iPhone 6 64GB ... Space Grey Apple Watch ... Space Grey iPad mini 16GB only Wifi ... Space Grey MacBook Pro 15" ... 2oo9 iPhone 3GS 32GB ... White
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
no problém je v tom, že hosta mám vypnutého a tohle je jmenuje jiné a nikde to v nastavení nevidím ...
iPhone 6 64GB ... Space Grey Apple Watch ... Space Grey iPad mini 16GB only Wifi ... Space Grey MacBook Pro 15" ... 2oo9 iPhone 3GS 32GB ... White
Aj není můj silnej obor .. helpnul by mi stím někdo?
tak jsem to prozkoumal a mám tam povolit root a ne vypnout ... nějaké další nápady ?
No dalsi moznost je, ze jsi povolil prihlasovani pres Open Directory nebo Active Directory.
Directory Services: Open System Preferences > Users & Groups > Login Options Look for a Network Account Server in the main pane of Login Options and edit accordingly if one is present.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Nakonec jsem to odstranil obnovenim pres time machine ze starsi zalohy...