Protokol hovoru

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Kukin
Host
Host

Protokol hovoru

Příspěvek od Kukin »

Zdravím všechny. Snažil jsem se dívat po fóru, ale nepodařilo se mi najít, co jsem potřeboval(pokud to tu někde je, tak se předem omlouvám). Jedná se mi o to, že originál protokol v iPhonu 5s ukládá jen prvních 100 položek, nicméně při své profesi bych potřeboval, aby tento seznam byl delší. Pokud někdo prosím víte, jak jej navýšit, anebo nějakou aplikaci, která by toto provedla, tak prosím o reakci. Předem děkuji za jakoukoliv radu a pomoc.

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Protokol hovoru

Příspěvek od ls8 »

iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Smrdaky
Suspect
Suspect

Příspěvek od Smrdaky »

Tip: Na toto používám v iphonu voip klienta k me ústředne a hovor se i muže nahrát...

Příchozí hovor mi ústředna posila krze GSM kanal, měsíční náklad je 25,- Kč za sim ve Vpn bon...x a ústředna je vdsl vpn modem s mnoha funkcemi i prepojovanim a stala 8000,- a nahradila doma další stare 4 krabicky a kabely...

Řeší to spoustu věci... Treba volani zdarma pro vic lidi ve stejně vpn...

iPhone nikdy nebude umět speciality.

Asi by to šlo obejít tak, že si obden uděláš zálohu a vytahnes z ni call log (zřejmě msql formát?).

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Historiu hovorov vedai aj programy typu http://ecamm.com/mac/phoneview/

len si ich budes musiet pravidelne skopirovat a odlozit.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět