K tej kapacite icloud: mam 8.4 a na ipade air aj na 5s mi vyhodilo hlasku, ze nemoze zalohovat zariadenie pretoze mam plny icloud. Je to blbost volne mam 3 GB z 5 GB, takze maju chybu na servroch bez ohladu verzie iOS.
iPhone 7 32GB, vzdy aktualny OS, nonJB iPad Air Wi-Fi 64 GB, vzdy aktualny OS nonJB Mac Mini late 2012, vzdy aktualny OS Airport extreme 4.gen
Nevím, jestli to patří sem, ale máte někdo mBank? Padá vám na betě 3 při příhlášení?
Na iPadu min jsem nainstaloval veřejnou betu a záloha na iCloud proběhla a má 191.2MB, asi zkusím, ikdyž je to asi stejné, dát tu veřejnou i do iPhonu místo bety3, jestli se nevyřeší problém se zálohou na cloud.
iPhone 3G - 8GB black iPhone 4 - 16GB black iPhone 5S 16GB Silver - iOS 8.3 iPhone 6 - 16GB gold iPad mini - 16GB wifi white AppleTV 3
Manek49 píše:Mě zas trápí dvou fázový ověřování, který jsem uspěchaně zapnul a teď mi nejde vypnout, na webu ve správě apple id mi to prostě nikde vypnout nejde. Poradíte někdo?
Tak mne sa to podarilo tiez zapnut, momentalne to nejde zial vypnut ani cez Manage Apple ID ani cez iCloud..takze uvidime co pride casom..
Jsi mi to začaroval Ještě než jsem ti odpověděl, tak jsem to zkoušel a fungovalo to. Pak jsem něco dělal včetně restartu a už to nejde. Jinak mám DEV betu.
EDIT: iPone 6 - dev beta 3 - vyhledávání kontaktů mi nefunguje iPad Mini retina - public beta 1 - vyhledávání kontaktuů mi funguje
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
Tak na iPhonu 6 mi veřejná beta přijde o trochu pomalejši než 8.4. O něco je dle mě horší i výdrž baterie, ale zatim ji mam 1 den, tak uvidíme. Jinak s nějakou nekompatibilitou, či pádem aplikací jsem se zatím nesetkal.
Hoj, máte někdo problém, že po zapnutí appky, daná appka jen problikne a pak už mám jen černou obrazovku. Když dám home button, tak se appka zase na setinku ukáže a vypne se. Po druhém spušťění již beží normálně. Ne vždy, ale často se to stává. A je jedno zda jí spouštim ukončenou nebo už běžící v pozadí, zkrátka nedokážu definovat, kdy přesně se to stává. V předchozích betách jsem tento problém nezaznamenal. Mám dev betu. Budu rád za každou reakci.
iPhone 7 128GB Black, iOS 10.4 nonJB O2 iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi PC8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
tak uz baterka funguje...chcelo to len cas aby sa to rozbehlo..inak pocity.... ziadne velke zmeny neregistrujem, spootlight v prvej zalozke a tiez potiahnutim nadol je celkom nezmysel..najviac ma sklamal design multitaskingu, uplna zmena konceptu je dost neprijemna
Co mě teda trošku mrzí je režim šetření baterie. Myslel jsem, že když ho povolím, tak se třeba automaticky aktivuje při poklesu baterie pod 20%. Takhle ho musim vždy zapínat manualně.
Když ho povolíš, tak se rovnou přepně do šetřícího režimu, včetně všech omezení, co z toho plynou. Jinak se tě při poklesu na 20% zeptá, zda ho chceš aktivovat. mohli udělat možnost nastavení automatické aktivace šetření uživatelem. Třeba nějaký další update to změní. Ale pro mě to má i v tomto "provedení" dobrou logiku.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
No právě. Takhle když ho zapnu, tak se prostě zapne a je jedno, kolik máš baterky. Mně by se líbilo automatické zapnutí, kdy by se třeba aktivoal jen při poklesu baterie pod určité procento. Jinak mě se teda na iPhonu 6 sám zeptá jen při 10% .
Ahoj, chtěl bych taky aktualizovat na iOS 9 public ale mám problém. Zaregistroval jsem se, program feedback se mi nainstaloval ale když dam v nastavení aktualizace software, rak to aktualizaci hledá třeba 2 hod a pořad hledá. Mám teď iOS 8,4 JB Iphone 6. Díky za rady. Napadlo mě jestli nějak nebrání JB?
Díky, tak už vím, kde je problém. jinak otázka na uživatele. Je public beta použitelná, nebo je tam ještě mnoho bugu. Jestli se vyplatí update? Díky. M.