Ani nikdo neříkal nic o tom, že by měli být nezničitelné pokud vím
Julek píše:Tak se hlásím taky, nevydržel jsem, hodinky jsou ve windru a na ruce mám AW 42 Sport
trminek píše:Kotelníku, prosím nevyjadřuj se k něčemu o čem nic nevíš a jen si něco myslíš, navíc mylně.
Pro ostatní kdo by rádi dokoupili Apple care a ještě to stíhají (60 dnů).
Probíhalo to celé tak, že jsem zavolal na českou podporu, kde jsem jim sdělil co potřebuji. Následně mi pracovník řekl, že přesně vím kam zavolat a jak to vyřídit, ale že hovor budu muset vyřídit v němčině nebo angličtině (taky mi nabídl možnost tlumočení).
Následně mi řekl, jestli mohu chvíli počkat, zavolá na zahraniční oddělení a vyřídí s nimi co potřebuju, abych to nemusel tlumočit znovu. Po cca 15 minutách se ozval zahradniční operátor, který vše věděl.
Dotázal se na jméno, příjmení, email, telefon (neměl žádný problém s CZ předvolbou a pod.) a SN hodinek. Následně musel přečíst podmínky apple care (to trvalo asi nejdéle). Poté se dotázal na adresu, kam zaslat certifikát (a opravdu neměl žádný problém s mobileboxde.com). Nakonec nabídl možnosti jestli si to chci dořešit sám ve smyslu platby, nebo jestli mu mohu sdělit číslo platební karty. To jsem mu nadiktoval. Aktuální stav je ten, že apple care je platné a také na hodinky zaregistrované. Ten certifikát tak není ani třeba.
gulii píše:Chtěl bych se zeptat, na co se Apple Care+ vůbec vztahuje u hodinek. Že pokud si je například poškrábu, nebo nějak lehce(těžce) poničím, tak zda-li bych dostal zcela nové. Případně ujištění, zda-li při uplatnění této záruky musím do zahraničí nebo mohu uplatnit zde v ČR. Děkuji.