H: app na strihani videa

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Beewoi
Host
Host

H: app na strihani videa

Příspěvek od Beewoi »

Ahoj, hledám app (klidně placenou pokud za to stojí), která umí šikovně stříhat videa v iPadu a zároveň má pár efektů (např.texty, filtry videí, hlavně rozdělení obrazovky na dvě, kde běží videa a jsou třeba obrázky...). Je něco takového?pc mám pomalý a chci sestříhat něco slušného v ipadu.díkes
iPhone 5s gold (ios8) + iPad mini retina space grey (ios7)

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Re: H: app na strihani videa

Příspěvek od mrzic »

Zkoušel jsi iMovie od Applu?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Jukni sem.
http://www.stuff.tv/features/six-best-v ... iting-apps
Osobně mám zkušenosti s Pinnacle studio a s iMovie. Na iPadu se mi jeví Pinnacle lepší, je jednodušší a přehlednější, ale někomu naopak vyhovovat nemusí.
 Apple hračky 

Beewoi
Host
Host

Příspěvek od Beewoi »

Děkuji :) iMovie jsem zkoušel a ten tedy videa ve videích nedělá...navíc nedokáže najít ani moje videa dané přes iTunes. Nevím, zda investovat do pinacle, ale asi jo.libi se mi docela některé videa z magisto,ale to si sám neupravím.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Nevím, co máš na mysli "videa ve videích" , ale základní jednoduchý střih přímo v aplikaco fotek umí i aplikace obrázky. Samozřejmě bez přechodů a bez titulků.
Jinak iMovie je dnes poměrně "neohrabané" a komplikovaé, a to nejenom v iPhonu a iPadu , ale i v macu. Pamatuji iMovie od jeho první verse a upřimně, používám dodnes na velkém počítači právě tu starší versi HD . Nová mi dodnes nepřirostla k srdci.
A právě Pinnacle mi na iPadu připomíná tu starší versi iMovie , jak jsem psal, je přehlednější a jednodušší . Už sice mnoho netočím, ale když už, tak stříhám videa v Pinnacle studio.
 Apple hračky 

Beewoi
Host
Host

Příspěvek od Beewoi »

Jasne.zainvestuji a koupim pinnacle.imovie mi prijde slabsi.ale trailer jsem vytvoril pekny :D

Odpovědět