FACE ID
-
ovi
- Host

FACE ID
Omlouvám se za dva dotazy nového majitele iPhone 11 pro max. Při užití FACE ID se telefon odemkne a já v druhém kroku musím od spodního okraje zvednou lištu pro aktivaci telefonu. Nelze to potažení lišty obejít - zrušit?
Druhý dotaz. Je možno při volání užít zrychlenou volbu přidržením čísla klávesnice? Kontakty se mi k jednotlivým číslům přiřadily, ale telefon je nevytáčí.
Děkuji za odpovědi.
Druhý dotaz. Je možno při volání užít zrychlenou volbu přidržením čísla klávesnice? Kontakty se mi k jednotlivým číslům přiřadily, ale telefon je nevytáčí.
Děkuji za odpovědi.
-
Clon
- iPhonefil

Re: FACE ID
K prvnimu dotazu - muzes to udelat "zaroven", ale udelat to musis
Druhy dotaz nevim - nepouzivam to. Mam oblibene kontakty, na ne staci jednou klepnout
Druhy dotaz nevim - nepouzivam to. Mam oblibene kontakty, na ne staci jednou klepnout
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
ovi
- Host

Moc děkuji za odpověď, myslel jsem si to, ale zkusil jsem se zeptat zkušenějších.
- rony
- Klub čistého iOS

1. dostanes cvik, kedy ti to pride ako jeden ukon, ako to robim ja: otocim telefon k sebe, pozeram na obrazovku a palcom posuniem nahor. Musis vytesnit z hlavy pocit, ze mas najprv osvietit tvar.
2. naco? mame Oblubene, to je daleko lepsie. klavesy s cislami si ani nezobrazujem, naco...
2. naco? mame Oblubene, to je daleko lepsie. klavesy s cislami si ani nezobrazujem, naco...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
saikan
- Mírně pokročilý

Nevím jak je to u FaceID, nicméně u TouchID stačí v nastavení ->zpřístupnění -> tlačítko plochy nastavit odemknutí jen přiložením prstu.
Zkusil bych se podívat do nastavení, jestli tam u FaceID není nějaká obdoba.
Zkusil bych se podívat do nastavení, jestli tam u FaceID není nějaká obdoba.
-
Clon
- iPhonefil

Tak ja tam tedy zadnou obdobu nenasel (12.4)
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
-
mirmo80
- iPhonefil

To sa podla mna ani nebude dat nastavit pretoze ono to ani velmi nedava zmysel. Na uzamknutej ploche mozu byt notifikcie s ktorymi je mozne pracovat. Prave odomknutie to umozni. Ak by sa sucasne s odonknutim hned aj vysunula lista na homepage tak by sa tieto moznosti preskakovali.
To odomknutie s TiD len pomocou prilozenia bolo o tom, ze sa HB nemusel stlacat. Ale to myslim funguje len na tych iP kde sa da aktivovat zobud zdvihnutim.
To odomknutie s TiD len pomocou prilozenia bolo o tom, ze sa HB nemusel stlacat. Ale to myslim funguje len na tych iP kde sa da aktivovat zobud zdvihnutim.
iPhony, iPady, AirPods, AW, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
saikan
- Mírně pokročilý

mirmo80: ale ta analogie je stejná. TouchID - přiložím prst -> můžu pracovat s notifikacemi. Pokud nastavím, že se může odemknout telefon, jsem hned na homescreenu.
Clon: Ok. U FaceID tato možnost asi není.
Nastavení jsem popsal na iOS 13.1.2, iPhone 6s.
Clon: Ok. U FaceID tato možnost asi není.
Nastavení jsem popsal na iOS 13.1.2, iPhone 6s.
-
mirmo80
- iPhonefil

No nie tak celkom. S vacsinou notifikaciami mozes pracovat aj bez prilozenia prsta. Az ked prilozis prst (co je ekvivalent swipe listy smerom hore) si na homescreene.
iPhony, iPady, AirPods, AW, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.