Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zajimava app, diky za upozorneni. Sice se s ni neda nic ovladat, posilat ani odpovidat, ale na to, aby byl clovek v obraze to staci. A treba to jednou vylepsi...
Vysla aktualizace 1,2 teto sikovne aplikace, nyni se jmenuje iDatovka. Pro majitele datovych schranek doporucuji. Stale se sice nedaji vytvaret nove zpravy, ale na informaci, co se deje, kdyz jste nekde mimo pocitac je to velmi dobre. http://itunes.apple.com/us/app/idatovka ... 75303?mt=8
scorpi píše:Škoda, že nefunguje na iPadu. Všechny iPhone mám zatím na 4.1 a iDatovka vyžaduje v iPhone 4.2.1, takže zatím nic :-p
Tuhle zpravu jsem nejak nepochopil. V podpisu mas ze mas iP4 s FW4.2.1. Pises ze to nejede na ipadu, ale pak uvadis ze mas vsechny iphony na 4.1 a jede to jen na 4.2.1.
Takze jakou FW mas teda na iPhonu? A nejede to na iPadu nebo na tvych iPhonech?
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Hoši sorry iPhone v profilu upraven, ten původní z UK s fw. 4.2.1 je už víc jak měsíc u nového majitele. Akorát jsem to nějak zapoměl přepsat. PARDÓN!!! A s tím iPadem nevím co mě to napadlo, já jsem to totiž vůbec nezkoušel nainstalovat. Ale v iTunes se to zařadilo po stažení z Appstore do sekce iPhone a iPod Touch a ne do sekce iPad, iPhone a iPod Touch, proto mě to zmátlo. Takže se kaji a doufám, že jsem tím některým nezpůsobil nějaké vážné trauma
Neaktualizujte!!! Vysel update na tuto skvelou aplikaci.Bohuzel po instalaci vam program prestane fungovat.Udajne byly zmeneny certifikaty, autori na oprave pry pracuji. Kdo chce tedy zpravy do datovky na mobilu stahovat i nadale, ten at s aktualizaci zatim vycka. Edit: Tak oprava, uz nefunguje ani stara verze
iPhone 6+ 128GB iPhone 5s 64GB iPad Air 3G 64GB MacBook Pro Retina Thunderbolt display
Tak maji asi skutecne nejaky problem. Nedavno jsem si ji poridil a z pocitace se prihlasim bez problemu. Ale u aplikace iDatovka ani omylem..... Snad to brzy vyresi.
EDIT : tak se prave objevila verse 1.3.1, ktera ma novy bepecnostni certifikat. Mela by fungovat ale nemam momentalne moznost vyzkouset,telefon jsem zapomel v praci na stole....
[mod=Metalgirl]Děkuji za nahlášení, sloučeno do již existujícího tématu.[/mod]
Edit 2 : Tak to na iPhonu funguje bez problemu. Dokonce udelali konecne i funkcni plugin 602 pro stolni pocitace mac na Safari 5 .
Aplikace je sice již dostupná, ale u mě nefunkční. Pokud se chci přihlásit do schránky, napíše, že nejde ověřit jméno datové schránky. Přes Safari to jde bez problémů. Zajímavé je, že iDatovku používám už hodně dlouho a nikdy jsem problém neměl, až nyní. Holt, časy se mění, škrtám tedy iDatovku ze seznamu oblíbených. Bohužel
Take si myslím, že je to jen nějaká malá dočasná chyba. V minulosti se mi stalo, že jsem se také několikrát nemohl přihlásit. Nyní vše chodí bez problému. Jinak, pro majitele maců a dnes i PC a Linux je na datové schránky skvělá aplikace pro mac s názvem Multischránka. Používám ji několik let a nemá chybu. Podobně jednoduchá a intuitivní, jako iDatovka
Na iP7 dost hrůza ta nová datovka. Při přihlašování mi klávesnice zakreje potvrzovací tlačítko vstupu, musím otočit horizontálně. Design taky předpotopní...
No ta nova aplikace je dle meho nazoru horsi nez ta starsi. Jasne o design tolik nejde, jde o intuitivnost a vyladenost, coz ta nova nesplnuje, starsi je sice jednoducha, ale prehlednejsi a poladenejsi. I kdyz proc by appka nemohla byt i designove poladena?