti plné, zaplacené, ale díky za ni.
-
- Mírně pokročilý
Po nahrati fw 2.1 aplikacia nefunguje. Snad to skoro odstrania, mam zakupenu licenciu 

iPhone 4S 16GB iOS 5.1.1 JB Orange
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1