Aplikace není určena pro CZ store

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
sonsamuelson
Host
Host

Aplikace není určena pro CZ store

Příspěvek od sonsamuelson »

Pekny,dobry den..
Mel bych dotaz na zkusenejsi borce tady,chtel bych si nainstaloval tuto appku,ale na CZ store mi to nejde(nepusti me to k instalaci),jde to nejak poresit,vyresit,abych dannou apku mel?Jedna se o tuto applikaci ,dekuji pekne https://itunes.apple.com/in/app/manchester-united/id785339538?mt=8

Julek
Administrator
Administrator

Re: Aplikace není určena pro CZ store

Příspěvek od Julek »

řešil jsem něco podobného, už je to ale dávno, vyresil jsem to tím, že jsem si zalozil jeste jeden ucet v UK

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

sonsamuelson
Host
Host

Příspěvek od sonsamuelson »

Tak se ukazalo,ze appka je jen pro India store,uz ji mam,vse vyresene,dekuji za navedeni..

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od Clon »

Ano, resil jsem to podobne. Zalozil jsem si us ucet bez platebni karty. Pak to slo stahnout. Samozrejme je potreba se v nastaveni prihlasit na ten novy ucet.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

Odpovědět