Darken píše:Už i od Alza.cz došel právě email že expedují objednávku - objednáno 20.10. (6 64gb sg)
Paráda
To jako vážně? Já mám objednávku od 17.10. a pořád nic. Nemohl bys mi poslat číslo objednávky, ať na Alze udělám trochu peklíčko?

Darken píše:Už i od Alza.cz došel právě email že expedují objednávku - objednáno 20.10. (6 64gb sg)
Paráda

Na některých prodejnách mají skladem i 64GB verze.

gulii píše:Kukin píše:Ahoj lidi-chci se zeptat, od vcera jsem majitelem iphonu 6+ a rad bych sezeptal, jestli todela i vam. kdyz v nastaveni vejdete na nastaveni tapety, potom date vybrat s klasickych a rolujete smerem nahoru a dolu, tak nezasekava se vam to pri tom skrolovani jakoby tak na chvili? delalo mi to ina 8.0.2 a i na 8.1 a dela to jak na me 6+ taki na 6 od pritelkyne. diky vsem
U me to delala 5tka i 5s.

.

takze jsem si vcera musel koupit buzitasku 

Metalgirl píše:Včera jsem v práci držela iP 6 v ruce, došel na reklamaci s vadným pixelem. Musím tedy říct, že je opravdu tenký, oproti mému iP5 snad skoro o polovinu. Dobře tvarovaný, fajně se držel v ruce a i když byl větší, tak se celkem dal i ovládat a to nemám moc velké ruce.

Ale v skole nie, tam mi nezavadzia.

mike-biker píše:K fotoaparátu mám celkově jedinou výtku - objevuje se často v zorném poli prst.
Daleko lepší by bylo jej mírně posunout do těla přístroje směrem ke středu.

Spis je to tak, ze neni tak katastrofalni jak to ze zacatku pusobilo. Da se to prezit
Není to nic strašného.

Jinak souhlas.

A zase jsem byl zpatky na zacatku.