Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Je to škoda. Super app hlsvně z toho pohledu, že se na iPhonu šetří home button; i ze zamčeného iPhonu se okamžitě dostanu do některých appek. I v aplikacích. Jeden z mála widgetů, co má fakt cenu...
iPhone 5 64GB černý - iOS 8 iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8 iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10 Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
Tak to je bezvadny, proc to stahli? Dneska jsem si chtel zaplatit premium a docela me to nasr... :/ Pocitam ze jinak nez pres appstore se premium zaplatit neda.. Vi nekdo o podobne appce, kde se daji dat kontaky na ruzne cinnosti? (hovor,sms, mail)
Utility network super - alespoň mohu snadno sledovat, kde jsem na 5Ghz a kde na 2.4. Koupeno premium.
iPhone 5 64GB černý - iOS 8 iPad Mini s retina displejem 64GB cellular bílý - iOS 8 iMac 21.5" 2012 i5 4x2.9Ghz, Fusion drive, 8GB RAM - 10.9.3/10.10 Píšu si svůj blog o podnikání a využívání Apple produktů.
Filipe - přesně proto jsem čekal na Premium u Launcheru. A mezitím ho Apple stáhl a premium už není možné koupit..
Naposledy upravil(a) Lukáš Valenta dne stř říj 08, 2014 4:25 pm, celkem upraveno 1 x.
Zkusim se zeptat, ale asi zbytečně .. Nejde nějak odstranit nebo zmenšit zobrazení data a dnu v NC? Zbytecne to zabira tak tretinu NC a pak se kvůli tomu musí scrollovat
aoole to nechava na carrier settings operatorov a zrejme ma k tomu s nimi jasne dohody aby nenarusal ich procesy - ak operatori usudia, ze prepinace mat nebudes, tak nebudes ;-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Akcie je vestavena App. Na hlavni obrazovce sjed prstem dolu (od prostred obrazovky), spusti se Spotlight. Do radku Prohledat iPhone napis Akcie a mas to, viz. obrazek
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Panove nejsem tak hloupý, abych nenašel aplikaci. Anglicky umím. Aplikaci jsm dnes viděl třeba na iP6 v Rakousku, ale já jim tam proste nemám. Mám české ID a česky App store
Jadro. Jedna se o iPAD mini s retinou a iPAD2. V obou systemech cesky jazyk. V obou iPADech jsem hledal jak v aplikacich pro iPAD tak iPHONE na App STORE. V obou iOS 8.1
OT: Nehledej ji v AppStore. Hledej ji primo v iPadu. Je soucasti systemu (u iPhone na 100%, u iPadu predpokladam taky). Ten navod, co jsem tu psal jsi zkousel?
Jadro píše:Akcie je vestavena App. Na hlavni obrazovce sjed prstem dolu (od prostred obrazovky), spusti se Spotlight. Do radku Prohledat iPhone napis Akcie a mas to, viz. obrazek