Potom už len k610i a iPhone.

druhá třída tuším, takže nějakých 12 let zpět 

DD. Ale k tématu, mým prvním telefonem byla Motorola D 160.

.

a ještě jsem platil když mi někdo volal, to už je let ..
Ja som sa mobilným v tej diere odkiaľ som stal pomerne neskoro, jednak nebolo za čo a na druhú stranu by ani nebolo s kým si písať sms napríklad a to už si vôbec nie som istý, či sa k nám vôbec ponáhľal signál. Bolo to až v roku 2001 a ja som sa na vojne dostal k Nokii 3210. Každý pozná, takmer každý mal. Nevystrelil som si ju v streľbách, lebo ja som stále radšej zatvoril oči, keď ma nútili strieľať a čím skôr to chcel mať za sebou a ani za urobené rajóny mi ho nikto nedal. Ale ako veliteľ družstva, ktoré malo až jedného člena a vďaka hodnosti desiatnika som mal žold, čo mi vojaci závideli a tak sa našiel dobrák, čo mi ho rád predal. No joooo moja prvá Nokia ani nebola nová, ale zato mala brutálne vymakaný kryt na klávesnici, ktorý sa dal vysúvať. Proste som bol šéf
Nedá sa zabudnúť na časy, keď sa posielali "pohyblivé" sms vytvorené zo znakov, keď sa vytvárali zvonenia, keď sa dobíjal kredit. A vychytávka číslo jedna bola samozrejme nálepka na zadnej strane fónu, ktorá sa rozblikala, keď prichádzal hovor, alebo smska, alebo len signál išiel okolo. V podstate to ani nie je dávno, ale schválne som si pozrel všwtky modely od Nokie a páni, tých som mal teda viac, ako som si pamätal 

Pak následovaly T630, dvě Nokie, ale jakmile jsem v roce 2007 viděl iPhone (už tenkrát jsem byl zamilovaný do MacBooků a iPodů), věděl jsem, že si ho jednou koupím.

Jej, to byla doba. Bych se rozepsal i o dalších kouscích následujících v pořadí, ale nebudu Vás tím zatěžovat ... 

) za 9500,-

misto nej sem si ale po mesici poridil C25ku, protoze byl neskutecne maly na tu dobu...

ja to mel podobne jako cuting nebo mike-biker. Zhruba rok 1994, mel jsem taky kufrikovou Nokii za 43000. 12 Kc za prichozi hovor
a nejlepsi hovory byly ty, co po zvednuti bylo par vterin ticho a pak dotycny zavesil. Umisteni telefonu taky nebyla zadna sranda, signal zdaleka nebyl tam kde bych ho potreboval, nebo spis byl jen nekde. Mel jsem telefon v aute, doma na dedine jsem parkoval v garazi, antenu od telefonu jsem mel asi na desetimetrovem kabelu vytazenu na strechu domku kvuli signalu (doma ani ťuk). Telefon byl napojen na klakson auta abych ho doma vubec slysel, a kdyz nekdo zavolal, tak jsem letel kolikrat i bosky abych to stihnul a vypnul ten kraval v garazi kvuli sousedum
.