Beta test aplikace jako bakalářský projekt

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
funn3r
Host
Host

Beta test aplikace jako bakalářský projekt

Příspěvek od funn3r »

Ahoj,
chtěl bych poprosit všechny co mají chuť zkoušet nové aplikace a nebo alespoň pomoct otestovat aplikaci, aby mi poslali do soukromých zpráv svůj appleid email. Email je potřeba pro přidání external beta testera v Testflight. Testflight je officiální aplikace od applu a je ke stažení z appstoru, poté co mi zašlete vaše appleid, se Vám tam objeví má aplikace.

Co je to vůbec za aplikace ?
Je to aplikace která je předmětem me bakalářské práce na VŠB-TUO.

Co umí ?
Je to taková polo aplikace/hra, smysl je že se z hráčů vybere jeden fantom a ten je poté naháněn ostatními hráči.

Co je potřeba otestovat ?
Vše, od překladu do cz až přes samotné bugy, chyby, pády aplikace.

Všem kdo budou ochotni takto podpořit testování, posílám dík.
Macbook Air 13" 2012

funn3r
Host
Host

Re: Beta test aplikace jako bakalářský projekt

Příspěvek od funn3r »

Tak už není potřeba zasílat emaily, jelikož aplikace je již v obchodě, verze která je momentálně v obchodě obsahuje chybu, že aktualizace Vaší lokace se může na pozadí přerušit. V současné době, čeká opravená verze na schválení.

Kdo může poprosím o stažení, moc mi to pomůže, nevadí že to za 1 minutu odinstalujete, ale hodně mi pomůže nějaký report chyb nebo něco podobného.

Odkaz do iTunes https://itunes.apple.com/cz/app/chyt-fa ... 85376?mt=8
Macbook Air 13" 2012

Max87
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Max87 »

Ahoj, aplikaciu som stiahol, ale kedze som nenasiel ziadne hry v BA, tak pre mna zatial nieje pouzitelna.
Otazka k registracii - dalo by sa integrovat prihlasovanie cez FB, ci musi byt pritomna registracia?(vlastny ucet). K registracii - vyzaduje email, ale napr. ziadny potvrdzovaci/aktivacny mail mi neprisiel...
A jedna developerska otazka - cez aku sluzbu si riesil Push notifikacie?(tiez som developer, pouzival som urban airship, ale ten zrusil free verziu).
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6

funn3r
Host
Host

Příspěvek od funn3r »

Ahoj,
1. Urcite by to slo udelat, ale cas studenta je velmi drahy xD, a hlavne studenti maji silny sklon prokrastinovat.
2. Pro backend pouzivam JAVA EE, takze pro push notifikace pouzivam opensource framework javAPNS.
Macbook Air 13" 2012

Max87
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Max87 »

Ahoj,
1.prave ja to teraz riesim na jednom projekte, FB ma SDK s login buttonom, cize je to 1click zalezitost a velmi lahka implementacia... ja len, ze ma to zaujalo :)
2. diky za radu, tiez robime s java backendom, pozreme s kolegami, co by sa s tym dalo vymysliet...
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6

Odpovědět