gelaskins
Re: gelaskins
co to vůbec je ?
protože na ebay tohle slovo nelze nalézt ....
edit: tak jsem hledal a snad to pomůže link na eshop smazán. julek

edit: tak jsem hledal a snad to pomůže link na eshop smazán. julek
Jo tady jsem taky byl ale nikde nevidim jestli k touchi dav i folii na predek
-
- Starý pes fóra :)
ja som si nejake (aj na iphone aj na notebook) objednal, momentalne su na ceste, ked dorazia tak dam vediet ...
hj, vypada pekne..
Je nakej rozdil mezi gelaskinem na touch a iphone, nebo je to stejny a na boky uz to nesaha? 300 kc je celkem dost, to je jen jeden kus? Co kvalita, neodlepuje se to? co bys poradil na display? rekl bych ze s folii by to bylo pohodlbejsi na ovladani( lepe to klouze) .. momentalne mam polykarbonatovej obal , neni spatnej ale ta predni strana se odlepila a ja to prilepil sekundakem.. Pak ja blbec upustil kapesnik kde bylo otreny lepidlo primo na tu predni stranu obalu.. Ted tu mam flek o velikosti mince.. Dost me to sere, touch je nastesti vpohode, nevim co bych delal kdybych ho posral sekundakem:))
P.S; neslo by to nak vycistit ??:)
Je nakej rozdil mezi gelaskinem na touch a iphone, nebo je to stejny a na boky uz to nesaha? 300 kc je celkem dost, to je jen jeden kus? Co kvalita, neodlepuje se to? co bys poradil na display? rekl bych ze s folii by to bylo pohodlbejsi na ovladani( lepe to klouze) .. momentalne mam polykarbonatovej obal , neni spatnej ale ta predni strana se odlepila a ja to prilepil sekundakem.. Pak ja blbec upustil kapesnik kde bylo otreny lepidlo primo na tu predni stranu obalu.. Ted tu mam flek o velikosti mince.. Dost me to sere, touch je nastesti vpohode, nevim co bych delal kdybych ho posral sekundakem:))
P.S; neslo by to nak vycistit ??:)
-
- Pokročilý uživatel
Zdravim vsechny... Ja mam gelaskin: link na eshop smazán. Julek a funguje fakt skvele... Je to folie je na zadni stranu na predni vubec. Nic se neodlepuje, zkousel sem uz parkrat odlepit a ikdyz clovek folii odlepi, stejne suprove drzi...
Mohu jen a jen doporucit
Phill17: zkus nitroredidlo nebo-li aceton ci technickej benzin, ale nevim
Mohu jen a jen doporucit
Phill17: zkus nitroredidlo nebo-li aceton ci technickej benzin, ale nevim
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
rozdíl mezi gelaskinem pro iphone a itouch bude asi v tom že v zadní folii pro itouch nebude kolečko vystřižené pro foťák
Pokud shanite dobrou folii na predek, tak doporucuju TUFFSHIELD od XtremeMacu, jedinej problem je to ze je podavaj po trech kusech asi za 300kc. No investoval jsem a jsem moc spokojenej. Prstem se jezdi po folii daleko lip nez po samotnem displayi a navic to nevypada tak opatlany po delsim necisteni. Mam uz ji tam asi 3 mesice a je furt super, neni s ni zadnej problem. Rozhodne doporucuju
edit: jo jeste jsem zapomel napsat, ze k tomu dostanete super hadricek na cisteni:)
edit: jo jeste jsem zapomel napsat, ze k tomu dostanete super hadricek na cisteni:)
razere, diky celkem si mi pomohl.. je si nemužu vybrat gelaskin, žadnej me extra nezaujal,dá mi nekdo web kde je nej výbeěr?dik
-
skus http://www.gelaskins.com
mne prave dnes dorazil moj objednany, v skutocnosti vyzera este lepsie akona obrazku
https://www.gelaskins.com/skins.php?Category=25&Skin=204
v baleni som dostal aj 3 folie na displej
mne prave dnes dorazil moj objednany, v skutocnosti vyzera este lepsie akona obrazku
https://www.gelaskins.com/skins.php?Category=25&Skin=204
v baleni som dostal aj 3 folie na displej
tak ten meda je hodne drsnej, ja se pak na pc mrknu jakej bych vybral, ale bude to tezky, ... Co ty folie , jsou kvalitni.. Klouze to po nich dobre...?
whisky: tys to objednaval primo nejak z ameriky??? pac ty cesky stranky fakt maj mensi vyber:(
-
ano, prislo to kurierom z Toronta, asi za 5 dni ...
maximalna spokojnost ... kupoval som zaroven aj skin na notebook, takze mam Gummi Bear Anatomy aj na notebooku aj na iPhone ...
maximalna spokojnost ... kupoval som zaroven aj skin na notebook, takze mam Gummi Bear Anatomy aj na notebooku aj na iPhone ...
a na kolik te prislo postovny?? jen tech necelejch 6 dolaru co tam inzerujou nebo to bylo jinak??? pac tim padem se to pri dnesnim kurzu vyplati snad i vic nez to kupovat v cechah:) bylo by to 21 dolacu, to je asi 350, na xstoru to je 300 kc plus 90 kc postovny:)
Nedoplaca sa nahodou za tu foli na display dalsich $7 a nieco? A ja uz som si objednal folie od Zagg. Dalo by sa to nejak skombinovat s tymi gelaskins? Ci to nebude sediet
-
- Host
Pokud by si někdo chtěl objednat gelaskins na iPhone 3g, objednala bych si taky 1 kus. Ten třetí by byl zdarma....