Bill.Gates píše:chcel by som sa spytat tych co maju iPhone 6 Plus, ako sa to ovlada? nepripada vam to prilis velke? da sa na tom pisat jednou rukou? a celkovo aj ovladat jednou rukou alebo su vzdy treba ruky obe? Dost nad nim uvazujem ale obavam sa ci nahodou nebude velky
Ovládá se to hůř jak menší šestka, ale člověk si překvapivě hodně rychle zvykne. Je potřeba najít si způsob jak telefon držet, abys všude dosáhl palcem (a nemít malou ruku).
Pokud si nepřipadáš blbě, když si tu obří placku dáš při telefonování na ucho na veřejnosti, máš napůl vyhráno (já s tím trochu problém měl).
Co ovšem rozhodlo, že jsem se po několika hodinách vrátil k menšímu iP6, byl fakt, že se to nedá nosit! Jsem zvyklej mít telefon v přední kapse kalhot, a tady nastal zásadní problém. Nedá se s tím chodit a pokaždý, když jsem si chtěl sednout, musel jsem napřed vytáhnout telefon z kapsy ven (otravný). Tohle si na prodejně jen těžko vyzkoušíš.
Jestli ti tohle nevadí, jdi do pluska, protože jinak je větší formát na většinu věcí, co lze s dnešním telefonem dělat, lepší..