Přehrávač filmů se zvukem AC3
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Pokročilý uživatel
Přehrávač filmů se zvukem AC3
Zdravím všechny,nevíte jestli je na iPhone nějakej video přehrávač,kterej zvládá AC3 zvukovej kodek ?Díky za informaci.
iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm
iPad 2019 32GB WIFI
-
- Mírně pokročilý
Re: Přehrávač filmů se zvukem AC3
Avplayer mi prehra vsetko (mp4,avi, mkv..) mozes menit zvukove stopy (ac3), titulky, kodovanie..vsetko mozne
iPhone 7 32GB, vzdy aktualny OS, nonJB
iPad Air Wi-Fi 64 GB, vzdy aktualny OS nonJB
Mac Mini late 2012, vzdy aktualny OS
Airport extreme 4.gen
iPad Air Wi-Fi 64 GB, vzdy aktualny OS nonJB
Mac Mini late 2012, vzdy aktualny OS
Airport extreme 4.gen
-
- iPhonefil
nPlayer, Infuse
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
-
- Pokročilý uživatel
Tak me Infuse ani AVplayer ac3 neprehrava.
iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
iPad 2019 32GB WIFI
-
- iPhonefil
Infuse Pro přehrává AC3 na 1000%, nPlayer taky. Jestli přehrává ac3 i Infuse free - netuším a nemám už jak vyzkoušet. Oba to podporují oficiálně tak to jít musí. A koukám, že i AVPlayer to umí oficiálně. Nemáš na mysli doufám AVPlayer Plus.
Ještě jsem včera zahlídl, že se znova objevil VLC player - ten umí taky hodně. Ale jestli i ac3 musíš naštudovat.
Nicméně celkově to vidím tak, že buď je chyba mezi klávesnicí a židlí, nebo zkoušíš nějaký špatný soubor. Jestli chceš - někam ho nahoď a já jej vyzkouším.
Ale závěrem bych řekl, že ac3 zvuk mají snad skoro všechny filmy. Mě jedou všechny filmy. Tobě zřejmě žádný - což je divné, ne?
EDIT: nebo si stáhni program MediaInfo a přesvědči se, jestli to má akutečně AC3 zvuk. https://mediaarea.net/cs/MediaInfo
Ještě jsem včera zahlídl, že se znova objevil VLC player - ten umí taky hodně. Ale jestli i ac3 musíš naštudovat.
Nicméně celkově to vidím tak, že buď je chyba mezi klávesnicí a židlí, nebo zkoušíš nějaký špatný soubor. Jestli chceš - někam ho nahoď a já jej vyzkouším.
Ale závěrem bych řekl, že ac3 zvuk mají snad skoro všechny filmy. Mě jedou všechny filmy. Tobě zřejmě žádný - což je divné, ne?
EDIT: nebo si stáhni program MediaInfo a přesvědči se, jestli to má akutečně AC3 zvuk. https://mediaarea.net/cs/MediaInfo
Naposledy upravil(a) Clon dne ned bře 01, 2015 3:08 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý uživatel
Nešly mi jenom ty co maji ac3.Vyzkousel jsem si koupit nPlayer ponou verzi a tam to jde.Asi to umi jen plné verze.
iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
iPad 2019 32GB WIFI
-
- iPhonefil
Jo, to je možné, protože přehrávače to dřív uměly skoro všechny. Pak se šprajcnul nějaký majitel licence či co a všichni to museli ze svých programů odstranit. Pak to jen pár přidalo oficiálně - ti co si zakoupili licenci. Někteří za příplatek In-app. Takto třeba Infuse Pro má i oficiální licenci DTS audio a DTS-HD, dříve bez této licence stál program asi polovičku.
V každém případě - nPlayer je dobrá volba. Přehraje snad všechno. Infuse má navíc i fanarty.
Ale teď koukám, že nevím, co sis vlastně stáhnul za verzi nPlayera, protože ten"pravý" = ne ten falešný nPlayer (s češtinou) ŽÁDNOU free verzi nemá.
V každém případě - nPlayer je dobrá volba. Přehraje snad všechno. Infuse má navíc i fanarty.
Ale teď koukám, že nevím, co sis vlastně stáhnul za verzi nPlayera, protože ten"pravý" = ne ten falešný nPlayer (s češtinou) ŽÁDNOU free verzi nemá.
-
- Klub čistého iOS
Teď v únoru se do appstore po nějaké době vrátil přehrávač VLC , je kompletně předělaný a ten AC3 umí.
VLC for iOS by VideoLAN
https://appsto.re/us/QR_WM.i
VLC for iOS by VideoLAN
https://appsto.re/us/QR_WM.i
Apple hračky
-
- Klub čistého iOS
v poslední verzi VLC for iOS už to taky AC3 nepřehraje
iPhone 6 64GB Space Gray / poslední verze iOS
iPad Air 32GB Wi-Fi Space Gray / iOS 9.1
iPhone 4S 32GB Black / iOS 9 - prodáno
iPad Air 32GB Wi-Fi Space Gray / iOS 9.1
iPhone 4S 32GB Black / iOS 9 - prodáno
-
- iPhonefil
Hm, jak čtu v komentářích u každého přehrávače - "k čemu je přehrávač bez podpory ac3?"
Já vím, něco ještě zbývá.
Já vím, něco ještě zbývá.
-
- Senior uživatel
A ti co zbyvaji to maji podle me spocteny, kvuli licencnim omezenim (nejakym zpusobem je omezeno bezplatne pouzivani AC3), u nejakeho playeru to uvadeli autori, full verze aplikace byla s AC3 podporou a z vynosu in-app purchase platili autori licencni poplatek
-
- Host
CineXPlayer umí přehrávat AC3.
iP XS Max 256GB Black
iPad mini
iPad mini 2
iPad Air 2
iP SE
ATV 2nd
ATV 3rd
ATV 4K
MBP 15", mid 2014
iPad mini
iPad mini 2
iPad Air 2
iP SE
ATV 2nd
ATV 3rd
ATV 4K
MBP 15", mid 2014
-
- Host
potvrzuji po updatu vlc ztratil schopnost prehravat ac3...ale nastesti mam APK z minule verze tak to vzdy prehraju zpet.
Ipad mini2 / Ipad Air2
Iphone Xs
Apple Watch4
Macbook Pro Retina 15
Iphone Xs
Apple Watch4
Macbook Pro Retina 15
-
- Klub čistého iOS
Viete mi povedat ktory z nich podporuje pinch to zoom?
A ako si ulozim film tak aby sa dal prehrat cez viac prehravacov?
iPad iOS 8
A ako si ulozim film tak aby sa dal prehrat cez viac prehravacov?
iPad iOS 8
-
- iPhonefil
Zoom neviem.
Film uložíš len tak, že bude v každom jednom prehrávači. Príp. si ho cez konkrétne prehrávače môžeš priamo streamovať (ak to podborujú) aby si ho nemal viac násobne v iZariadení. Sandbox systém to inak nedovolí.
Film uložíš len tak, že bude v každom jednom prehrávači. Príp. si ho cez konkrétne prehrávače môžeš priamo streamovať (ak to podborujú) aby si ho nemal viac násobne v iZariadení. Sandbox systém to inak nedovolí.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- iPhonefil
Já když si film uložím (přes wifi - bez kabelu) do GoodReadera, dám Otevřít v... a pak mi to nabídne všechny přehrávače (a jiné) co mám v iPadu 
Akorát mám obavy, že se to napřed nakopíruje do toho přehrávače samotného a pak to teprve přehrává.
A jestli je pinch to zoom zvětšování/zmenšování obrazu pomocí dvou prstů - nPlayer to umí (akorát netuším, k čemu je to dobré).
https://itunes.apple.com/cz/app/goodrea ... ?l=cs&mt=8

Akorát mám obavy, že se to napřed nakopíruje do toho přehrávače samotného a pak to teprve přehrává.
A jestli je pinch to zoom zvětšování/zmenšování obrazu pomocí dvou prstů - nPlayer to umí (akorát netuším, k čemu je to dobré).
https://itunes.apple.com/cz/app/goodrea ... ?l=cs&mt=8
-
- Klub čistého iOS
Vdaka.
Zoomovanie je dobre na to ze ked mas film v zlom pomere stran tak sa da priblizit. Ano, strati sa trochu z okrajov filmu ale to nie je az take hrozne
Zoomovanie je dobre na to ze ked mas film v zlom pomere stran tak sa da priblizit. Ano, strati sa trochu z okrajov filmu ale to nie je az take hrozne
-
- iPhonefil
Ještě mě napadá, že snad ani nemá smysl si ukládat film a přehrávat ho v různých přehrávačích.
Když už budeš mít přehrávač, který "přehraje všechno" a budeš s ním spokojený, nejspíš přestaneš hledat a zkoušet jiné přehrávače. A pokud náhodou pocítíš potřebu něco vyzkoušet - nakopíruješ jeden pokusný film do něj a vyzkoušíš .......... smažeš.
Já stejně všechno přehrávám ze sítě a nezabírám si místo v iPadu filmy. Jasně, mohou být ojedinělé důvody mít to v iPadu, ale rozhodně tam nebudu mít sbírku filmů.
Když už budeš mít přehrávač, který "přehraje všechno" a budeš s ním spokojený, nejspíš přestaneš hledat a zkoušet jiné přehrávače. A pokud náhodou pocítíš potřebu něco vyzkoušet - nakopíruješ jeden pokusný film do něj a vyzkoušíš .......... smažeš.
Já stejně všechno přehrávám ze sítě a nezabírám si místo v iPadu filmy. Jasně, mohou být ojedinělé důvody mít to v iPadu, ale rozhodně tam nebudu mít sbírku filmů.
-
- Klub čistého iOS
Streamovanie je super. To urcite budem vyuzivat. Ale ked cestujem tak ten film potrebujem priamo v iPade - pozriem, vymazem.
Streamujes z PC alebo to mas niekde v cloude?
Tak som si stiahol nplayer ale zvuk mi nejde a ked chcem pretocit tak to padne do menu. Viete niekto preco?
Streamujes z PC alebo to mas niekde v cloude?
Tak som si stiahol nplayer ale zvuk mi nejde a ked chcem pretocit tak to padne do menu. Viete niekto preco?
-
- iPhonefil
Mám NAS. Z pc je dobrý AirVideo HD.
Máš placenou plnou verzi? Free nepodporuje AC3 zvuk
Toto všechno jsme řešili před pár dny někde vedle, nemůžu si vzpomenout kde přesně.
EDIT: Ipad 4 a domaci sit - prehravanie filmov zo siete
A ty nPlayery existují dva - jeden kradený na půl nefunkční s češtinou, a druhý originální bez češtiny za 4,99 éčka - je to v tom odkazu (přímo odkaz od ronyho)
Máš placenou plnou verzi? Free nepodporuje AC3 zvuk
Toto všechno jsme řešili před pár dny někde vedle, nemůžu si vzpomenout kde přesně.
EDIT: Ipad 4 a domaci sit - prehravanie filmov zo siete
A ty nPlayery existují dva - jeden kradený na půl nefunkční s češtinou, a druhý originální bez češtiny za 4,99 éčka - je to v tom odkazu (přímo odkaz od ronyho)
-
- iPhonefil
Su aj externe HDD s Wifi, z ktorych vies streamovat. Je to super vec a najma vezmes ho aj zo sebou. Ma vlastnu bateriu.Shwollo píše:Streamujes z PC alebo to mas niekde v cloude?
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Klub čistého iOS
viete mi poradit ako mam streamovat videa z windowsu 7 do nPlayera?
-
- iPhonefil
Musíš si nasdílet nějakou složku v pc do sítě. Ale víc neporadím - nepoužívám to.