Tak sem přidám mé další zkušenosti s ElectroWorldem ...jak jsem naposledy psal, tak jsem telefon poslal na třetí reklamaci do Českého servisu s tím, že nežádám o opravu, ale pouze o posouzení závady kvůli odstoupení od smlouvy u prodejce (EW). Závadu uznali, čili jsem šel s třetím reklamačním protokolem do EW ve Futuru v Ostravě. Tam na reklamaci byl klučina cca 25let. Popsal jsem mu jaký je stav, že jsem 3x reklamoval iP 6 64gb a vždy měl problém s displayem, čili se jednalo o 3 stejné závady a žádám tedy o vrácení peněz, na což hned odpověděl, že se musí telefon poslat na další reklamaci, to jsem panáčka zarazil, ať si pořádně přečte protokoly...no pořád to nechtěl pochopit

Tak jsem mu řekl, ať zavolá vedoucího. Přišla paní, která mi tvrdila, že mi na základě těch protokolů nemůže vrátit peníze, že musí mít tzv. dobropis, na to jsem ji odpověděl, že ČS dobropis neposílá a musí jí stačit protokoly. Ani manažerka to nechtěla pochopit a chtěla silou mocí další reklamaci

Tak jsem se vytočil a řekl jí, ať zvedne telefon a přímo si zavolá do ČS. Mladý servisák hledal číslo na pražskou pobočku v protokolu a začal volat, samozřejmě že mi začal zvonit telefon, to už jsem měl dost

Tak jsem mu to číslo raději našel. Mluvili s nima asi 15 min, pak přišli a že mi teda nakonec ty peníze vrátí, že dobropisy ČS nedává. Co k tomu dodat.
Včera, když už jsem věděl, že mi vrátí peníze jsem objednal přes net další iP 6 64gb gold a dnes jsem ho vyzvedl cca v 16:00. Přijedu domu, se zděšením rozbalím krabičku a...na pravém dolním rohu v hliníku byl maličký vryp, když jsem zatlačil nad HB, tak display křupal a aby toho nebylo málo, tak v pravém horním rohu bylo opět špatné podsvícení, takové tmavě šedé. Tak jsem sedl do auta a jel ho vrátit, protože jsem na to už opravdu neměl nervy. V EW mi řekli, že si z nich asi dělám srandu

Tak mi vrátili hned peníze a už celý EW kašlu a koupím asi na Apple storu. Tak teď nevím, jestli jsem měl opravdu takovou smůlu, nebo dodávají to EW samé zmetky. V EW jsem kupoval proto, protože jsem to bral na IČO a právě v EW dávají i při nákupu na firmu záruku 2 roky.