Držiak do auta - tipy na dobre vyzerajúci

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Re: Držiak do auta - tipy na dobre vyzerajúci

Příspěvek od Clon »

Ja koukal na ten brodit, ale do sveho auta to delaji pro tri umisteni. Vpravo u spolujezdcova stehna, vpravo uplne na konci stredoveho panelu, nebo vlevo na sloupek predniho okna. Ani jedno umisteni by mi nevyhovovalo. Vpravo je to uplne mimo mísu - nechapu. A vlevo je to skoro stejne, jako bych to placnul na sklo.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

ja mam drzak umisteny v pravo u spolujezdocova stehna a vyhovuje mi to - na jine misto bych drzak ani nechtel :) je jasne ze kazdy to vidi jinak a nikdy neudelas produkt co vyhovuje uplne vsem :)

jak by sis ty predstavoval idelani umisteni?
I will maintain an attitude of open-mindedness.

seamaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od seamaster »

Ja mam na mriezke vetrania v strede, asi vo vyske volantu cca10 cm vpravo, idealne na dosah, navigaciu a aj handsfree hovor (bez handsfree sady, reprak telefonu) je v pohode.

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Idealni umisteni:

1. telefon na dosah, snadno dostupny (nemuset se natahovat, coz jsem na celnim skle vzdy musel)

2. co mozna nejblize zornemu poli ridice (tedy ne ve vyhledu, ale zaroven ne nekde u kolen spolujezdce...)

3. Snadne nasazeni a vyndani telefonu (idealne jednou rukou)
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

Lipon
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Lipon »

Ja jsem do auta dal prisavkovy obyc drzak, co mi zbyl od Nokie E52. Mam ho dolnim v rohu skla. Drzak ma dlouhy krk, takze je akorat tak po pristrojovou desku vedle kaplicky. Horsi je to s napajenim, kdyz delsi dobu potrebuju navigovat, mam z prostredni konzoly od cigaretaku natazeny kabl tesne pod kaplickou az k rohu; kabl sice neprekazi, ale trochu to tam planda. Tlf se tam da dat i s pouzdrem, jednou rukou nandat i vyndat, s trochou cviku.
Z parminovych bodu by to 1 splnovalo asi s odrenejma usima (podle delky rukou :-) ), 2 a 3 urcite. Akorat to neni zadny designovy kousek, ale to mi je vcelku jedno, funkci to splni.

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od Clon »

Ja si to predstavuju, a taky to tak mam - jako seamaster a parmin. Jak jsem uz psal, parminem nahozeny drzak mi vyhovuje maximalne.
Umisteni navigace u kolen spolujezdce rozhodne neni na koukani ale na bouracku. A ze je potreba na navi taky obcas kouknout neni pochyb.
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

Miroo
Host
Host

Příspěvek od Miroo »

No,ja som si vymyslel idealny drziak do situacie,ked nesmie byt v zornom poli a musi byt univerzalny :) .Je to kombinacia inak genialneho drziaka JustMobile(ktory sa vsak robi len pre iPhone) a upravenej cinskej kopie Kenu Airframe(odskrutkovana cast ktora sa nasuva na mriezky ventilacie).
Obrázek
Vyhodou oproti samotnemu Kenu je vacsia variabilita.

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Shanim dobry drzak do auta, doporucite?

Příspěvek od Pantani »

Mel jsem kdysi drzak do auta, ktery mel prisavku na okno. Postupne prestal drzet. Pak jsem používal už jenom ten vlastní díl který drží samotný telefon a strčil jsem ho vždy do výdechu klimatizace. Ted sháním držak pro svůj iPhone 5 S. Našel jsem jeden na isetos.cz, ale neznam ho. (http://www.isetos.cz/iottie-easy-one-to ... -universal)
Muze nekdo doporucit nejaky konkretni kus? Mel by umoznovat samozrejme i natoceni iphonu kvuli navi.
Diky predem za tipy
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne ned lis 02, 2014 6:07 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno do tohoto vlákna.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

jirimal
Host
Host

Re: Shanim dobry drzak do auta, doporucite?

Příspěvek od jirimal »

Já jsem před měsícem, když jsem měl ještě iP5, objednal tuhle srandu z číny: http://www.dx.com/p/360-degree-rotatabl ... E9bIvmG-Sk

Zatím to ještě nepřišlo, ale očekávám, že to každým dnem přijde.

malex
Host
Host

Příspěvek od malex »

Na Vanoce to bude akorat rok, co jsem si koupil: http://store.apple.com/cz/product/HFQT2 ... e?fnode=46
Cena vyssi, to uznavam, nicmene v aute nerusi, je otocny, ma perfektni silu stisku, je pogumovany(neodre),vejde se vetsina telefonu(i s obalem), volne nabijeci zdirky atp. Po vyzkouseni xy druhu "husich krku", ktere se pri jizde pres hrboly ruzne kinklaj, neni pres to videt a prisavka poradne nesaje, to bylo, a v soucasnosti i stale je, cislo 1.

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Vypada jednoduse a pouzitelne, diky za tip. Taky uz mam po krk ruznych drzaku a pokusu s nima a jejich prisavkama.
Ale: to je z tvrdyho platu? Neposkrabe to telefon? Opravdu se to vleze do vydechu klimy? - ma to vzadu takovej divnej tvar tech "nozicek" ...
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

korwin
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od korwin »

Ja mohu doporucit konkurencni produkt, betelna konstrukce, dobra nastavitelnost polohy, umoznuje uchytit ruzne velikosti telefonu i s krytem. Dela se ve dvou velikostech, takze vetsi je i pro iPh6+. Jedine minus je, ze spodni podpera kryje vystup na sluchatka, ale uchyceni se da otocit, takze spodek je volny (nutno poradne zmacknout uchytavaci celisti).
http://www.alza.cz/samsung-ee-v200sab-p ... 486765.htm
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD

Fiko
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Fiko »

Za seba tiez odporucam Kenu Airframe.
http://www.kenu.com/products/airframe
iPhone 6s 64GB SG
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Pantani: Telefon to nepoškrábe, je to potažený nějakým silikonem či gumou. Ty nožičky jsou na mřížku výdechu, drží to pevně, ale nevíme, do jakého auta to chceš, tak to těžko posoudíme ;-)
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od mirmo80 »

Kenu Airframe
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od mike-biker »

Mně docela vadí to umístění do výdechu. Přece jen se na telefon valí vzduch a je omezená funkčnost.
Mám starou plečku, takže asi použiju nějaký starší a natvrdo ho přišroubuju na palubku.
Koupil jsem si výborný držák na sklo, ale po půl roce začal odpadávat. Takže iPhone 6 Plus neriskuju.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Mrzic: mam VW Golf mk6 jestli to pomuze urceni smysluplnosti nakupu prave tohodle kousku. Alemoc se mi to reseni libi, osobne neco do vydechu povazuju za idealni. A jsem rad ze to ma nejaky pogumovani

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Tam by ten držák měl být v pohodě. Mně šlo zejména o tvar a úmístnění těch výdechů. Jen počítej s tím, že Ti nepůjde moc regulovat směr výdechu, ale stejně to mají většinou všichni jednou nastavený a pak už na to nešahají :-)
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Diky. Regulace smeru vydechu mi vubec nevadi, to je ok. Na tom umisteni do vydechu se mi libi i to ze by se tim dal teoreticky iP i chladit bo se mi pri navi + nabijeni neuveritelne hreje. A jestli ani to nebude fungovat tak holt se neda nic delat.

Zkusim to koupit, diky

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Ne jen teoreticky, klima ho ochlazuje
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4

Milhaus65
Host
Host

Příspěvek od Milhaus65 »

Kenu Airframe. Ted budu potrebovat verzi plus.
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Osobně mám tento a jsem více, než spokojený. Malý, universální, dáte do něho bez problémů nejenom starší iPhony i jiné mobily, ale i iPhone 6 včetně obalu. Na svých stránkách jej navíc doporučuje i Apple.

http://www.alza.cz/iottie-easy-flex-3-c ... 510654.htm
 Apple hračky 

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

iOttie Easy Flex 2, zatial spokojnost, drzi aj na drsno povrchu palubovky.
http://www.alza.sk/iottie-easy-flex-2-d425559.htm
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

Dave

Příspěvek od Dave »

já jsem koupil nejakej z hongkongu na ebay a drží uplně parádně už víc jak rok, asi za 50 korun :D

Smrdaky
Suspect
Suspect

Příspěvek od Smrdaky »

Pouzivate nekdo pevny drzak, i s moznosti anteny? Na ebayi jsou pomerne drahe

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=iph ... er+antenna

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Koupil jsem dnes nakonec Kenu Airframe, snad mi poslouží.
Upřímně děkuju všem za pomoc.

Milhaus65
Host
Host

Příspěvek od Milhaus65 »

Budeš spokojen , já jej používal na Ip5 skoro rok a žádný problém . Perfektně držel .
Už shanim to samé ve verzi plus.
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Taky bych doporucil Kenu Airframe. Jen se mi tedy stalo, ze jsem chtel s telefonem otocit o 90% a vylomil si tu lamelu na ktery drzel... Tak jsem dal o lamelu vys a jedu dal. Za blbost se holt plati...
Jinak ja mam tyhle stredovy vydechy prakticky porad zavreny, foukam na sklo a pod nohy ;-)
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

Milhaus65
Host
Host

Příspěvek od Milhaus65 »

Pořídil jsem k 6+ Kenu Air + a drží opět výborně . Doporučuji .
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB

Carabei
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Carabei »

Používám už druhým rokem držák od Samsungu, nějaký K200BE a největší spokojenost, telefon tam sedne perfektně.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Takže mi dnes konečně dorazil můj Kenu Airframe. Je to jednoduchý, zajímavý kousek. Jsem rád, že má pogumování po stranách, takže můj iP bude OK, a stisk těch "čelistí" je pevnej dost, takže telefon nevypadne (toho jsem se hlavně bál). Trochu se bojím, že budu mít podřený záda, protože ten spodní plast je tvrdej, asi tam dám nějakou pásku, ale snad to fólie zachrání. Trošku jsem laboroval s umístěním do výdechu (vrklalo se to), ale i to se dalo pořešit. Takže zůstalo poslední: cena. Kroutil jsem hlavou, když jsem to držel v ruce, těch 650,- za tak malou věcičku se mi zdá víc než dost (dal bych půlku). Musím ale uznat, že konstrukčně se to zdá bejt docela v pohodě a bytelný, je to jednoduchý a univerzální a bez ptákovin. Ten pojezd je snad kov? - budu se na to muset ještě mrknout. Celkově spokojenost.

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od mirmo80 »

Ja som za neho tiez dal cca 30e. Tiez som si nebol isty, no dnes to absolutne nelutujem.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jeenik »

mrzic píše:Ne jen teoreticky, klima ho ochlazuje

a co v zimě? to asi neochlazuje, ale zahřívá, ne?

Milhaus65
Host
Host

Příspěvek od Milhaus65 »

Vždyť se dá omezit nebo vypnout proud vzduchu. Neviděl jsem auto , které to nemá . Já jsem v létě pustil lehce tok chladného vzduchu , cca 10% otevření . Nezahrival se tak.
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

V zime samo vydech zavru, co jinyho? Ale i kdyby tak ten telefon beznych 22 stupnu mit nebude ten bude mit vic, takze i to by ho chladilo. V lete kdyz jsem nabijel a zaroven mel pustenou navi, tak se na tom telefonu doslova nedala udrzet ruka. Kazdej proud vzduchu dobrej.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Proti gustu..... Osobně nestrkám do výdechů větráku vůbec nic, ani ta moderní všelijaká vonítka a jiné. A u iPhonu bych měl bobky, že se mi vysype iPhone i s držákem a nebo zláme mřížka výdechu. Ale opakuji - proti gustu...: :)
 Apple hračky 

SilverSurfer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SilverSurfer »

Ahojte, potreboval by som poradit nejaky spolahlivy drziak na iP 6+. Velmi dobre recenzie som cital na ExoGear, nemate s tym niekto skusenosti? Bojim sa, ci to udrzi :/ Dakujem.

Clon
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od Clon »

No vidim, ze o Kenu Airframe + uz se tu vi (ja to zjistil dnes) a jelikoz jsem byl s predchudcem spokojeny, objednal jsem dnes novy na 6+. Zkusil jsem to z Aliexpress - maji ho tam za 12 dolaru (doprava zdarma). Tak uvidime, jak bude kvalitni :-)

sharkee
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od sharkee »

SilverSurfer, doporucuji podcast DigIt epizoda 115 https://itunes.apple.com/cz/podcast/dig ... 09355?mt=2
sharkee
iPhone11Pro + iPAD2018/iPad mini2WiFi + MBP2018TB + MBA2014 + aTV4 + BeatsSOLO3WL + AirPods2019WC

SilverSurfer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SilverSurfer »

sharkee, diky za odpoved, tuto cast som samozrejme videl, tam to vsak testuju s 5skom, a mna skor zaujima 6+, ci s tym nema niekto skusenosti ako to drzi. :)

Odpovědět