Edge bez omezení
-
szoustal
- Host

Edge bez omezení
Tak T-Mobile sustil upravenou službu Surf+ . Nyní můžou zákazníci neomezeně prohlížet internetové stránky na libovolném vestavěném prohlížeči. Doposud to šlo jen přes operu mini. Za cenu cca 118,-Kč je to dobrá zprava pro majitele iPhonů. WiFi je WiFi, ale kolikrát je potřeba se připojit i tam, kde WiFi není a tohle je řešení.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
-
szoustal
- Host

je to od 12.12.2007 a mám to přímo z interních informací T-Mobile. Zavolejte na linku operátora a zeptejte se přímo. Já tam zavolal, potvrdili mi to a hned jsem si to aktivoval. Je možno používat všechny vestavěné prohlížeče. Pokud má ale někdo už surf+ aktivní nedojde ke změně automaticky. je nutno si to aktivovat.
-
szoustal
- Host

-
stora-k
-
alexxx
- Mírně pokročilý

szoustal píše:tady se dnes objevili informace na netu
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/T-Mo ... fault.aspx
No tak nevím ta stránka nejde - píše to nějaký chybový hlášení. Jinak na žádném serveru jsem ještě takovou zprávu ani neobjevil. No mám známýho u TM v dost vysoký pozici tak se zkusím zeptat
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
-
Brano007
Zdravim, ja mam aktivovano Surf&Mail+...jestli je ta informace pravdiva, bylo by to uzasne. Akorat nevim, jestli T-mobile neidentifikuje Safari jako normalni browser na pocitaci...
A jeste jedna otazka: Jakym zpusobem tedy doaktivovat tu sluzbu? Myslilm tedy, aby fungovala i na jinych mobilnich browserech, nez je opera?
diky za info
A jeste jedna otazka: Jakym zpusobem tedy doaktivovat tu sluzbu? Myslilm tedy, aby fungovala i na jinych mobilnich browserech, nez je opera?
diky za info
-
szoustal
- Host

alexxx píše:No tak nevím ta stránka nejde - píše to nějaký chybový hlášení. Jinak na žádném serveru jsem ještě takovou zprávu ani neobjevil. No mám známýho u TM v dost vysoký pozici tak se zkusím zeptaton o tom bude vědět určitě.
Mají tam teď asi nějakou chybu na servru. Zkoušel jsem to teď taky a nejede to. Stačí ale zavolat na linku operátora a poptat se a případně si to i aktivovat.
-
szoustal
- Host

Brano007 píše:Zdravim, ja mam aktivovano Surf&Mail+...jestli je ta informace pravdiva, bylo by to uzasne. Akorat nevim, jestli T-mobile neidentifikuje Safari jako normalni browser na pocitaci...
diky za info
Zítra bych ti mohl poslat aktivační sms, mám ji v práci. Rychlejší myslím bude, když si zavoláš na operátora a přímo si to aktivuješ.
-
alexxx
- Mírně pokročilý

szoustal píše:Zítra bych ti mohl poslat aktivační sms, mám ji v práci. Rychlejší myslím bude, když si zavoláš na operátora a přímo si to aktivuješ.
Tak jestli tě můžu poprosit, kdyby si mi jí taky poslal. Jo hele ale youtube, počasí a mapy ale určitě nebodou v ceně co?
A opravdu proxy TM pozná že je Safari mobilní prohlížeč? nebude si myslet že se připojuju z PC?
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
-
Brano007
-
alexxx
- Mírně pokročilý

To vím jde o to aby to proxy servery rozeznaly správně a neúčtovali to.
Jinak článek jsem našel: http://www.mobilmania.cz/default.aspx?t ... le=1117523 zde je funkční.
edit: ale každopádně zavolám na infolinku a přeptám se.
Jinak článek jsem našel: http://www.mobilmania.cz/default.aspx?t ... le=1117523 zde je funkční.
edit: ale každopádně zavolám na infolinku a přeptám se.
-
szoustal
- Host

Zákazníci, kteří využívají aktuální verzi Surf+ a SurfMail+, nebudou automaticky migrováni. Pro změnu mohou zažádat zasláním SMS ve tvaru GPRS_A_SRF (Surf+), nebo GPRS_A_SAM (SurfMail+), stejný tvar platí i pro standardní aktivaci těchto zvýhodnění.
Jo, a posílá se to na č. 4603
Jo, a posílá se to na č. 4603
-
alexxx
- Mírně pokročilý

Tak jsme napsal článek a jdu zavolat na infolinku. Jistota je jistota...
http://www.iphone.cz/?text=257-t-mobile ... -za-118-kc
http://www.iphone.cz/?text=257-t-mobile ... -za-118-kc
-
ert
-
alexxx
- Mírně pokročilý

Myslím že aplikace youtube weather stock a mapy pracují přes jiný protokoly a že nebudou zdarma. A ano po 50MB se služba stane prakticky nevyužitelnou... co je v dnešní době taky 16kb/s že?
-
Brano007
Alexxx diky moc za edit clanku na iphone.cz. Je to tedy jasne a celkem me to potesilo. Ted me jenom napadlo, jestli nekdo netusite, kolik tak priblizne kb sloupne aktualizace pocasi...totiz na kolik to tak vyjde, v pripade, ze nyni uz nejsou v cene Surf&Mail+ predplacene zadne Mb...netusite nekdo?
Dik
Dik
-
alexxx
- Mírně pokročilý

-
highwayking
-
ert
-
alexxx
- Mírně pokročilý

highwayking píše:na infolince potvrdil, že nezáleží jaké aplikace uživatel využívá, tzn. YouTube, mapy aj. nejsou nijak navíc zpoplatněny. Clověk ať dělá co dělá tak nezaplatí víc než 99Kč bez dph.
Tak s tím nemůžu uplně souhlasit. Ano veškeré aplikace, které komunikují přes následující protokoly HTTP, HTTPS, FTP, WAP, POP3, SMTP a IMAP jsou zdarma. Ostatní protokoly jsou standartně zpoplaťněny cenou 0,06 kč za kB. Ověřoval jsem to několikrát.
-
highwayking
-
alexxx
- Mírně pokročilý

Tak starší verzi jsem taky používal a tam byli zdarma jen přenosy v rámci Opery či jejich Web and Walk aplikace. A to ne vždy napřiklad když vyšla nová verze Opery(tehdy 3.0) tak mě na infolince a i emalem ujištovali, že to bude zdarma... Nakonec mi nafakturovali 650 Kč za net. Naštěstí mi uznali reklamaci a vystavili dobropis. 
-
highwayking
-
alexxx
- Mírně pokročilý

tak výhoda je že i surf+ už je omezení, že TM si nenaúčtuje za data víc jak něco okolo 950 Kč. Alespon nemůže přijít účet na několik tisicí.
-
ert
alexxx píše:tak výhoda je že i surf+ už je omezení, že TM si nenaúčtuje za data víc jak něco okolo 950 Kč. Alespon nemůže přijít účet na několik tisicí.
a data navíc si musíte nějak dokoupit stylem po mega - pro twist (15MB/týden)
omezení 16kb/s neplatí pro ostatní protokoly
Sedy píše:Chtěl bych se zeptat kolik MB se stáhne když sleduju video na Youtube? Nevíte to někdo?
průměrně bych řekl asi 3 MB
Naposledy upravil(a) ert dne sob pro 22, 2007 11:41 pm, celkem upraveno 1 x.
-
alexxx
- Mírně pokročilý

1. Sedy - velikost videa záleží na tom kolik vteřin/minut má video samotný. Nejde to říct obecně. Záleží na konkreétním videu.
2. Ert - Tohle ti nemůžu zodpovědět... Abych řekl pravdu nikdy jsem se o tuto možnost nezajímal... Ale kdyby to TM omezoval byl by sám proti sobě (teda když to vemu logicky, větší rychlost = víc stažených dat = větší tržba
)
Ert - s dovolením jsem ti spojil příspěvky. příště funkce EDIT
2. Ert - Tohle ti nemůžu zodpovědět... Abych řekl pravdu nikdy jsem se o tuto možnost nezajímal... Ale kdyby to TM omezoval byl by sám proti sobě (teda když to vemu logicky, větší rychlost = víc stažených dat = větší tržba
Ert - s dovolením jsem ti spojil příspěvky. příště funkce EDIT
-
Braque
T-mobile
stora-k píše:Na Slovensku sme pozadu. Mam Orange world s 10MB dat za mesiac, co je pre mna ako majitela Iphonu hotova katastrofa! Wifi vyuzijem len okolo domu cez domacu siet, preto som v terene odkazany na operatora... Existuje nejaka aplikacia pre iPhone na sposob Opera Mini, ktora setri data?
Na SVK mozes zobrat vyssi pausal- napr. rychly inet od TMO za 700 Skk (je tam min. 2GB dat) a aktivovat si ho aj na SIMKu. V OR situaciu nepoznam.
Co sa tyka setrenia dat, jediny sposob zatial je asi surfovat cez mobilny google, ktory limituje obrazky. Ale pod 10MB som sa aj tak nikdy nedostal.
- rony
- Klub čistého iOS

Re: T-mobile
Ja mam v iphone o2 prepaid kartu a 500 korunovy kredit som schopny zrusit za jeden den
)))
takze vypinam EDGE a cezen chodim len v pripade nutnosti.
Tiez by som chcel aby napr. v Safari bola moznost optimalizacie - napr. vypnutie stahovania obrazkov a pod.
takze vypinam EDGE a cezen chodim len v pripade nutnosti.
Tiez by som chcel aby napr. v Safari bola moznost optimalizacie - napr. vypnutie stahovania obrazkov a pod.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
stora-k
-
Gounes
- Mírně pokročilý

-
stora-k