Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Swype byla první klávesnice, která přišla se způsobem psaní tažením mezi klávesami. Verze pro iOS 8 vyjde "již brzy". Firmu, která stála za vývojem této klávesnice, v roce 2011 koupila firma Nuance (Dragon Dictation, Siri).
Zajímavost: "vynálezcem" způsobu psaní tahem v klávesnici Swype je Cliff Kushler, vynálezce systému T9 pro rychlé psaní na starých tlačítkových telefonech (zdroj: http://edition.cnn.com/2011/TECH/innova ... e.kushler/)
ani ja,skusil som fleksy no pride mi to trapna napodobenina swype,swype je podla mna najlepsie a najrychlejsie pisanie na mobile..velmi by som chcel ten slovensky slovnik,teraz viem,ze minimalne do konca roka ho nespravia..
Phone iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh Tablet iPad Air 64GB WiFi Silver Keyboard Wireless Keyboard
Taky jsem to chtěl včera koupit, ale nakonec jsem si to rozmyslel, smajliky by to chtělo no, na klávesnici se mi jenom nelíbí, že občas nevyjede ze spodu plynule a jakoby trhnutě vyskočí
mrzic píše:A já ji včera večer koupil na vyzkoušení. To je pech
FilemoniCZ píše:taky sem ji vcera koupil ale tech 80 centu me nepose*e..
Nápodobně Včera jsem ji koupil a dneska hledím na Appshoperu, že je free. Jinak pomalu si zvykám a docela koukám jak přesná někdy je. Dokonce mé neobvyklé příjmení zná, tak nevím z jaké čerpá databáze.
Tak jsem si ten "zázrak" stáhnul, ale budu si muset na něj zvyknout. Jako náhrada za T9 určitě dobrý, ale stále více se mi líbí diktování a zvukové zprávy. To matlání po displayi mne nenadchlo ale někdy se to možná bude hodit.
No já si na ni nikdy nezvyknul, tak šla pryč. Prostě jsem jezdil tak pomalu, abych se trefil na ty písmena, že jsem zjistil, že obyčejné psaní mi jde rychleji. Navíc mi to nepřišlo moc pohodlné, když suchý ruce, tak jsem drhnul displej, když vlhký, tak jsem po něm jezdil jak namydleny a netrefil písmena.
Já po něm nematlám, zkouším psát stejně, jako s T9. Napovídání je celkem dobré. Ale vadí mi, a to dost, že je ta klávesnice menší, než originál a to, že je teď defaultní klávesnice na iPhonu 6 větší, než bývala, se mi moc líbí. Takže Swype dám asi také pryč, nijak extra mne nenadchla ani zadarmo.
pegas píše:Ten mikrofon ... není problém v zakázaném přístupu Swype k mikrofonu? Někde v Nastavení aplikace Swype a povolit Mikrofon.
iOS8 nepovoluje klavesnicím přístup k mikrofonu.
http://www.swype.com/product-features/ios/faqs.html píše:Q: Why am I not able to use Voice Dictation on Swype Keyboard? A: We would love to provide users the ability to use our voice dictation, but currently the microphone is not available for keyboard extensions in iOS 8.
Díky za informaci. To jsou paradoxy. Voice pusti do apek, ale ne do klávesnic 3. stran. Widgety 3. stran povolí, ale Quick reply ne, pouze jen pro nativní apky.
Zaznamenal jsem drobný problém - občas když otevřu zprávy, tak tam mám originální klávesnici a není možné přepnout na Swype. Někdy se dokonce stane, že se mi místo klávesice zobrazí jen prázdné pole a lze to vyřešit pouze restartováním celé aplikace "Zprávy". Děje se vám to taky někomu?
Onygzzer píše:Zaznamenal jsem drobný problém - občas když otevřu zprávy, tak tam mám originální klávesnici a není možné přepnout na Swype. Někdy se dokonce stane, že se mi místo klávesice zobrazí jen prázdné pole a lze to vyřešit pouze restartováním celé aplikace "Zprávy". Děje se vám to taky někomu?
Ano, prázdné místo klávesnice se mi taky jednou zobrazilo, vyřešil to restart apky Zprávy jak píšeš.