Ahoj mám public betu 2 a po instalaci mi zbývá stejně místa jako, když jsem měl ios 8.4 nevíte jak dosáhnout toho, aby se mi z paměti odečetlo jen těch 2 giga? Dělal jsem čistou instalaci a mám volné místo 9 giga? Máte to taky někdo? Díky
4S 16GB, po instalaci PB2 zůstává volných 9,3 GB, nainstalováno 10 aplikací. Na iOS 8.X jsem měl volných 9,6 GB, na PB1 9,4 GB. Takže mně to příjde OK, navíc mám v cache několik alb z Google Music, kdybych je z cache smazal, získal bych cca tak další 2-3 GB. Žádná data v mobilu nemám, vše přes cloud.
V beta 5 (public beta 3) se již objevuje sekce s výběrem aplikací, jejichž data chcete zálohovat na iCloud, jen je u všech aplikací zobrazeno "žádná data" (Nastavení > Obecné > Úložiště a využití iCloud > Spravovat).
Funguje vam v kontaktech vyber podle pismen na prave strane? Ja vyberu treba "V" a seznam skoci na "S". Uz jsem to reportoval, jen me zajima jestli si toho jeste nekdo vsiml
mam betu 5 na iPade mini ale s tou rychlostou ma sklamali cakal som nieco aspon rovnako svizne ako iOS 8.4 ale zase to vyzera ze to bude pomalsie o nejaku desatinku sekundy
Ahoj, predtim nez jsem updatovala svůj software na iOS 9 beta verzi, tak vpohodě fungovalo pořizování fotek pomoci tlačítek na zvýšení a snížení hlasitosti. Ted bohuzel uz ne. Má otázka teda zní: nevi nekdo jestli to uz nejde na novém ios nebo to mam jen někde vypnuté, popřipadně prosim kde? Děkuji
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne pát srp 14, 2015 6:25 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Na toto jsi se klidně mohla zeptat ve stávajícím vláknu, přesunuto sem, navíc ten název tvého tématu nebyl dobrý, doporučuji ti přečíst si pravidla fóra.
Ja mam s poslednou public betou problem. Baterka mi nevydrzi vobec nic. Po 50min pouzivani (facebook/safari) mi ostalo 20% baterky. Je to az neuveritelne,stale musim mat mobil na nabijacke. Vypol som aj osviezovanie aplikacii no nepomohlo. Ked mobil nepouzivam tak vydrzi den. Inak mozem mobil pouzivat max 2hod a vybie sa. Mam iphone 5S Navyse sa mi bezdovodne zapina gps (ikona v stavovom riadku) aj napriek tomu ze nemam zapnutu ziadnu app na pozadi... Hruza tento ios
Chci se zeptat dá se nějak dostat do dev programu abych mohl zkoušet poslední bety? Jak jsem měl iPhone 5 tak jsem si zaplatil nějakou registraci pod vývojářský účet ale soubory jsem musel hledat dlouho. Takže moje otázka je jak to tedy je? Děkují za odpověď.
Chcel by som sa opýtať ako je to s registráciou na beta.apple.com lebo som sa skúšal registrovať pomocou AID ale po kliknutí na registrovať sa nic nedialo. Bolo to len nejako časovo obmedzene alebo je problém u mna? Ďakujem za odpoved.
Tu mizernou výdrž na poslední betě na ip5s mohu potvrdit. V pátek jsem aktualizoval a v sobotu odjezd na dovolenou kde jsem se nestačil divit jak rychle baterka mizí. Třeba Runtastic na pozadí hodina a půl a 75% bylo fuč ještě že jsem měl sebou power banku.