Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
-
barny82
Re: Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
Měl bych dotaz
Za kolik se dá dobře velkoobchodně pořídit iphone 3G z USA?budu rát za všechny odpovědi díkes
Za kolik se dá dobře velkoobchodně pořídit iphone 3G z USA?budu rát za všechny odpovědi díkes
-
xslide
- Moderator fóra

Ahoj, už se to tu asi řešilo, ale 24 stran se mě fakt pročítat nechce
Když si pujdu koupit iPhona k O2 k tarifu, a již ted mám u nich asi 4 roky tarif, budu platit tu zálohu 4000Kč kterou mě za 3 měsíce vrátí?Nebo to platí jen pro nové zákazníky?Díky
Když si pujdu koupit iPhona k O2 k tarifu, a již ted mám u nich asi 4 roky tarif, budu platit tu zálohu 4000Kč kterou mě za 3 měsíce vrátí?Nebo to platí jen pro nové zákazníky?Díky
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm-
terry
- Starý pes fóra :)

Pokud vím, tak pokud seš stálej zákazník a platíš pravidelně, tak zálohu nemusíš platit.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
dj-tony
jo tak ja platit zalohu musim na tři měsíce, a to protože že prej máti je B-ečkový zakaznik a to kvuli tomu že jednou za 4 roky co ma paušal tak ona tam mela najaké problémy s O2 a chteli po ní 2500 pokuty za to že nezaplatila přitom peníze odeslala ale jim to nedošlo tak až se to vyřešilo O2 oslalo omluvný a stornovací papír ale v PC to zustalo pořád! Tak ten počitač me to neprodá bez te zaruky (hajzl) ale tak ma k nim v pondeli dojit nejaký obchodní manager tak by to už mohlo byt v poho...
-
kbenes
Ja jsem u O2 asi 5 let, mel jsem u nich posledni 2 roky pausal, ani jednou jsem se s placenim nespozdil, a zalohu jsem stejne daval...
Nejdrive jsem chtel pouze zmenit tarif u meho stavajiciho cisla, ale to prej nejde, a tak nove cislo a tarif, a kuli tomu prej ta zaloha...mno co...za 3 msice budou mit zase praci no
Nejdrive jsem chtel pouze zmenit tarif u meho stavajiciho cisla, ale to prej nejde, a tak nove cislo a tarif, a kuli tomu prej ta zaloha...mno co...za 3 msice budou mit zase praci no
-
xslide
- Moderator fóra

Tak nechat si staré číslo, vzít tarif s iPhonem snad není problém ne?Pokud by mě nutily nové číslo tak můžou jít někam:D
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm-
maweric
- Host

Přitelkyně si prodlužovala smlouvu u O2 a chtěla i nový telefon. Žádný si nevybrala tak jsem se ze srandy zeptal tý prodavačky na kolik by vyšel iPhone 3G 8Gb. Řekla nám cenu 3500,- tak sme se chvilku rozmýšleli a nakonec jsme ho vzali. Při vypisování smlouvy se pak změnila cena na 2500,- a pak se cena změnila ještě jednou a to na 86,- ...
Takže mě iPhone 3G 8Gb vyšel na 86 korun českých
EDIT: zapoměl jsem dodat, že mám Tmobile paní mi to ochotně aktivovala na mojí SIM ...
Takže mě iPhone 3G 8Gb vyšel na 86 korun českých
EDIT: zapoměl jsem dodat, že mám Tmobile paní mi to ochotně aktivovala na mojí SIM ...
iPhone 3G Black |8Gb| FW 4.0 JB
iPhone 3G White |8Gb| FW 4.2.1 JB
iPhone 4 Black |16Gb| FW 6.1.3 JB
-
Rychlonozka
můžu se zeptat jaký měla tvá přítelkuně tarif??? díky
-
dj-tony
přesně tak kolik měla tarif? strašna blbost...86 kč co toje??? ted sem se díval na tarify a nic takoveho tam neni, no tak dopadají neproškolení prodavači.

-
lutzo
Jsem u O2 ( předtím Eurotel ) 10 let , žádná záloha a měl sem v Ústí nad Labem v Tescu iPhone 8gb ( 16 gb prej nemaj ) za 286 kč měsíčně za tarif O2 NEON M 450 kč . Nevím co to je za blbost , ale dostal sem ho za tenhle tarif a bez zálohy. Na stránkách O2 nic takového není ...
-
maweric
- Host

brala si tarif neon M + 1000 benefit bodů + upsání na 3 roky
iPhone 3G Black |8Gb| FW 4.0 JB